3nity Objavljeno Avgust 31, 2016 Deli Objavljeno Avgust 31, 2016 (popravljeno) 22 hours ago, Cartman said: Joj kako lepo pobrani robovi, nc navihani. Na cemu mas ti to zmontirano? In to je prej kot po 3oookm, a ne? Ni fora v motorju, ampak Sardiniji TA2 pri cca. 7k (brez ostrega asfalta): 21 hours ago, Snecer said: Kako izgleda oster asfalt? Za iztisniti 20k te to sploh ne sme zanimati Popravljeno Avgust 31, 2016. Popravil BolhA^ Kmet2, Zivnorc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno September 1, 2016 Deli Objavljeno September 1, 2016 Ob 30. 8. 2016 at 18:37, DinDiin pravi: Po 9k je Roadsmart 3 spredi se kr lepa, zadnja je pa sam se do Paklenice.... In kak se je kaj obnesla? Je to to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Super je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Eno vprašanje. Motor imam zdaj 2 meseca, prevoženih čez 5k km in me zanima, če je normalno, da sem zdaj že nekje 4x preverjal pnevmatiko, pa je vedno "ušlo" 1/2 bara zraka? Pnevmatiko sem preverjal toplo, pomeni da sem se zapeljal do črpalke (cca 4-5km). Na koliko časa oz. kilometrov pa naj preverjam stanje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 20 minutes ago, Andrejcer said: Eno vprašanje. Motor imam zdaj 2 meseca, prevoženih čez 5k km in me zanima, če je normalno, da sem zdaj že nekje 4x preverjal pnevmatiko, pa je vedno "ušlo" 1/2 bara zraka? Pnevmatiko sem preverjal toplo, pomeni da sem se zapeljal do črpalke (cca 4-5km). Na koliko časa oz. kilometrov pa naj preverjam stanje? Merodajen Je tlak v hladni pnevmatiki. V koliko kilometrih spusti za pol bara? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Ne vem če je bilo 2k km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 3 hours ago, Andrejcer said: Ne vem če je bilo 2k km. To ni ravno kriticno, ce pa se to redno dogaja in Je prevec motece bo treba k vulkanizerju. Naceloma je priporocljivo pred vsako furo preverit tlak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Mitas lima, dela črte pri pospeševanju iz ovinka, mal slajda, sam nubene panike Kmet2, MiNa, HyperJack in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 pred 57 minutami, Nearrain pravi: To ni ravno kriticno, ce pa se to redno dogaja in Je prevec motece bo treba k vulkanizerju. Naceloma je priporocljivo pred vsako furo preverit tlak. Hvala za odgovor, bom zdaj malo bolj pogosto preveril tlak, verjetno pri vsakem drugem dotakanju goriva. (cca 600km) pred 8 minutami, DAMI34 pravi: Mitas lima, dela črte pri pospeševanju iz ovinka, mal slajda, sam nubene panike Divjak! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damo001 Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 pred 11 minutami, DAMI34 pravi: Mitas lima, dela črte pri pospeševanju iz ovinka, mal slajda, sam nubene panike Kje se pa to voziš, da tako grdo gumo uničuješ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 (popravljeno) 28 minutes ago, DAMI34 said: Mitas lima, dela črte pri pospeševanju iz ovinka, mal slajda, sam nubene panike Ugasni KtmMscPrcFrc elektroniko pa pol slajdi mojster... Tkole s prizgano elektronko Je kt da bi v gate sral in mel plenice gor. Sam pazi, da se ne bos se ti okol znaka navil. Danes Je bil RS3 NA 700 kilometerskem stresnem testu in Je nazorno zacel prikazovati znake trpljenja. Popravljeno September 2, 2016. Popravil Nearrain notranc, MiNa, ukica in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, Nearrain pravi: Ugasni KtmMscPrcFrc elektroniko pa pol slajdi mojster... Tkole s prizgano elektronko Je kt da bi v gate sral in mel plenice gor. Sam pazi, da se ne bos se ti okol znaka navil. Danes Je bil RS3 NA 700 kilometerskem stresnem testu in Je nazorno zacel prikazovati znake trpljenja. Čist qul na sport dela, ni nobene potrebe po preskušanju meja Ps. Na bmw si vse ugasnu? Al si pozabu? Popravljeno September 2, 2016. Popravil DAMI34 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 pred 2 urami, Nearrain pravi: Ugasni KtmMscPrcFrc elektroniko pa pol slajdi mojster... Tkole s prizgano elektronko Je kt da bi v gate