HHV Objavljeno Maj 27, 2004 Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 Alter, kdaj računate biti pred zavodom za transfuzijo?
AlterMann Objavljeno Maj 27, 2004 Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 Računam med 9.30 in 10. uro, ampak bliže deseti kot poldeseti. Za tiste, ki ne morete biti krvodajalci: Tudi moralna podpora nam bo dobrodošla. .)
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 27, 2004 Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 (popravljeno) ...pridem... če bo/bodo -ble tam mažoretke -pleh muska -dobre sestre z big bubis -gov.juhca,pečenka solata,sladica -pir -lepo vreme,da pridem z motorjem Lahko tut nič od tega-se vidimo...pridem... Popravljeno Maj 27, 2004. Popravil ajgor the mad dog
Hanzi Objavljeno Maj 27, 2004 Opozori Objavljeno Maj 27, 2004 Upam da ne pridem, :o in hkrati upam, da bo kdo od vas prišel do mene, ko boste ravno v bližini. O:-)
HHV Objavljeno Maj 28, 2004 Opozori Objavljeno Maj 28, 2004 ...pridem... če bo/bodo -ble tam mažoretke -pleh muska -dobre sestre z big bubis -gov.juhca,pečenka solata,sladica -pir -lepo vreme,da pridem z motorjem Lahko tut nič od tega-se vidimo...pridem... Nekaj dobrih sestrc z big boobies sigurno in preverjeno imajo! :D :D Torej ti kar pridi!
AlterMann Objavljeno Junij 1, 2004 Opozori Objavljeno Junij 1, 2004 Nas se bo nabralo za kakšen ducat in če je še kje kak junak naj le pride. Menda bo tam tudi ena TV ekipa, vendar iz drugih razlogov, morda pa bomo dovolj zanimivi, da bodo tudi o nas rekli kakno besedo.
Hanzi Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Lepo se je bilo spet zbrati na Šlajemrjevi. Kaka "sreča" da sem lahko tudi jaz prišel. Zvečer glejte TV(ni važno katero :devil: ) Kamničani so brez vez in prošenj prišli do nekaj minut filmskega traku :rolleyes: :yea2: :OK:
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Lepo se je bilo spet zbrati na Šlajemrjevi. Kaka "sreča" da sem lahko tudi jaz prišel. Zvečer glejte TV( ...POP TV Hanzi tukaj nastopaš ti
AlterMann Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Hvala Horjotu, Ajgorju in Hanziju, ki so držali besedo in prišli. Akcija je uspela, prišlo nas je prek 20 in Zavod nam je pripravil res veličasten odvzem. Ajgor ni bil tko slab kokr zgleda...
AlterMann Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Hanzi bo kaj več povedal zvečer v 24 ur...
AlterMann Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Prav tako naš predsednik - Sajo...
AlterMann Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Jast sem pa ostal zvest nacionalki...
uti Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Ravno gledala reportažo na popu...BRAVO!!!! :notworthy: :yea2: :OK:
erick Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 :kva2: :notworthy: enkrat tud jst pridem :yea2:
Cacy Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Cestitke vsem, zelo pozitivno naravnana akcija in prispevek .... tudi prispevek pozitivni podobi motoristov .... ponosni smo na vas :yea2:
Cacy Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Oglejte si še odmeve čez uro in pol A bo neposredni prenos? :lol1:
Leteči Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 Oglejte si še odmeve čez uro in pol Hanzi televizijska zvezda :yea2:
Hanzi Objavljeno Junij 4, 2004 Opozori Objavljeno Junij 4, 2004 @cacy: upam da ga nisi zamudil :naughty:
simonsi Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 Videl prispevek. Motoristi izpadli prav lepo v pozitivni luči. A je kdo kej skup padu :devil: :naughty:
AlterMann Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 A je kdo kej skup padu :devil: :naughty: Tejle "srečni mladi motoristki" , najmlajši predstavnici Alter familije, ki je danes prvič dala kri, je zemlja mal zaplesala pod nogami, ampak danes je že dobra in pravi, da bo še dala kri.
SiM Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 Bravo Hanzi. Ponosen sem, da te poznam. Bravo vsem! :notworthy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se