maus Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 5 minutami, Kmet2 pravi: Ja no v to se ne bom spotikal ,vrjetno ima Boštjan še svoja kolena in nič dodatnega železja po kosteh Na km se pa zaenkrat ne oziram in mi je bolj kot denar pomembna moja varnost in pnevmatike so edini stik motorja z podlago tko da ..... ti si objestneš Bmflar, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 2 minutami, Snecer pravi: Nekaj je narobe, da ti tako žre gumo. ja bo že nekaj na tem DAMI34, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bostjan L Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 10 minutes ago, DUCATI_RIDER said: Res je samo kilometrina je problem, sploh ker ni trda po sredini jo hitro vzame. Ja veš da narediš 19000 z njo in še več, če si mušice samo po hrbtu dol čohaš. Hitrosti po omejitvah. Če je na avtocesti 130 se vozim 130kmh Če bi se vozil z dinamiko in hitrostmi, ki jih navajajo v forumu moje pnevmatike ne bi zdržale en teden (4000km) potovanja. Grobnik ali kakšna vožnja z gokardom je dovolj andrenalina in hitrosti za par mesecev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Ja no v to se ne bom spotikal ,vrjetno ima Boštjan še svoja kolena in nič dodatnega železja po kosteh Na km se pa zaenkrat ne oziram in mi je bolj kot denar pomembna moja varnost in pnevmqatike so edini stik motorja z podlago tko da ..... Zaenkrat sem še celi, in tut delam na tem da bo tako tudi ostalo. Res pa priznam da nisem med prepočasnimi. to maš prav in pomembno je kje in kako se voziš. Temu primerno tudi pnevmatiko izbiraš, jasno ne glede na ceno. Kmet2 in Wakasaki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 2 minutami, DUCATI_RIDER pravi: Zaenkrat sem še celi, in tut delam na tem da bo tako tudi ostalo. Res pa priznam da nisem med prepočasnimi. to maš prav in pomembno je kje in kako se voziš. Temu primerno tudi pnevmatiko izbiraš, jasno ne glede na ceno. Veliko ljudi ima minimalca plače in ti morajo gledat tudi na ceno in seveda vožnjo prilagoditi izbrani pnevmatiki . Haki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 6 minutami, Snecer pravi: Nekaj je narobe, da ti tako žre gumo. 160 KM, in se pač rad bolj dinamično peljem da se razumeva. Ni vseeno če ti na motorju z 70KM ročico plina odpreš, ali z onim z 160, ker tu guma zadaj leti po zraku, tu je problem mehkih gum da jih takoj požre. pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Veliko ljudi ima minimalca plače in ti morajo gledat tudi na ceno in seveda vožnjo prilagoditi izbrani pnevmatiki . Ja meni je vse to jasno. Samo ko enkrat začneš šparat na osnovnih stvareh ji so nujno potrebne za varnost v prometu pač motor na avto.net in po kolo, ni druge. Ali pa ga gedaš doma v garaži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 Po zraku je pa res ne more tolk pobrat :P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 Pravkar, DinDiin pravi: Po zraku je pa res ne more tolk pobrat :P. Ne razumeš ti bistva žal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 js s conti sport attack 2 delam med 7-8 KKM ... s conti sport attack 3 ... sm naredu cca 5000 .. pa jo je še za cca 3000 km ... pa niti ne šparam na gumah ... pa tut 200 konjeu ne šparam preveč ... edin skozi naselja se pa peljem 50 ja sj vem .. pussy sm Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 5 minutami, DUCATI_RIDER pravi: 160 KM, in se pač rad bolj dinamično peljem da se razumeva. Ni vseeno če ti na motorju z 70KM ročico plina odpreš, ali z onim z 160, ker tu guma zadaj leti po zraku, tu je problem mehkih gum da jih takoj požre. Ja meni je vse to jasno. Samo ko enkrat začneš šparat na osnovnih stvareh ji so nujno potrebne za varnost v prometu pač motor na avto.net in po kolo, ni druge. Ali pa ga gedaš doma v garaži. Se ne strinjam , Tourance, Anakee itd so cenovno skoraj primerljive pnevmatike a so proti koncu obrabe veliko slabše v oprijemu tako po dežju kot suhem a so za povprečnega voznika dobre tudi pri kraju , takrat ko so za mene že prekleto nevarne saj popuščajo tudi po suhem v mokrem sem pa zelo nesproščen v vožnji kot po ledu ..... Ko si omenil koliko km narediš z pnevmatiko te lahko postavim ob bok in vem da ne bi bil zadovoljen z prej omenjenimi pnevmatikami kot so Anakee,Tourance,..... