Skoči na vsebino

KTM 1190 RC8 Superbike

Priporočene objave

Objavljeno

razveseli vas tudi symru the legendary..

PS: žal še nisem vozil ... :P

post-467-1145107404_thumb.jpg

Objavljeno

Kot da bi bil s papirja zložen skup..

sicer pa supersexy

• 4 mesecev pozneje...
Objavljeno

agregat bo 1200 ccm (suslja se med 1150 in 1190), pripravljen za nov superbike reglement, kateri bi naj tudi ducatiju omogocal "ponovno" konkurencnost.

RC 8 prototipe trenutno veselo guncajo po raznih clubsport prireditvah (npr. panonija, salzburgring) kjer dosegajo zelo nizke case z serijskimi cestnimi sport gumami. oblika plastike se naj bi se spremenila.

kaj bo kiska potegnil tokrat iz rokava ?

• 11 mesecev pozneje...
Objavljeno

Venoma naj bi poganjal popolnoma nov dvovaljni V agregat prostornine 1199 ccm.

post-6394-1187770323_thumb.jpg

...hudo!!!

Objavljeno (popravljeno)

Meni KTM, razen motocross motocikli, ni najbolj pri srcu, sploh pa se mi zdi da so med prvimi, ki začenjajo nekakšno novo "aliensko" dobo motociklov, tako kot so pri avtomobilih uvedli pri renaultu. Je zanimiv, paša za oči, kaj več pa po mojem mnenju tudi ne. Dokaj podoben je rc-8:

ktmrc88138009f_01.jpg

Popravljeno . Popravil R1FREAK
Objavljeno

zanimiva stran, vendar bolj malo pove in pokaže, bi rekel tipično nakladanje iz brošur

Objavljeno

KTM širi paleto svojih motocikolv; nov 990 RC8 je 190kg raketa z V2 agregatom, kubikaža 1150cc; moč bo znanto višja od sedanjih 150HP.

Objavljeno

:eek: tale ferklajdnga pa zgleda, kot da so jo pred 25 leti v DDR nardil :whistle:

Saj za tehniko nič ne rečem :worship:

Objavljeno

cena? :krneki: :whistle:

Objavljeno
cena? :krneki: :whistle:

Boš videl, ko ti jo povejo in te zadane kap.

Objavljeno

A obstaja še kej info.?

Objavljeno
A obstaja še kej info.?

Cele strani; sicer si lahko prebereš v novi septembski številki Motorad (v Ljubljani jo imajo v Leclercu).

Lp

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

jaz sem ga danes vido. se peljemo iz nemčije pa tak vidim neki motor pa se dere ko dvovalnik pa gledam pa ni bil ducati ni bla aprilia. pa črni je bil. peljal sem se iz burghauzna proti salzburgu in lahko da je šou na autobahn sprobat kolko leti. drugače je pa ubijalski

Objavljeno (popravljeno)

Kaj naj rečem ... meni se zdi res nekaj posebnega, lahko pa rečem da je tehnično gledano res dodelan do potankosti. Vozne lastnosti so baje fenomenalne, teža nižja od konkurence in tudi znana dirkaška imena so že pohvalila njegove zmožnosti.

Pustimo se presenetit ...

Popravljeno . Popravil IKE
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno
no malce da vam lušte nardim

slika ni vse

Objavljeno
slika ni vse

Ni vse, je pa vsaj nekaj :evilgrin: (me like it)

Objavljeno

se že kaj ve kakšna bo približna cena tega stroja?

Objavljeno
se že kaj ve kakšna bo približna cena tega stroja?

na avtonetu je že oglas Habat Moto Centra, da sprejemajo prednaročila. Dobava v marcu 2008. cena 15.800 €

Objavljeno

na slikah mi ni bil všeč, v živo je pa kar zanimiv še posebej v superbike izvedbi :photo:

post-8684-1194972785_thumb.jpg

post-8684-1194972819_thumb.jpg

Objavljeno
slika ni vse

saj vemo kdo dajejo taksne izjave. takšni ki si ga nikoli ne bodo mogli privoščit :headbang:

post-16508-1194976058_thumb.jpg

Objavljeno
saj vemo kdo dajejo taksne izjave. takšni ki si ga nikoli ne bodo mogli privoščit :headbang:

Sebe si vključil ali ne :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!