'.' Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 Mene je kr sram priznat ampak S20 me počasi zapušča Oprijem in filing je res nad vsem kar sem do zdaj vozil, ampak s takim tempom bom skuril ~8 parov na sezono. Zivnorc, DAMI34 in builder 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Marec 24, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 47 minutami, Rogerg pravi: Zakaj si pa sprednjo zamenju? Je videt se za 5 jurjev dobra... za ene 3 bi mogoče bila, vendar so gume tolk ugodno, da se mi enostavno ne da vodit brige, če bo jutri dež in se bom jajcu, 66€ je nova, pol morm pa spet k vulkanizerju in ceremonija z naročilom, če je nima slučajno na zalogi, a men se bo pa mudilo na furo Sm človk, ki probleme rešuje preden se pojavijo robot, Ktr1sk, DAMI34 in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 2 urami, 5413lvl3145 pravi: Mene je kr sram priznat ampak S20 me počasi zapušča Oprijem in filing je res nad vsem kar sem do zdaj vozil, ampak s takim tempom bom skuril ~8 parov na sezono. ...sem videl (gledal) tvoj tempo zadnjič pri Vikiju.... ...še pri moto gp imajo v boxih pol manjšo hitrost skozi boxe...kokr ti čez parkplac pri Vikiju... Aja...pa lep motor imaš... ...pa naslednjič se ustavi za kako minuto...ne samo stop &go...da si od bliže pogledam makino.. ukica in dAlencc87 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 7 hours ago, siks said: ni unih 5 črtic indikator obrabe ampak par centimetrov višje. tam je dobro viden zob, kolikor se guma še lahko obrabi do nelegalnosti. Saj o tej črtici govorim kot o indiatorju. Ko je v takem stanju, kot je, je na dežju guma zelo nevarna. Sprednja je res še O.K. zadnja pa za zamenjati, tu ni debate. Mogoče tisti fantje, ki vozijo samo poleti in po suhem, razmišljajo drugače. Da gre motor in voznik s sopotinco po tleh, zaradi privarčevanih 20€, nima smisla. Matej207, builder, Wakasaki in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 (popravljeno) 1 hour ago, Zivnorc said: ...sem videl (gledal) tvoj tempo zadnjič pri Vikiju.... ...še pri moto gp imajo v boxih pol manjšo hitrost skozi boxe...kokr ti čez parkplac pri Vikiju... Aja...pa lep motor imaš... ...pa naslednjič se ustavi za kako minuto...ne samo stop &go...da si od bliže pogledam makino.. To je bil odraz žalosti, ko sem videl da nimam kam parkirat : D ..in deloma zaradi notranjega straha pred socializiranjem če vidim da kdo sedi, raje zbežim pa se nekam med drevesa gor postavim. Ja morem priznat da ga ni čez črn motor, razen če je flekasto neon : D Bom zbral pogum pa se naslednjič ustavim. Drugače pa on topic, mogoče sem res malo nor ampak... me vleče da bi morda... morda pa le vzel še en komplet S20? Pač malo bi merkal, da bi jo bolj smotrno pokoristil... Kaj bi bilo ekvivalent tej gumi, kakšen Pirelli SC? Popravljeno Marec 24, 2016. Popravil 5413lvl3145 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 25, 2016 Deli Objavljeno Marec 25, 2016 pred 14 urami, 5413lvl3145 pravi: Mene je kr sram priznat ampak S20 me počasi zapušča Oprijem in filing je res nad vsem kar sem do zdaj vozil, ampak s takim tempom bom skuril ~8 parov na sezono. sm reku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Marec 26, 2016 Deli Objavljeno Marec 26, 2016 On 3/25/2016 at 9:55 AM, DAMI34 said: sm reku Sej sem ti verjel, pa glede na to da so razmeroma ugodne bom vzel še en par, tokrat "evo" verzija ki je kao novejša in zdrži kak kilometer več, pa poročam če je temu res tako. