Skoči na vsebino

Krvodajalska akcija -- pridružte se nam!

Priporočene objave

Objavljeno
@CrashOver: Kdo je rekel, da moraš na tešče darovati kri?! Nazadnje, ko so mene nasrali, da moraš biti tešč, me je zdravnica na darovanju okregala, da moraš ravno obratno - biti sit. Le mastne hrane ne smeš jesti.

:lol1:

nisi videl onih smajlof zraun... verjetno nisi razumel, ampak lih v tem je bil vic... kr mislim da smo vsi mislili da kao se nesme nič jest oz. bol malo... in za to sem jaz reko kot nek vic, da se kao nesme jest... pa mislim da nomen ni tega narobe razumel...zavse ki pa mislite da morte bit na tešče pa:

če boste darovali kri nerabite bit tešči... celo dobro je za bol šibke da se malo okrepčajo, da pol skup ne padejo... le pasnega se izogibajte!

:OK:

LP

-matej

Objavljeno

@Hanzi... $za ML?... misliš da $ za darovanje.. ja itaq bi ti ga dali... sej Dane ko se je prijavo je tud dobo fajn dnarja (relacija: LJ-MB) :) ... pa mu je pol teta rekla da nemore darovat, pa ni rabo nič vračat :) ... (vsaj zti se mi da je blo tak)

drugač pa.. probat ni greh - zapije pa se vse lahko ;) hehe

LP

-matej

Objavljeno

Js bom krvavel, sam verjetn ne u sredo, ker mam izpit 1. Verjetn bom šel v 5ek po izpitu 2.

Objavljeno

js grem drug mesec dat kri dol v ankaran v valdoltro, sam ta bo zame :P

po operaciji pa začnem tud js hodt na krvodajalske akcije

Objavljeno

A morš slučajno bit polnoletn :? ...ker drugače definitivno pridem v torek..a se niste mogli zmenit...za kako bol zgodno uro :hmm: ...drugače bi šel mimo šole juupi :notworthy: ..tako bom pa že čisto izčrpan :zzz:

Objavljeno (popravljeno)

@Meglenšček: če nisi polno letn mislim da rabiš neko potrdilo od staršev.. morš pa bit 16+ ... to probaj preverit kje...

za šolo pa sploh ni problem... kr dobiš ti na krvodajalski itaq potrdilo za celi dan, in to ti pol v šoli opravičijo... pač zjutraj negreš v šolo, pa dlje spiš (tak om jaz naredo) :)

LP

-matej

Popravljeno . Popravil CrashOver
Objavljeno

Kri lahko daruje vsak, ki:

- je dobrega zdravja,

- med 18 in 65 let starosti,

- tehta vsaj 50 kg,

- zadnje mesece ni imel večje operacije,

- v zadnjem letu ni prejel transfuzije,

- moški, ki vsaj tri mesece ni daroval krvi,

- ženska, ki vsaj štiri mesece ni darovala krvi in v zadnjem letu ni bila noseča.

nič ne piše za mlajše... verjetno nemoreš darovat... žal

LP

-matej

Objavljeno

Hmm..torej nesmem :( ..bom pa se jaz šel jutri po šoli pozanimat..FIKSNO..ker s starši smo že zadevo predebatirali..in dovolijo..sicer nevem kako je z mojo krvjo..na videz zgledam zelo slabokrvna oseba (bled ko stena) :wacko:

Objavljeno

samo preverjam:

ali velja v sredo ob 13h v Ljubljani, ali je kakšna sprememba plana.

Objavljeno

Se jutri vidimo!!! Pridem ob 15:10 :yea2:

P.S. pa še drago bom pripeljal s sabo - bo tudi dala kri!!

Objavljeno

Prvo javljanje...če se ne motim, 12 pacientov MS in enih par izven..

Zbrali smo 9tisoćikusur tolarjev, ki gredo v škatlo, v kateri zbiramo $$$ za Otoga (potne stroške za kri, trink-gelda ne dajemo kelnarci ampak v kišto itd..), ki bo že vedu, za kaj jih porabit.

Predlagam, da v LJ tudi omislite eno tako kutijo, zapečatite kot je naša in eno res tanko režo za denar noter metat. V primeru da že imate, je predzadnji stavek brezpredmeten, tak kot opomin za že plačano položnico.

LP, El b.

Objavljeno
samo preverjam:

ali velja v sredo ob 13h v Ljubljani, ali je kakšna sprememba plana.

Kot sem rekel: jaz pridem jutri ob enih... Kdor želi, naj tudi pride. Ne mislim pa zganjat nobene drame in organizacije. Pridem, dam kri, poklepetam in grem. Kot vedno.

Hotschko: se vidimo?

Objavljeno
Hotschko: se vidimo?

itaq ... da me boš čuval, če bom švohcan ... :) :)

Objavljeno

Pridem s fotoaparatom, s polnimi baterijami in prazno CF kartico :devil:

Ob pol enih se dobim z DaNe-tom v Povodnem možu. Po krvodajlski bom najbrž šel do Otoga.

Objavljeno

Hola!

Noben nč ne napiše... a pol je bla res tako žalostna udeležba? Do pol treh nas je prišlo namreč le 12... :cry: :cry: :cry: Ejejejejejej... Ma Hanzi vse dokumentirano!

Po puščanju krvi smo šli eni pa še Hyosungovega Cometa 650 pogledat v BTC... Ma ni slab, pravm... ne vem pa, kolk je dobr...

Objavljeno

Saj ni važno koliko... Tisti, ki smo bili smo dali s srcem... In to je to, kar šteje.

In me veseli, da mi ni bilo treba Hotschokota držati za rokco ves cajt... Way to go Hotschko! :lol:

Objavljeno

Vsem udeleženim hvala za udeležbo, slikovni material sledi konec tedna kar v tej temi (ali kako drugače :rolleyes: )

Naj za zanimivost povem da je bila tokrat DaNetova kri ustrezna in se jo je znebil tiste 4dcl najbolj žleht. Očitno Štajerci ne marajo žabarske krvi :hmm: <_<

Objavljeno

Hojla Škofja Loka in okolica!

V okviru redne akcije odvzema krvi v Škoflji Loki, bi se lahko mi iz okolice lahko dogovorili za skupno udeležbo. Datum je 14, 17 in 18 Februar. Še kdo ZA??

Objavljeno

jest bi šel

rad bi pa vidu da nas je mal več O:-)

Objavljeno

Nekaj slikic iz LJ

post-20-1075744833.jpg

Objavljeno

štajerci je niso marali

post-20-1075744920.jpg

Objavljeno

Tudi punce so korajžne :yea2:

post-20-1075745035.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!