vragica Objavljeno Oktober 30, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2003 (popravljeno) abčutki so ok... tako fini, da sem si privoščila enourno meditiranje v banji... ;) No ja, samo prstek me boliiii :cry: :devil: P.s. Nekaj sester se bo drugo leto vpisalo med motoristke... po zaslugi naših fantov, a ne dečki? :OK: Popravljeno Oktober 30, 2003. Popravil vragica
Alla Objavljeno Oktober 30, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2003 Jest tudi bla.......pa so rekli, da naj kar kje drugje skupaj padam, da tam že ne bom...... :( :? No, ja.....bomo poskusili čez 3 mesece spet, ko mi poteče prepoved..... B) Alla B) P.S. Ampak za jest sem pa vseeno dobila.... :P
urbi Objavljeno Oktober 31, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2003 Prišel, pikec v prst, izpolnil anketo, pritisk OK, zdravnik rekel OK, pikec v žilo, nateklo se je celih 1 dcl krvi, mi začne malo slabo ratovat (res čist, čist, malo), pa sestra reče dost je blo! Drugič pa jej zjutraj! <_< Sem mislil, da ne smeš jest! :( Urbi p.s.: Hanzi, kje so slikice?
Hanzi Objavljeno Oktober 31, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2003 Slikce pridejo ko dobim link do kakega programa ki omogoča več slikcam naenkrat spreminjat resolucijo. se ne mislim s preko 100 slikcami ki so bile posnete ta teden ukvarjat. sem dober cel dan, ga raje pijem :o Sicer pa moje krvi ne marajo pod nobenim pogojem. Bi prekršil več pravil če bi mi vzeli kri. Še to: Na krvodajalsko akcijo NE SMEŠ PRITI TEŠČ, samo tisti dan ne smeš jesti mastne hrane (mleko, meso itd, mislim da nekje tukaj že piše kaj ne smeš jesti.
urbi Objavljeno Oktober 31, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2003 ...sem dober cel dan, ga raje pijem :o Preveč pit pa ni dobro! Vprašaj Bubamaro. :D S krvodajanjem bom pa poizkusil spet spomladi, samo bom pred tem pojedel vsaj tri kose kruha z marmalado! <_< Urbi
Zok Objavljeno Oktober 31, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2003 ce se mi ne bo vmes kaj zgodil, pridem tud na naslednjo akcijo! :yea2:
AlterMann Objavljeno Oktober 31, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2003 No comment. _________________________________________ Upam da ste razumeli vsi: - ki bi lahko prišli, pa niste; - ki niste imeli časa prit; - ki niste prišli, ker vam itak ne bi vzel; - ki boste raje prišli kdaj drugič; - ki se vam zdi, da je to mal mim; - ki bi prišli, če ne bi padal dež; - ki bi si lahko izmislili še nešteto razlogov zakaj niste prišli...... - etc. etc. etc. Vsa pohvala pa obema sedmoricama hrabrih, ki sta poskrbeli, da je stvar stekla. Naj teče kri...
MARJA Objavljeno Oktober 31, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2003 .......... Naj teče kri... .........motoristov, vendar ne po cesti.
Kiki Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 No comment. _________________________________________ Upam da ste razumeli vsi: - ki bi lahko prišli, pa niste; - ki niste imeli časa prit; - ki niste prišli, ker vam itak ne bi vzel; - ki boste raje prišli kdaj drugič; - ki se vam zdi, da je to mal mim; - ki bi prišli, če ne bi padal dež; - ki bi si lahko izmislili še nešteto razlogov zakaj niste prišli...... - etc. etc. etc. Vsa pohvala pa obema sedmoricama hrabrih, ki sta poskrbeli, da je stvar stekla. Naj teče kri... BRAVO ALTERMANN !!! Za to si zaslužiš čisto desetko :OK: Tud jaz sem bla malce razočarana nad udeležbo "ljubljanskih srajc" :wacko: Sej res... kje ste bli pa vodilni možje motosveta (razen Hanzija)..... ala moderatorji :? :wacko:
CrashOver Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 Slikce pridejo ko dobim link do kakega programa ki omogoča več slikcam naenkrat spreminjat resolucijo. se ne mislim s preko 100 slikcami ki so bile posnete ta teden ukvarjat. sem dober cel dan, ga raje pijem :o ACDsee 5.0 mam jaz... gre vreji.... lahka večim slikam naenkrat spremeniš velikost, al pa končnico.. itd... pa hitro je tui... program pa najdeš na www.download.com ... al pa kaj podobnega!.... LP -matej PS: daj še iz MB-ja nekaj slikic gor :D
Windsurf Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 Aja, slikice iz MB krvodajalske se najdejo na mojem FTP-ju... kadar je online ;) Klini tu, da prideš na moj FTP LP Windsurf
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 imaš premalo pritiska>najprej malo pojej
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 pa pojdimo od začetka na koncu AC Tred trojanami dobimo zračno spremstvo. sledi eno uro čakanja in zamua v MB :BUA: :fight2:
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 kaj pravite: je to magistralna cesta ali kaj drugega cesta v Blagovici :cry:
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 le zakaj niso vključili tega kadra
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 a misliš da me kaj strah>čisto nič
Hanzi Objavljeno November 1, 2003 Opozori Objavljeno November 1, 2003 tudi malo starejši se ne bojijo igle
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se