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 pred 12 urami, 5413lvl3145 pravi: Sej sem ti verjel, pa glede na to da so razmeroma ugodne bom vzel še en par, tokrat "evo" verzija ki je kao novejša in zdrži kak kilometer več, pa poročam če je temu res tako. se bojim, da je EVO verzija, sam trgovska finta kot povsod, al pa nekoliko zboljšan oprijem na mokrem. Čeprav, dokler si s filingom in ceno zadovoljen ne vidim nekih problemov, da jih ne bi spet namontiral. Wakasaki in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matej207 Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 Je montiral že kdo novo RS3 od Dunlopa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 (popravljeno) pred 29 minutami, Matej207 pravi: Je montiral že kdo novo RS3 od Dunlopa? z RS3 naredil 1000 km in se mi bol dopadejo kot z RS2 tako,da za nekrat Popravljeno Marec 27, 2016. Popravil notranc Matej207 in TakeALookAround 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 A k so nove? Jaz jih mam na pultu ze 2 mesca. notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 pred 7 minutami, DinDiin pravi: A k so nove? Jaz jih mam na pultu ze 2 mesca. čim prej jih natakni pa pejt se vozt TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 Junija bo lih dost toplo, neki se staram ocitno notranc, DAMI34 in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 pred 3 minutami, DinDiin pravi: Junija bo lih dost toplo, neki se staram ocitno Kok si dal za njih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 pred 16 minutami, DinDiin pravi: Junija bo lih dost toplo, neki se staram ocitno . ... neeeee ... ... avgust bo taprav ... zdej se je baje vse premaknil za dva mesca ... TakeALookAround, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 30 minutes ago, notranc said: Kok si dal za njih? 236 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renyy Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 (popravljeno) Na Motorcyclenews.com so testirali 6 sport touring gum, vključno z tanovo roadsmart 3 in Metzeler roatec 01, ki je nekak naslednjica metzelerke Z8. Najbolje se je obnesla ravno ta metzeler Roadtec 01, ta nova roadsmart 3 se je uvrstila na 3. mesto. Bi blo zanimivo videt test še iz kakšne iz druge strani, predvsem kakšen motorrad, kjer so včasih naredili obširen test in primerjali tudi obrabo gum po 4000km in kako se posamezna guma obnaša v dežju, na cesti in dirkališču. lp Popravljeno Marec 27, 2016. Popravil renyy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 pred 18 minutami, renyy pravi: Na Motorcyclenews.com so testirali 6 sport touring gum, vključno z tanovo roadsmart 3 in Metzeler roatec 01, ki je nekak naslednjica metzelerke Z8. Najbolje se je obnesla ravno ta metzeler Roadtec 01, ta nova roadsmart 3 se je uvrstila na 3. mesto. Bi blo zanimivo videt test še iz kakšne iz druge strani, predvsem kakšen motorrad, kjer so včasih naredili obširen test in primerjali tudi obrabo gum po 4000km in kako se posamezna guma obnaša v dežju, na cesti in dirkališču. lp v videu nekaj omenja obrabo oz. življensko dobo med 6000 in 10000 za zadno... aja miles kar znese nekje med 10000 in 16000km ??? jp.. blind test? men zgleda kot da je test opravljal adac sorry.. nikoli in nikdar ne bom oz.ne morem verjeti kakršnemukoli testu česarkoli , ki ga je organiziral en od proizvajalcev ... pa ker klinc nikol ne pridejo testirat v slovenijo? jim zapremo trzinsko cono pa da potem vidimo kera guma zdrži ... potem pa na grobnik še obrabo - za katero vsi pravijo da je velika - stestirat ..še boljše na kontra .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hytech Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 Pirelli Diablo Rosso2 Vs Metzeler M7 RR, grip,kilometrina...? Je imel kdo kako bi ju opisal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crasher Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 pred 7 urami, renyy pravi: Na Motorcyclenews.com so testirali 6 sport touring gum, vključno z tanovo roadsmart 3 in Metzeler roatec 01, ki je nekak naslednjica metzelerke Z8. Najbolje se je obnesla ravno ta metzeler Roadtec 01, ta nova roadsmart 3 se je uvrstila na 3. mesto. Bi blo zanimivo videt test še iz kakšne iz druge strani, predvsem kakšen motorrad, kjer so včasih naredili obširen test in primerjali tudi obrabo gum po 4000km in kako se posamezna guma obnaša v dežju, na cesti in dirkališču. lp Kolikor sem spremljal njihove teste, so na MCN še kar