sral in mel plenice gor. Sam pazi, da se ne bos se ti okol znaka navil. Danes Je bil RS3 NA 700 kilometerskem stresnem testu in Je nazorno zacel prikazovati znake trpljenja. A tole je Roadsmart 3? Malo mi je drugačna oblika profila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 1 minute ago, gretzky said: A tole je Roadsmart 3? Malo mi je drugačna oblika profila. Je Se iz druge perspektive in iz desne strani gretzky in MiNa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Hvala. Moja napaka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 Nearrain katere pnevmatike si imel ko si se navil okrog škarpe in kaj vse si imel na GSA vklopljeno od asc,prc,frc ? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 1 minute ago, Kmet2 said: Nearrain katere pnevmatike si imel ko si se navil okrog škarpe in kaj vse si imel na GSA vklopljeno od asc,prc,frc ? OPOZORILO: Smetenje po temah! 09/02/16 Vse, ki se ne boste držali tem in vam je edina matra to, da svinjate po vseh temah, boste brez nadaljne debate odstranjeni s foruma v kolikor nameravate s tem nadaljevati. Za brezpredmetno nabijanje se prestavite v kategorijo foruma Krneki, ki je namenjena nabijanju. fazerčk 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno September 2, 2016 Deli Objavljeno September 2, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, Nearrain pravi: OPOZORILO: Smetenje po temah! 09/02/16 Vse, ki se ne boste držali tem in vam je edina matra to, da svinjate po vseh temah, boste brez nadaljne debate odstranjeni s foruma v kolikor nameravate s tem nadaljevati. Za brezpredmetno nabijanje se prestavite v kategorijo foruma Krneki, ki je namenjena nabijanju. Jaz to povsem razumem, zanimajo me pnevmatike ki si jih takrat vozil in kakšno elektronsko podporo si imel vklopljeno ? Ne bi rad ponovil tvoje napake in se bi rad teh pnevmatik izogibal Popravljeno September 2, 2016. Popravil Kmet2 DAMI34 in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 3, 2016 Deli Objavljeno September 3, 2016 pred 12 urami, Damo001 pravi: Kje se pa to voziš, da tako grdo gumo uničuješ? Boki vedno ostajajo, jadranka v dvoje s kufri pr 32C, malce bolj na poskok. Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frogson Objavljeno September 4, 2016 Deli Objavljeno September 4, 2016 Malce sem že googlal, pa ne bo odveč, če vseeno še tu vprašam; kam po conti road attack2 evo, da bo cena primerna in bo tudi premontaža strokovna? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 4, 2016 Deli Objavljeno September 4, 2016 V Domzalah gres h Elisi, pa ce nimajo tam teh gum jih vzames prek neta, Sirnik al pa kej.....ali jih gres pa kar v Lj h Bomag iskat.... Frogson 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno September 4, 2016 Deli Objavljeno September 4, 2016 Ob 2. 9. 2016 at 22:55, gretzky pravi: A tole je Roadsmart 3? Malo mi je drugačna oblika profila. zgleda kot da si na nekaj ostrega prileto ali? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mohikanec Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 Imel sem Conti Road Atack II evo. A jo samo jaz nisem uspel umiriti med vožnjo naravnost (zibanje levo-desno)? Škoda, ker v ovinku je kot vlak na tračnicah in mi je dajala boljše povratneb informacije kot Angel GT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 pred 1 minuto, Mohikanec pravi: Imel sem Conti Road Atack II evo. A jo samo jaz nisem uspel umiriti med vožnjo naravnost (zibanje levo-desno)? Škoda, ker v ovinku je kot vlak na tračnicah in mi je dajala boljše povratneb informacije kot Angel GT. Nikol imel problema s Conti RA2 Evo... trese nič (za razliko od Dunlop Q2), ziba nič, v ovinku pa kot si napisal - natančno in predvidljivo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 na novo sem dal na GS-a zgoraj omenjeno gumo. V ovinkih se pelje super na ravnini je pa sprednje kolo zelo nestabilno. Po lokalnih cestah je to še zmerno, na AC ko je hitrost več kot 150 pa že skoraj nevodljivo. Z Metzeler tourance exp teh težav ni bilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se