Skoči na vsebino

Gume - Pnevmatike splošno, dimenzije, legalnost itd..

FalcoR

Priporočene objave

Ne.

Ves čas že živiš v zmoti.

CSA3 je najboljša guma v vesolju...   :D

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sen vedo :010

Popravljeno . Popravil maus
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 17 minutami, maus pravi:

a ni ContiSportAttack 3 najboljša guma na svetu :O

Točno tako, to je najboljša guma............za stare sive strice :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Do zdaj sem vozil dunlop rs1 par kompletov, nazadnje pa rs2 en komplet.., Rs2 se mi je nekam hitro prednja obrabila do indikatorja, zadnja ima se dosti profila. Vedno menjam komplet, sem v dilemi, ce bi menjal samo sprednjo. Naj se spravim na mitas? Kater model mitas gume? Hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 sezoni nazaj so bile Dun RSII opevane kot jezusovo ustajenje, uporabnik @Ervin93 je z njimi počel točno to, kar zdaj počne @Ciko86 z Mitas.

Glede na ceno in splošno zadovoljstvo uporabnikov pomojem ne moreš dosti zgrešit, itak jih boš čez ~5k km menjal, pa se potem odločiš če ti ustrezajo ali ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, skalaprava pravi:

Točno tako, to je najboljša guma............za stare sive strice :P

ebenti, pol jo morm tut jest montirat :(

pred 21 minutami, a79 pravi:

Do zdaj sem vozil dunlop rs1 par kompletov, nazadnje pa rs2 en komplet.., Rs2 se mi je nekam hitro prednja obrabila do indikatorja, zadnja ima se dosti profila. Vedno menjam komplet, sem v dilemi, ce bi menjal samo sprednjo. Naj se spravim na mitas? Kater model mitas gume? Hvala

lahko menjaš sam eno, mitas ima samo sportforce+

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti nimaš sivih las....no, če smo zares natačni, ti sploh nimaš las :jezik:. Za take brez dlake, je Mitaska menda ok :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 minutami, skalaprava pravi:

Ti nimaš sivih las....no, če smo zares natačni, ti sploh nimaš las :jezik:. Za take brez dlake, je Mitaska menda ok :lol1:

hvalabogu, sm že bil v strahu :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od novembra do sedaj menjal 3 zadnje mitas in dve sprednje..brez pripomb..zame super guma super cena...malo se trga pozimi ko jo ne ogrejes prav..pa se lepe crne spagete spusca po cesti ;)

Popravljeno . Popravil Ciko86
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 27 minutami, 5413lvl3145 pravi:

2 sezoni nazaj so bile Dun RSII opevane kot jezusovo ustajenje, uporabnik @Ervin93 je z njimi počel točno to, kar zdaj počne @Ciko86 z Mitas.

Glede na ceno in splošno zadovoljstvo uporabnikov pomojem ne moreš dosti zgrešit, itak jih boš čez ~5k km menjal, pa se potem odločiš če ti ustrezajo ali ne.

Sam to lahko z Mitasko počneš do končne obrabe ,če boš to izvajal na DuznRSII proti koncu pnevmatike  bodo maline .....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pozimi zadnja 5-6000 km sprednja 7000 km..narocilo preko spleta te pride 159 eur +20 montaza centriranje..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, Ciko86 pravi:

evo tretji komplet mitas pront za vikend ;)

WP_20160331_18_51_49_Pro.jpg

Škoda da boš poradiral plavo črto, ker prav paše zraven.

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, a79 said:

Sm se odloču, da grem jutr kar po komplet rs2... Kolk km naredis z mitas?

rs2 (Roadsmart 2) in Mitas sportforce+ so v različnem rangu. Mitas sportforce+ je bolj primerljiva z Dunlop Sportsmart. Kilometrino boš imel pa nižjo, je le mehkejša guma. Če se pa prav spomnim ti RS-ke kar lepo obrabiš po celi površini :). Naj te ne zavede @Snecer-jeva obraba :). Koliko km ti pa zdrži komplet RS ?

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

12 hours ago, Ciko86 said:

pozimi zadnja 5-6000 km sprednja 7000 km..narocilo preko spleta te pride 159 eur +20 montaza centriranje..

Koliko ti pa poleti zdržijo?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, XTR pravi:

rs2 (Roadsmart 2) in Mitas sportforce+ so v različnem rangu. Mitas sportforce+ je bolj primerljiva z Dunlop Sportsmart. Kilometrino boš imel pa nižjo, je le mehkejša guma. Če se pa prav spomnim ti RS-ke kar lepo obrabiš po celi površini :). Naj te ne zavede @Snecer-jeva obraba :). Koliko km ti pa zdrži komplet RS ?

Točno tako, primerjajo hruške in jabolka. Sicer pa z RS2 ne boš nikoli počel tega kar lahko z Mitas ali pa SS2

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, XTR pravi:

Kaj pa je z mojo obrabo narobe?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 urami, Igi Pop pravi:

Škoda da boš poradiral plavo črto, ker prav paše zraven.

...pa sej je črta po sredini..  :O

.... ciko pa nuca gumo samo po straneh.... ko gre pa naravnost, gre pa itak po luftu...  :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!