Marvin Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Sra*je, pa ne že spet ...odvzem prednosti Smrekca, držimo pesti, da ni bilo prehudo in da se čimprej pocajtaš. Marvin
Kiki Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 SMREKCA - čim manj bolečin.... :huh: :friend1: in hitro okrevanje ti želim :friend2:
viking Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 :mellow: Čimprej se pocajtej :OK: držimo pesti
.T. Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 (popravljeno) Pravkar sem se vrnil z obiska nase Smrekce. Smrekca vam sporoca naslednje (upam, da bom vse prav napisal, ker je se malo utrujena od vsega in zaradi vseh dogodkov rahlo "zmedena"): Vcerajsnji soncni dan je izkoristila za eno soloridersko vozjo, ki pa se je koncala z nesreco. Iz strani jo je izsilil avtomobilist srednjih let. Zavirala je, se umikala, resevala situacijo. Ni se izslo. Pri trku avtomobila z motorjem se je vmes znasla desna noga. Z resilcem je bila pripeljana v Klinicni center, kjer so ji operirali - vstavili vijake in ploscice v desni glezenj. Vse skupaj so pa se zamavcali. Pocuti se dobro, kolikor se pac lahko glede na okoliscine, vendar so bolecine v gleznju zelo mocne, tako, da dobiva injekcije analgetika na vsake 4 ure. Tadej Popravljeno Oktober 16, 2003. Popravil Noise Data
Hanzi Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Da boš tako hitro doma kot jaz (3 dni je čisto dovolj). Čimhitrejše okrevanje, škoda ker sem šele zdajle zvedel, če bi prej vedel bi jo prišel malo pogledat saj sva bila v istem Centru. :unsure:
pek Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Glej da se do pomladi pozdraviš :grupni:
bauca Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Hitro okrevat, pa hitro nazaj domov - pa na motosvet ! :OK:
D.J. Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 naj te bodri misel da si boš zdej lahko kupila motor svojih sanj in še ostalo ti bo.. ;)
JerryTDM Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Hitro se pozdravi, pa da se spomladi srečamo kje z motorji :OK:
marem Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 upam, da bo z nogo in s tabo vse v redu,...čim bolješe okrevanje..... :mellow:
jezdec Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Čimhitrejše in čim manj boleče okrevanje tudi z moje strani.
Noise Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Sva bila s Tadejem pred eno urico pri Smrekci. Deklina se dobro drži, sicer pa ji je včeraj malo utrgalo ker so ji premajhen gips naredili oz. ji je noga zatekla, pa so ji ga morali odstraniti in zdaj ima longeto. Post-operacijsko drenažo so ji iz noge odstranili, boli pa baje vse skupaj kot hudič. Mislim, da bo vesela vsakršnega obiska... je v sobi C6 (stara travma), obiski so od 11:30 do 19:00.
rozi Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Smrkeca! Tudi jaz ti želim čimprejšnje okrevanje. :OK:
lojzi Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Upam, da je operacija uspela, in da bo Smrekca spet kmalu zdrava med nami. Zato, čimpreje...
Alka Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Jao mala! Pa kaj ga ti tu nekaj sviraš! Daj se hitro pošlihtaj, pa da se spet kje srečamo!!!
Manu Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Jelkica - :004 :004 :004 p.s. Če ti je kej lažje zarad tega ( ma se vem, da ti ni) - jest imam pa desno koleno malčk fentano. Začasno. Ehhhh, bo že, a ne? :) ;) Ampak mislim, da bova obe lahko ponovili (nočno) vožnjo čez Dolomite. Naslednje leto. :D Dr'ž se, bodi SMREKA!!!! B)
Nata Objavljeno Oktober 17, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2003 Smrekica - pa kaj to berem??? :cry: :? komaj pridem domov in me že nekaj spet pretrese .... :? čimprej se mi pocajtaj - upam, da majo tam kake "medicinske brate" - da ti bo vsaj zanimivo... :naughty: ;) ah joj - pa ravno zdaj, ko vem da maš dopust - nič ga boš vzela v novi sezoni, pa se pripeljala do mene, da nazdravive in se skupaj nasmejeve - OK! :lol: Bodi debela... :004 :004 :004
Teya Objavljeno Oktober 18, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2003 Danes smo bili na obisku Hanzi, Monika, Gregs in moja malenkost. Smrekca se glede na razmere počuti OK. Lepo je videti njen optimistični nasmeh. :) Mogoče bo dobila kak laptop da se bo lahko javila tudi iz bolnišnice... kakšne ideje? :rolleyes: LP, Teya
quota Objavljeno Oktober 19, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2003 Čeprav se poznava samo iz motosvetovskih kanalov, upam da boš hitro in dobo okrevala..... Hrabro novim avanturam nasproti.... :D
Rocky Objavljeno Oktober 19, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2003 Ker ste iglavci trpežne sorte, se resnično ne rabiš bat ničesar. Vse bo še dobro in prav. Čimprejšnje okrevanje brez bolečin. :friend1: Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B)
gizmOkak Objavljeno Oktober 19, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2003 Mal ksno vidu to stvar B) Upam d ni neč hujšga, pa čimprej okrevaj in se vrni med nas :OK:
udi Objavljeno Oktober 20, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2003 Smrekca, se ne poznava osebno ampak vseeno ti bom reku čimprejšnje okrevanje z najmanj bolečinami !!! lp udi
klimbra Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 :hmm: :hmm: Sam,da ti analgetiki ne pridejo v navado. :? :) :D :P :lol: :lol: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se