AlterMann Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 No naj jim kr odfrklja ... jaz bom mela mojo slikco tam pa . (pika) Dobra slikca !!! A se mi že odfrkljava ?? :? baucikaaaaaa......ups...ghhh...kulp Potrjujem Symovo trditev. Moškim, starim 48 let se bo odfrkljalo natanko 2 X. :P
-pero- Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 Cody, a si ze kaj spremenil? Hecno, ampak tezav ni vec - ali so hitro rodili kak bugfix ali pa tezav ni zdaj preprosto zato, ker sem jih hotel poiskati ... <_< ...ja men tud zdej lepo dela... zgleda da rab mozila mal da sama sebe skalibrira za forum :D
Kruse Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 (popravljeno) Nekaj sem opazil: ce z IEjem 6 pridem kot guest na forum in potem kliknem na temo v oknu zadnja objava, me vrze na prvo objavo (na zacetek teme). Ce sem pa logiran (ali pa sem bil logiran), potem pa me vrze na zadnjo objavo. Ali se to se komu dogaja? In ce se, ali se to lahko spremeni? Hvala in lep pozdrav, Aja, pa se to sem opazil; ko se odjavim, me vrze na zadnjo objavo samo v tistih temah, ki sem jih pogledal, v vseh ostalih pa na prvo objavo. Popravljeno November 11, 2003. Popravil Kruse
Codeine Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 Nekaj sem opazil: ce z IEjem 6 pridem kot guest na forum in potem kliknem na temo v oknu zadnja objava, me vrze na prvo objavo (na zacetek teme). Ce sem pa logiran (ali pa sem bil logiran), potem pa me vrze na zadnjo objavo. Ali se to se komu dogaja? In ce se, ali se to lahko spremeni? To ni napaka!
Dave Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 Hmmm.... pravkar sem zradiral cycovo porocilo, ki mi ga mozilla pokaze kot praznega... Je bil res prazen, ali pa mozilla mal serje (sorry cyc, ce ni bil prazen)?
Codeine Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 Če nimate najnovejše verzije Mozille ali Firebird-a lahko pride do napak, prav tako lahko pride do težav z IE 5.5 !!! Odkar sem včeraj namestil "FIX" za mozillo, zadevščina deluje brez vidnih težav. P.S. Tako pač je, internet gre svojo pot in recimo IE 6.0 je že dovolj dolgo časa zunaj, da bi se lahko do sedaj znašel že na vsakem računalniku.
Dirkac Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 (popravljeno) No ja ... tko za zanimivost ... na vseh slovenskih sodiščih je uradni brskalnik še vedno Netscape 4.0.7, kdor ima srečo ima celo Mozillo 1.3, da bi vsi imeli Explorer 6 so pa verjetno kar sanje, še nekaj časa. Glede na to, da veliko uporabnikov do Motosveta dostopa tudi iz službe, verjetno veš na kaj ciljam... Sodišča so seveda banalen primer, pa vendar ... Tehnologija gre naprej hitro ... uporabniki pač ne. Je pa forum zakon. :OK: Popravljeno November 11, 2003. Popravil Brrrm
Codeine Objavljeno November 11, 2003 Opozori Objavljeno November 11, 2003 3, da bi vsi imeli Explorer 6 so pa verjetno kar sanje, še nekaj časa. Glede na to, da veliko uporabnikov do Motosveta dostopa tudi iz službe, verjetno veš na kaj ciljam... Sodišča so seveda banalen primer, pa vendar ... Nekaterih izmed vas preprosto ne razumem. Povsem jasno vam je, da se posodabljajo operacijski sistemi, programi in tako naprej. Ko pa se posodobi forum pa nekateri zganjate vik in krik. Forum se ni popolnoma nič spremenil (razen nekaj malenkosti) večino sprememb vidijo moderatorji (lažje delo), popravljene napake in izboljšana varnost. Vsakdo, ki se vsaj malo spozna na računalnike mu je kristalno jasno, da so UPGRADI na najnovejše verzije NUJNI in sploh ne bi smele biti stvar debate. Če so nekatere vladne službe še v prejšnjem stoletju je to njihov problem. Tako ali tako žažirajo dovolj državljane z davki, pa naj nekaj tega denarja porabijo tudi za posodabljanje opreme. Sicer pa, čez mesec in pol bomo že leta 2004 in ne leta 1998 ali celo 1995, ko so na svet prišli Windows 95 in pozneje 98. Torej, svet gre naprej in motosvet zagotovo ne bo ostal v prejšnjem stoletju, ker imajo v vladnih službah problem z informatiko.
YZFgeorge Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 Kaj imaš proti Windows 98? :huh:
Dirkac Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 Nekaterih izmed vas preprosto ne razumem. Povsem jasno vam je, da se posodabljajo operacijski sistemi, programi in tako naprej. Ko pa se posodobi forum pa nekateri zganjate vik in krik. Forum se ni popolnoma nič spremenil (razen nekaj malenkosti) večino sprememb vidijo moderatorji (lažje delo), popravljene napake in izboljšana varnost. Vsakdo, ki se vsaj malo spozna na računalnike mu je kristalno jasno, da so UPGRADI na najnovejše verzije NUJNI in sploh ne bi smele biti stvar debate. Če so nekatere vladne službe še v prejšnjem stoletju je to njihov problem. Tako ali tako žažirajo dovolj državljane z davki, pa naj nekaj tega denarja porabijo tudi za posodabljanje opreme. Sicer pa, čez mesec in pol bomo že leta 2004 in ne leta 1998 ali celo 1995, ko so na svet prišli Windows 95 in pozneje 98. Torej, svet gre naprej in motosvet zagotovo ne bo ostal v prejšnjem stoletju, ker imajo v vladnih službah problem z informatiko. Žal nisi razumel kaj sem ti hotel povedat ... bom naslednjič bolj jasno in očitno povedal. Drugače pa ... jaz problema z Motosvetom nimam ... upam da tudi vseh 2000+ ostalih uporabnikov ne.
