elbarto Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Skrbeli za našo kondicijo po pikanju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Vse hama hama, še živo svinjo bi predelal v krajnske klobase....kar pripeljite mi jo, bo še ona kri dala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Malo placa prosim, malo placa.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Dva rdeča kartona in en samostojni odstop....hotele dobro, pa jih ne marajo... O:-) O:-) O:-) O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 After party... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Tudi ne-krožkarji so se odzvali na poziv na plemenito dejanje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Tak, celotna banda pa se bo slikala na after after partyu Grem, več slikic zvečer. LP, El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 (popravljeno) Bravooooooooo fantje in dekleta :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pravkar sem videl prispevek pri Dnevniku. Motoristi dobili dodatne pike v javnosti!!! Popravljeno Oktober 28, 2003. Popravil ar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mato Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Ne vem ce je ze kdo kaj o tem rekel...kdor je v zadnjih treh letih kaj tekal po drzavah, kjer obstaja moznost okuzbe z malarijo, kri ne bo mogel dati (razen ce bo tako potovanje zamolcal)...sem spada cela JV Azija, J Amerika, Afrika... ampak malico pa vseeno dajo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urbi Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Mater, ko gledam te fotke, me že prpa... :mellow: urbi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king4ever Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Jao jao,glih mene so mogli dat na dnevnik, pa se priimek so mi spremenili, novinarji glupi. Hehe, docakal pa sem le svojih 5 sec. slave :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 Jao jao,glih mene so mogli dat na dnevnik, pa se priimek so mi spremenili, novinarji glupi. Hehe, docakal pa sem le svojih 5 sec. slave :OK: :OK: :OK: Kam si tak hitro pobegnil? Pa k ML te (vaju) tudi ni bilo... LP Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno Oktober 28, 2003 Deli Objavljeno Oktober 28, 2003 vsi preživeli... s pomankanjem krvi :D hehehe... ampak - preživeli... :D ... slike slike :D .... LP -matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Bravo!!!!! No, da vidimo še Ljubljanske srajce. Datum se nezadržno bliža! :D :D :D LP HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Malo placa prosim, malo placa.... Hehehe, nekam bleda sta na tej sliki :D PS: Carsko, že gre na prvo stran! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Netman Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Dal kri :wacko: , pojedel klobaso :P in šel na pir :yea2: . Dobra akcija!!! Pohvale!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Bravo fantje in dekleta! Kapo dol! Ampak pivo po krvodajalski akciji - to si bil pa hitro pijan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Pri Lipi se nas je potem zbralo toliko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 oziroma toliko... ( v ospredju trofeje ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Oktober 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Brez takojšnje transfuzije pri ML (beri 4dl Refoška) :wacko: zagotovo nebi preživel včerajšnjega dne :OK: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Vidim Pervyja na sliki ehehhe, a je dal kri al samo na pir prišel :unsure: :rolleyes: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 hja, je že res, da ni dal krvi, je pa bil edini, ki se je pripeljal z motorjem pri-1. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTX Objavljeno Oktober 29, 2003 Deli Objavljeno Oktober 29, 2003 Hehehe, nekam bleda sta na tej sliki :D PS: Carsko, že gre na prvo stran! Ne ne....midva vedno tak zgledama :D :D :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se