objektivni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 35 minutes ago, crasher said: Kolikor sem spremljal njihove teste, so na MCN še kar objektivni. Tudi meni je MCN kar všeč. Ampak če na testu, ki ga organizira Pirelli/Metzeler, prideta na prvo in drugo mesto pnevmatiki tega proizvajalca, se ti vseeno malo dvigne obrv... notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 27, 2016 Deli Objavljeno Marec 27, 2016 pred 41 minutami, dlicen pravi: Tudi meni je MCN kar všeč. Ampak če na testu, ki ga organizira Pirelli/Metzeler, prideta na prvo in drugo mesto pnevmatiki tega proizvajalca, se ti vseeno malo dvigne obrv... tudi meni so u redu .. samo s takimi testi si bodo renome samo znižali .. prvo in edino pravilo je - ne testiraj primerjalnih testov , ki jih organizira eden od proizvajalcev .. ni korektno do drugih proizvajalcev še manj pa do kupcev .. notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renyy Objavljeno Marec 28, 2016 Deli Objavljeno Marec 28, 2016 (popravljeno) Sej to je problem, ker takoj vidiš da niso merodajni testi, ker sta na prvih dveh mestih Metzeler gumi. Pa še to je zanimivo, da je na zadnjem mestu michelin pilot road 4, kjer je na drugih straneh ravno v vrhu med konkurenco. Bi blo fajn še videt kakšen test ali dva. Nova Dunlop roadsmart 3 zna biti zanimiva, ker z njo se bo verjetno dalo narediti veliko kilometrino, sam vprašanje je, kako se guma dejansko obnaša v malo zahtevnejših situacijah (globoki nagibi, hitra vožnja po ridah...).? Pa tudi ta zmagovalka na tem testu Metzeler roadtec 01 če je res tako dobra, zna bit dober nakup. Pri sport touring gumah sem se vedno spraševal, katera guma ponuja veliko kilometrino in hkrati zelo dober grip, ker vedno je nekakšen kompromis, nekateri dajejo prednost kilometrini in manj gripu, nekateri dajo vse na dobro obnašanje v dežju, pa malo slabše v suhem, nekateri pa dajo malo večjo poudarek na dober grip. Niti se ne bi toliko sekiral glede teh sport touring gum, če ne bi prišla na tržišče guma MITAS, ker je najboljše razmerje P/P. Ker se vedno in vedno sprašujem, ali kupiti mitas,ker je cenejša, ima boljši grip od teh sport touring gum, jo pa prej "zliže", ali kupiti sport touring gumo pa narediti z njo več kilometrov, imam pa pri sport touring gumah pomisleke glede dobrega gripa v kakšnih globokih nagibih in pri kakšni hitri vožnji po jadranki ??? Kakšne izkušnje imate vi z sport touring gumami pri malo bolj sharf vožnjah? Lp Popravljeno Marec 28, 2016. Popravil renyy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2016 Deli Objavljeno Marec 28, 2016 ST gume primejo ravno tako do konca nagiba, kot SS oziroma Hypersport. Majo pa drug problem zaradi bokov: moji občutki, sem testiral, kar nekaj zadnjih ST gum, da bi povečal kilometrino- 1. ST skurim boke v 4000km, sredina bi zdržala še 4jurje 2. fililng v globokih nagibih in odpiranje na polno je velik slabši kot na SS gumah 3. elektronika KTRC je dobrodošla , če malo bolj odpiraš v nagibih na ST gumah 4. dež, blato, pesek makedam, vsekakor boljše ST gume, ker imajo bolj narezan profil, in posledično boljši oprijem, oziroma zdrsnejo kasnej. Trekšn tudi v tem primeru dobrodošel Tako da sem nehal experimentirat in prešaltal na Hypersport, kjer pač malce pazim na sredino, na bokih pa uživam Zvozil pa sem: Rodsmart 1 in 2, bridgestone t30, angel GT, conti roadattack, še najbolj športna je conti, žal pa tudi kilometrina nič boljša kot na Mitasu Novi moped bo mel Angel GT (kar mi ne diši preveč), poročam, kako se bodo obnesle builder, TakeALookAround in notranc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 28, 2016 Deli Objavljeno Marec 28, 2016 Angel GT meni tudi ni zdrzala kej dost vec kot Conti.... Drugace pa ne vem, to je spet odvisno kaksne ma kdo kriterije za sharf voznjo..... Men se zdi, da vse ST gume cist kul drzijo, res pa je, da nisem lih raketar. robot, builder, notranc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se