Nearrain Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 2 minutes ago, Sorty said: na novo sem dal na GS-a zgoraj omenjeno gumo. V ovinkih se pelje super na ravnini je pa sprednje kolo zelo nestabilno. Po lokalnih cestah je to še zmerno, na AC ko je hitrost več kot 150 pa že skoraj nevodljivo. Z Metzeler tourance exp teh težav ni bilo Ce je scentrirana v nulo je se vedno lahko kaj narobe z gumo. Jaz sem imel 2x podobno tezavo katera se je na koncu resila z drugo novo gumo (isti model istega proizvajalca). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 govoriš točno o tej gumi ali nasplošno? Če to ni značilno za omenjeno gumo bom zahteval reklamacijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 (popravljeno) Na splosno . . . podoben problem sem imel z Metzeler Taurance NEXT in Bridgestone Battlax 016pro Vsekakor, ce je guma skoraj nevozena zahtevaj reklamacijo. Naj jo proba vulkanizer malo obrnit na obrocu in jo na novo scentrirat. Ce to ne resi, reklamiraj. Popravljeno September 5, 2016. Popravil Nearrain DAMI34 in Sorty 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 pred 4 minutami, Sorty pravi: govoriš točno o tej gumi ali nasplošno? Če to ni značilno za omenjeno gumo bom zahteval reklamacijo Reklamiraj. More iti mirno in brez akrobacij do kolker pač GS gre. 150 km/h in več, nikol mel kake težave s sprednjo Conti RA 2 Evo. Wakasaki in Sorty 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 (popravljeno) pred 2 minutami, Nearrain pravi: Na splosno . . . podoben problem sem imel z Metzeler Taurance NEXT in Bridgestone Battlax 016pro jaz pa z Sportsmart1 , včasih je pač kaka guma defektna Popravljeno September 5, 2016. Popravil DAMI34 Sorty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 ni za gs bolj primerna trail atack? Zakaj na enduro cestne gume? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 My bad. Gre se za gumo Trail attack 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno September 5, 2016 Deli Objavljeno September 5, 2016 Pravkar govoril z uvoznikom. Pravi naj dostavim pnevmatiko in mi bodo dali novo. Pohvalno! gretzky, MiNa, Wakasaki in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno September 6, 2016 Deli Objavljeno September 6, 2016 Bomag zakon... Vedno zadovoljen z nakupom kot s prodajalcem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno September 6, 2016 Deli Objavljeno September 6, 2016 Roadsmart II po 8kkm...Prvič cestna guma, na začetku čisto nezadovoljen, potem popravil zadnji amortizer, pa se je zgodba čisto obrnila...Guma drži... Edino, kar me je zmotilo so "kanali" pred kanali... Tega pa ne razumem čisto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vonAxl Objavljeno September 7, 2016 Deli Objavljeno September 7, 2016 On 9/6/2016 at 11:17 AM, MariborBMW said: Roadsmart II po 8kkm...Prvič cestna guma, na začetku čisto nezadovoljen, potem popravil zadnji amortizer, pa se je zgodba čisto obrnila...Guma drži... Edino, kar me je zmotilo so "kanali" pred kanali... Tega pa ne razumem čisto... Mogoče malce močnejše pospeševanje iz ovinkov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 Ker ni blo Pirelli Angel GT na lagarju, sem izbral ..... Prva opažanja po ca. 60km .... se bo treba v ovinkih bolj hitr pelat, ker mator kr pade v ovinek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 pred 43 minutami, Danilo D pravi: Ker ni blo Pirelli Angel GT na lagarju, sem izbral ..... Prva opažanja po ca. 60km .... se bo treba v ovinkih bolj hitr pelat, ker mator kr pade v ovinek pade, pade, tut dobro drži, men je v 5kkm požrlo boke, sredine bi pa mel še za 3 jurje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, DAMI34 pravi: pade, pade, tut dobro drži, men je v 5kkm požrlo boke, sredine bi pa mel še za 3 jurje Pol si pa res eden redkih, kajti