SiR Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 Kaj imaš proti Windows 98? :huh: Nič učinkovitega ;)
perimund Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 motime ker so vse uploadane slikce pomajsane (klikni za povecavo wtf!?) Nalaga se pa vseeno cela slika in traja isto casa kot da bi ble velike ...
-pero- Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 (popravljeno) motime ker so vse uploadane slikce pomajsane (klikni za povecavo wtf!?) Nalaga se pa vseeno cela slika in traja isto casa kot da bi ble velike ... ...hmm ja pomanjšava bi bila lahko manjša in samp za recimo slike večje od določene velikosti (npr: 800x600) in te bi lahko pomanjšalo na to velikost :hmm: ...drgac je pa supr, sploh z mozila fixom :OK: Popravljeno November 12, 2003. Popravil -pero-
Zok Objavljeno November 12, 2003 Opozori Objavljeno November 12, 2003 Nič učinkovitega ;) ma fajni so, js ze skoz delam na njih! B) XPji res ne rabjo skor nobenga instaliranja driverjev, so pa nekok izgubl car 98k, kjer vse dela tocno tak kok sam hoces (seveda ce si jih ustimas tak ko hoces). pa se masina manj trpi pri 98ki. pr XPjih mi je se najbolj vsec graficna podoba, kar pa se da tud pri 98kah nardit (skini + kontrast nastavis na vec). :)
lojzi Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 Jest pa pravim, da dokler se ne bodo posodobili uporabniki in (nekateri) moderatorji, lahko vsak dan posebej menjate design in funkcije, pa bo vse zastonj... Zakaj meni napiše, ko odprem forum :User error!!! Replace user and pres any key :yea2: :yea2: :lol1:
Brrrm Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 ... Zakaj meni napiše, ... Zato, ker nimaš mopeda :naughty:
bauca Objavljeno November 15, 2003 Opozori Objavljeno November 15, 2003 Em, jaz bi pa samo vprašala kaj ali kdo je oni Hot Bot tam ko je kao na spisku prijavljenih uporabnikov ??!! Ker ga ne gre kliknit pa ni podčrtan pa to ... samo zanima me no ... al to tak more bit ... ?! ;) baucek
SiR Objavljeno November 16, 2003 Opozori Objavljeno November 16, 2003 Bauca, Hot Bot je naš prjatu :) elektronski pomočnik, ki vsake tolk pride naokol in mal po hodniku pošnofa ...
bauca Objavljeno November 16, 2003 Opozori Objavljeno November 16, 2003 Bauca, Hot Bot je naš prjatu :) elektronski pomočnik, ki vsake tolk pride naokol in mal po hodniku pošnofa ... Hvala ... :notworthy: :004
bauca Objavljeno November 22, 2003 Opozori Objavljeno November 22, 2003 Am ura je zdaj ne za 10 minut spredaj ampak za eno uro !! Zakaj je to tak zaj?! :unsure: pol pa zgleda da se pozno vstanem ... :D
klimbra Objavljeno November 22, 2003 Opozori Objavljeno November 22, 2003 Am ura je zdaj ne za 10 minut spredaj ampak za eno uro !! Zakaj je to tak zaj?! :unsure: pol pa zgleda da se pozno vstanem ... :D MS je že na poletnem času!!!!!! O:-)
bauca Objavljeno November 22, 2003 Opozori Objavljeno November 22, 2003 Am ura je zdaj ne za 10 minut spredaj ampak za eno uro !! Zakaj je to tak zaj?! :unsure: pol pa zgleda da se pozno vstanem ... :D MS je že na poletnem času!!!!!! O:-) ok .. torej poleti itak vstajamo bol pozno ... fajn :) :D hvala ...
Noise Objavljeno November 22, 2003 Opozori Objavljeno November 22, 2003 Am ura je zdaj ne za 10 minut spredaj ampak za eno uro !! Zakaj je to tak zaj?! :unsure: LINK: Ura foruma ni točna (NOT!!!!!!!)
Codeine Objavljeno November 22, 2003 Opozori Objavljeno November 22, 2003 Cyc je že 27. oktobra 2003 uredil, da se ura na motosvet strežniku vsako noč sinhronizira s kanin.arnes.si (=ntp1.arnes.si). Tako je uravnavanje časa izvedeno z izmenjavo kratkih občasnih paketov z NTP strežniki - to so računalniki, katerih ura je usklajena s cezijevimi oscilatorji ali GPS satelitskimi sprejemniki. NTP omogoča časovno sinhronizacijo prek krajevnih omrežij s točnostjo reda nekaj milisekund in pri tem le zanemarljivo dodatno obremenjuje omrežje in računalnik. Torej ura na motosvetu je ZAGOTO prav nastavljena na nekaj milisekund. Vsi, ki imate pa napačno uro, pa si morate pravilno nastaviti časovno zono v vašem kontrolnem centru.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se