Sidominator Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 Pozdrav, vozil sem D604 zelo dobra guma tudi nova D607, potem sem kuril poceni Mitasove E08 navsezadnje so bile ekvivalent najdražje, ampak Metzeler tourance je pa najboljša varianta ... lp Damč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Junij 6, 2006 Deli Objavljeno Junij 6, 2006 za Ižance so tanarbolš :OK: Matador Kumho Obilićevo Tigar.............. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 kaj pravite na michelin anakee janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 A se Transalparji o "njih" nimate kaj drugega pogovarjati kot to, kakšne gume so tanarbolš? A druc'ga n'č ne crkne?! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Junij 8, 2006 Deli Objavljeno Junij 8, 2006 Jst sem v petih mesecih prevozil 17 kkm...sedanji peti lastnik se veselo vozi naprej..zgolj tekoči servisi..nobenih problemov..je pa mašinca za turistično vožnjo..meni je večkrat predla po 12 ur na dan..v glavnem same pohvale!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 A se Transalparji o "njih" nimate kaj drugega pogovarjati kot to, kakšne gume so tanarbolš? A druc'ga n'č ne crkne?! :? no ja, tud na xt yamahi sem samo menjal gume, glede transalpke, je pa itak stara šele leto dni, tak da upam da bo še nekaj km. zdržala :OK: janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TBoxer Objavljeno Junij 9, 2006 Deli Objavljeno Junij 9, 2006 A druc'ga n'č ne crkne?! :? Kaj naj bi to pomenilo, če meni krava crkne naj tudi tebi ?? :blink: :grrr lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno Junij 12, 2006 Deli Objavljeno Junij 12, 2006 živjo prišel je čas ,da moram zamenjat gume na TA, pa me zanima kaj mi priporočate, jaz bi rad imel bolj cestno varianto, hvala janih :? Metzeler Lasertec. :D Bolj cestnih za endure ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Avgust 9, 2006 Deli Objavljeno Avgust 9, 2006 živjo a je kdo že kaj predelaval TA, povečal KW, janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pelinkovec Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 Pred kratkim nabavil svoj prvi motor - Hondo transalp l. 2001 :OK: Komaj čakam spomladi, da se zapeljem kak krog :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno November 17, 2006 Deli Objavljeno November 17, 2006 A se Transalparji o "njih" nimate kaj drugega pogovarjati kot to, kakšne gume so tanarbolš? A druc'ga n'č ne crkne?! :? če ne bi imel slovarja sploh ne bi vedel kaj si napisal :grrr :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomoB Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 ....če bi koga slučajno zanimale zavorne ploščice..... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 30, 2006 Deli Objavljeno November 30, 2006 Honda pač. Saj Africa ni nič drugačna, a ne, fičo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Nujno rabim pomoč lastnikov starejših Hond Transalp. Ali je možno, da Transalp 600V letnik 96 sploh nima homoligacijskega kartončka?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Men je pr moji T.A. crknu ventilček, motor ni več v garanciji, kaj zdaj narediti :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Freemanx Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 (popravljeno) kaj pravite na michelin anakee janih Anakee vozim na TA že drugo leto. Dobra mehka guma, dobro drži..zelo dobro drži. :) na kačjih ridah sem ljubico spravil da je drsala z zaščitnimi rolbari po asfaltu.. s tačko je nemogoče, ima predolge noge :) Guma malo dlje potrebuje da se ogreje, kot menda vsaka michelinka - to je to. Montirajo mi jih v As-u.. vedno korektni, gume sem naročil prvič v naprej, da so mi jih posebej zame dobavili. Naslednje leto pa so jih že imel. Zadnja mi drži okoli 10000 km, poštenega ožemanja :) Popravljeno Februar 9, 2007. Popravil Freemanx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Freemanx Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Men je pr moji T.A. crknu ventilček, motor ni več v garanciji, kaj zdaj narediti :? :? :? Sayo, bog te nima rad, naredi generalko na ventilčku :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lo1ma Objavljeno Februar 9, 2007 Deli Objavljeno Februar 9, 2007 Anakee vozim na TA že drugo leto. Dobra mehka guma, dobro drži..zelo dobro drži. :) na kačjih ridah sem ljubico spravil da je drsala z zaščitnimi rolbari po asfaltu.. s tačko je nemogoče, ima predolge noge :) Guma malo dlje potrebuje da se ogreje, kot menda vsaka michelinka - to je to. Montirajo mi jih v As-u.. vedno korektni, gume sem naročil prvič v naprej, da so mi jih posebej zame dobavili. Naslednje leto pa so jih že imel. Zadnja mi drži okoli 10000 km, poštenega ožemanja :) D.....-ka pa tudi do 15kkm. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 10, 2007 Deli Objavljeno Februar 10, 2007 ja moram rečt, da sem tud jest zlo zadovoljen, z anakee gumo, tako da bom šel še enkrat v isti nakup, ko bo potrebno janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomažp Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Še en novinec med lastniki Transalpa-oziroma motorja sploh. :OK: Imam novo še neregistrirano transalpko, zelo lepe rdeče barve. Navesu sem ji že givi 52 in crashbar. Upam, da mi bo dober služila. nasvetov še ne morem dajat, me pa zanima kakšne so originalne gume Bridgestone, ki so na motorju. Zakaj se nihče ne odloči zanje pri vnovični menjavi gum. Pa še to, kolk pogosto pa kej verigo mažete?Pa varne in lepe kilometre v novi sezoni vsem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janih Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 pozdravljen, novinec med nami sam vozim TA že tretjo sezono, pa moram rečt da sem zeeeeeeelo zadovoljen, mogoče ji manjka mal moči, z ostalim pa ni problema, gume sem menjal enkrat in imam sedaj michelin anake,po pravic povedan mam anake zato, ker sem jih pocen ujel, ketno pa mažem po potrebi, sicer pa sigurno na vsakih 1000 km, želim ti velik lepih in sigurnih km na transalpki :OK: :yea1: :yea1: janih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cvick Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Pozdravljeni, jst mam gor Metzeler Tourance in je zadeva vredna svojga denarja, mam tud za letos iste naročene, se je pa tud pr men bolj obrabila sprednja guma k zadnja kot je tle gor že napisano. Drgač je pa motorček super.:krneki: A mogoče kdo ve kaj vse bi mogu zamenat oz dokupt da bi si spredaj zrihtau dva diska, moja TA je namreč letnik 95 in ma spedaj samo en disk, pa včasih ne bi skodla dva :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 16, 2007 Deli Objavljeno Februar 16, 2007 Na kratko: ne splača se :grrr Rabiš drugo feltno, ali pa vsaj pesto, še en spodnji del vilic za čeljusti pritrdit, čeljusti, disk in pa glavni zavorni cilinder. Seveda je vprašanje če bo skupaj pasalo nanošeno iz vseh vetrov. Najlažje bi bilo zamenjat cel prednji konec, če ga boš kje dobil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mat... Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Mogoče bo komu prišlo prav... nlp mat... Transalp_na_prafaktorjih.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FreeBird Objavljeno Marec 29, 2007 Deli Objavljeno Marec 29, 2007 (popravljeno) Odločil sem se za nakup TA. Ker bom kupil rabljeno, tm letnik 98 do 01, me zanimajo na kaj moram biti pozoren pri nakupu tega motorja. :hmm: Zanima še če se jo splača uvozit iz tujine in v kateri državi bi se jo dalo dubiti najugodneje? Popravljeno Marec 29, 2007. Popravil boro legenda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se