tega da bi kateremu boke pobralo sredina pa še ostala, še nisem videl, edino na pisti. Popravljeno September 8, 2016. Popravil DUCATI_RIDER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 (popravljeno) 28 minutes ago, DUCATI_RIDER said: Pol si pa res eden redkih, kajti tega da bi kateremu boke pobralo sredina pa še ostala, še nisem videl, edino na pisti. Ne vem kako je to u vasih koncih, ma tuki okrog to ni neki nevidzenga. Se jez znam. Pac gonis ko so ovinki, po ravnem peles normalno. Popravljeno September 8, 2016. Popravil Cartman DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno September 8, 2016 Deli Objavljeno September 8, 2016 pred 15 minutami, Cartman pravi: Ne vem kako je to u vasih koncih, ma tuki okrog to ni neki nevidzenga. Se jez znam. Pac gonis ko so ovinki, po ravnem peles normalno. Si s flomastrom narisal profil ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 pred 8 urami, DUCATI_RIDER pravi: Pol si pa res eden redkih, kajti tega da bi kateremu boke pobralo sredina pa še ostala, še nisem videl, edino na pisti. Pri st pnevmatiki je to normalno. Tudi rs1 in agel gt mi ponavad prrj konča na bokih. Sicer je odvisno od potovanj(tam gre bolj sredina, pa v dvoje), vendar načelo da. Ce pogledaš ima tudi st pnevmatika manj mesa na bokih, kot pa športna. pred 7 urami, Cartman pravi: Ne vem kako je to u vasih koncih, ma tuki okrog to ni neki nevidzenga. Se jez znam. Pac gonis ko so ovinki, po ravnem peles normalno. Točno tako pred 7 urami, Borutt pravi: Si s flomastrom narisal profil ? Narezal jo je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 Nc nsm tikal. Je blo pa to v casu neke policijske stavke, 2009? Zdej neb vec pretiraval. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 pred 15 urami, DAMI34 pravi: pade, pade, tut dobro drži, men je v 5kkm požrlo boke, sredine bi pa mel še za 3 jurje si ti evo tut sprobal? al si za prvo serijo pisal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tourer Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 Kako se pa vam kaj obnese Roadsmart III ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manta Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 (popravljeno) 29 minutes ago, tourer said: Kako se pa vam kaj obnese Roadsmart III ? Do sedaj sem naredil okol 4500 kilometrov in moram rečt, da sem še vedno zelo pozitivno presenečen nad njimi. . Popravljeno September 9, 2016. Popravil Manta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 (popravljeno) pred 2 urami, siks pravi: si ti evo tut sprobal? al si za prvo serijo pisal? T30 (tisto za katero Rossi pravi eeeeeeeeee a gud gripp) , evo nisem poskusil, pa dvomim da je kaj razlike, evo je ponavadi samo izboljšana verzija stare, al pa bolj za dež. pred 25 minutami, tourer pravi: Kako se pa vam kaj obnese Roadsmart III ? A ni Nearrain pisal eno stran nazaj o nji? Popravljeno September 9, 2016. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: T30 (tisto za katero Rossi pravi eeeeeeeeee a gud gripp) , evo nisem poskusil, pa dvomim da je kaj razlike, evo je ponavadi samo izboljšana verzija stare, al pa bolj za dež. ok pol...ravno to js rabim (se mi zdi :-))...no, najprej zradiram en komplet in pol mitask..pol pa to...mogoče :-)...trda sredina, mehki boki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 Pravkar, siks pravi: Men ni slaba guma, tudi boljša kilometrina kot na Mitas. siks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dAlencc87 Objavljeno September 9, 2016 Deli Objavljeno September 9, 2016 (popravljeno) Jest sm pa full zadovolen s sportsmart 2ko,sam a je to normaln da predn se ogreje se peles kot po ledu?!dobesedno kot da bi motor plaval zadej..ogreta pa drzi k svina Popravljeno September 9, 2016. Popravil dAlencc87 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se