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 Na kolk bi se nej pumpale gume na cbf600? Na okvirju oz. pri zadnjem kolesu pa ni kake etikete da bi se tam videlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 1 minuto, Danilo D pravi: Na kolk bi se nej pumpale gume na cbf600? Na okvirju oz. pri zadnjem kolesu pa ni kake etikete da bi se tam videlo 2.5 , 2.9 .. pa nauš nč faliu Igi Pop, Bmflar, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 1 minuto, Danilo D pravi: Na kolk bi se nej pumpale gume na cbf600? Na okvirju oz. pri zadnjem kolesu pa ni kake etikete da bi se tam videlo Samo voznik 2.4 2.7 z sopotnikom in prtljago 2.5 2.9...... Pravkar, maus pravi: 2.5 , 2.9 .. pa nauš nč faliu Ne prehitevaj po desni DAMI34, maus in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Se ne strinjam , Tourance, Anakee itd so cenovno skoraj primerljive pnevmatike a so proti koncu obrabe veliko slabše v oprijemu tako po dežju kot suhem a so za povprečnega voznika dobre tudi pri kraju , takrat ko so za mene že prekleto nevarne saj popuščajo tudi po suhem v mokrem sem pa zelo nesproščen v vožnji kot po ledu ..... Ko si omenil koliko km narediš z pnevmatiko te lahko postavim ob bok in vem da ne bi bil zadovoljen z prej omenjenimi pnevmatikami kot so Anakee,Tourance,..... Anakee,Tourance to ne vem kaj pomeni ampak za mene so sport turing pnevmatike z privdihom bolj športnosti kot turing. Tako da letos je že tretji komplet nameščen, pa dvomim da je zadnji letos... Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 (popravljeno) pred 1 minuto, Kmet2 pravi: Samo voznik 2.4 2.7 z sopotnikom in prtljago 2.5 2.9...... Ne prehitevaj po desni pust me pr mir če že ... sam se vozim na 2.4 in 2.8 Popravljeno Julij 1, 2016. Popravil maus Bmflar, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 16 minutami, maus pravi: 2.5 , 2.9 .. pa nauš nč faliu 2.7 zadnja če si sam, če sta dva pa lahko tudi 3.0 prednja pa 2.5 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 Pravkar, DUCATI_RIDER pravi: 2.7 zadnja če si sam, če sta dva pa lahko tudi 3.0 prednja pa 2.5 js sm svoje napisu ... ostali pa nj delajo kar čjo na pot pumpam 2.5 ... 2.9 za po cesti lagano sportski pa 2,4 in 2,8 KAWA PAWA hajoktejn, DAMI34, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 Tople al hladne? Kakšna je temp. ozracja, temp. asvalta? Da si ne bote kej nrdil z vsem tem silnim pametovanjem... ukica in Miha1985 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 pred 5 minutami, Sorty pravi: Tople al hladne? Kakšna je temp. ozracja, temp. asvalta? Da si ne bote kej nrdil z vsem tem silnim pametovanjem... Jaz pumpam vedno hladne in zjutraj , kakšna je temperatura asvalta in ozračja je pa za v temo o silnem pametovanju .... Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Julij 1, 2016 Deli Objavljeno Julij 1, 2016 2 hours ago, DUCATI_RIDER said: Ne razumeš ti bistva žal... Ti bos ze vedel hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cesko Objavljeno Julij 2, 2016 Deli Objavljeno Julij 2, 2016 Za naslednje gume sem dal v ožji izbor naslednje: - Pirelli Supercorsa - Dunlop d211, d212 - Metzeler Racetec - Metzeler Sportec m7rr - Mitas Sportforce - Pirelli Diablo rosso 3 Iščem maksimalni grip in to mi je najpomembnejše. Kilometrina me niti ne zanima (je pa boljše če je čim več seveda). Vozim se 97 % po ovinkih zato tudi te športne gume, ker nočem več doživljat zdrsov kot z sedanjo gumo. Pa fajn je tudi, da se guma segreje na primerno temperaturo na cesti (da ne bo drsela zaradi tega, ker bo hladna ostala) :D. Ne poznam pa nobene od naštetih. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 2, 2016 Deli Objavljeno Julij 2, 2016 za Mitas še nisi slišal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 2, 2016 Deli Objavljeno Julij 2, 2016 pred 4 minutami, Snecer pravi: za Mitas še nisi slišal? sej so v ožjem izboru. Bolj pomembno je kaj je do sedaj vozil. Predvidevam da Sportsmart 1 ali 2.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Julij 2, 2016 Deli Objavljeno Julij 2, 2016 Sc, primerjati z ostalimi.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Julij 2, 2016 Deli Objavljeno Julij 2, 2016 pred eno uro, cesko pravi: Za naslednje gume sem dal v ožji izbor naslednje: - Pirelli Supercorsa - Dunlop d211, d212 - Metzeler Racetec - Metzeler Sportec m7rr - Mitas Sportforce - Pirelli Diablo rosso 3 Iščem maksimalni grip in to mi je najpomembnejše. Kilometrina me niti ne zanima (je pa boljše če je čim več seveda). Vozim se 97 % po ovinkih zato tudi te športne gume, ker nočem več doživljat zdrsov kot z sedanjo gumo. Pa fajn je tudi, da se guma segreje na primerno temperaturo na cesti (da ne bo drsela zaradi tega, ker bo hladna ostala) :D. Ne poznam pa nobene od naštetih. Hvala kaj trenutno voziš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se