Robtech Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Merkur kranj ima plastiko za struženje različnih premerov. rabiš pa samo še enega z stružnico. :)
JANIRACE Objavljeno Junij 14, 2005 Opozori Objavljeno Junij 14, 2005 Sam če daš sam eno plast karbona je videt luknce dimenzij 0.01mm2 skoz, vem k mam js obe strehce s karbona k majo sam eno plast. Ni lepo videt :grrr ← zanima me cena izdelka z eno plastjo karbona,najbrz ima tudi kaksne druge pomanjkljivosti
gizmOkak Objavljeno Junij 15, 2005 Opozori Objavljeno Junij 15, 2005 zanima me cena izdelka z eno plastjo karbona,najbrz ima tudi kaksne druge pomanjkljivosti ← Kerga izdelka :? Drgač pa js ne delam to :grrr Lih če je kej za se poigrat zase...
pikec Objavljeno Junij 21, 2005 Opozori Objavljeno Junij 21, 2005 Dajmo primer da bi radi naredili nekaj extra za motor (npr. drugačno oblikovan stranski pokrov) pa bi morali verjetno naredit kalup. Kako ga spravit skupaj oz. kakšen material uporabit, da se ga da dokaj enostavno oblikovat brez pretiranega packanja pa da bo služil kot dober kalup? Kalup bi bilo potrebno oblikovati "on the fly" oz. na motorju samem. Mojstri? Ideje?
pohajač Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 če ti rata naredit kalup brez modela imaš že zagarantirano službo pri Pinifarina al pa kje drugje.... če pa hočeš eno dobro idejo al pa nasvet... prideš.. poveš kaj bi rad ..naredim...dinarčki...zmontiraš
pikec Objavljeno Junij 22, 2005 Opozori Objavljeno Junij 22, 2005 prideš.. poveš kaj bi rad ..naredim...dinarčki...zmontiraš ← Se pravi da delaš ti pri pininfarini? ;)
Spider Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Če kdo rabi.... yamaha R6 l'99 zaščita motorja, notranja stran kevlar, zunanja karbon...
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 ups, je brat prjavlen..... V glavnem če kdo rabi tisti karbon nej kontaktira mene :grim
Stric Burek Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 hehe, bratec je padu s krosom, Gizmo WTF si pa delu? :slap:
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Gizmo WTF si pa delu? :slap: ← Mah nism js za ta stil vožnje :grrr :lol1: sm obisku robido pobliže. Tista je bla lih marjana k me je pobožala :lol1: Tko, d nebomo čist mimo: tizga koščka za R6 ni več je že oddan (prej prideš prej melješ :grim )
fazerer Objavljeno Julij 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 3, 2005 (popravljeno) izdelano doma, no ja skoraj doma... fzs 1000 fazer - moja ljubica je dobila krilce... Popravljeno Julij 3, 2005. Popravil fazerer
Rock-46 Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 Ziv Ce ma kdo za R1 zadek bi rabu.... Ampak samo tisti spodnji del, ki pride spodaj pod original plastiko, da ni tiste grde strehce in luci, govorim o letniku 98,99. ce kdo ve kje za dobit...al pa kej... LP;Rock
chris Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 A ti ni "Beli" neki govoru o tem? A se nista menila, da se slišta? K je imel on fajn zadek (na motor mislim...) :rolleyes:
jose Objavljeno Julij 4, 2005 Opozori Objavljeno Julij 4, 2005 a za yamaho R6 obstajao crash padi, jih nisem nikjer zasledil :?
MK-R1 Objavljeno Julij 5, 2005 Opozori Objavljeno Julij 5, 2005 a za yamaho R6 obstajao crash padi, jih nisem nikjer zasledil :? ← V TC motoshop jih imajo na ebayu pa tok, da se boš težko odločil!
misty Objavljeno Julij 7, 2005 Opozori Objavljeno Julij 7, 2005 (popravljeno) crash pade sem za cbrko nabavu v hein-gerickeju, imajo jih pa tudi za r6 (v beljaku jih moraš prej naročit) takole, kot sem obljubil (malo pozno sicer :S) slike plastik (pa prosim, ne komentirat tanka in tistih čudnih odprtin za luči, JA, tud men je grdo za vidt) ta vikend gredo dol in v štrihanje (pa na desni morm eno luknjo popravit - zapolnit, ker se je akrapo tiščal plastik in sem izrezal, sedaj ko je pa na notranji strani zadnje tačke prišraufan pa se ne tišči več) prva slikca druga tretja četrta Popravljeno Julij 7, 2005. Popravil misty
gizmOkak Objavljeno Julij 8, 2005 Opozori Objavljeno Julij 8, 2005 Odlično, zdej pa sam še rdeča HONDA barva in črne nalepke "kamikaza" in si zmagu :OK: Tudi js načrtujem podoben podvig na moji :hmm:
misty Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 tkole, honda je pobarvana, nalepke so gor, nekateri ste jo že videli, drugi jo še boste ;) najprej zahvala janiju iz jesenic my story: ko sem dobil plastike sem izrezal eno luknjo preveč, ker so se krivine od akrapoviča skoraj dotikale plastik (preventivapress), potem pa sem ga itak prestavil na notranjo stran tačke ker sem drsal z njim po asfaltu in te luknje nisem več potreboval + tega sem moral prilepit pleksi steklo spredaj kjer pridejo luči, zato da ni luknje direkt tam jani mi je dal ves material kar sem potreboval in tudi napotke kako poštimat stvar (nisem nikoli prej delal z epoxy smolo in steklenimi vlakni) :OK: sicer pa je vse slikano, v prejšnjem postu je še bela, tokrat pa je poštimana ;) torej: še ena zadovoljna stranka :)
Erik Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 In kolk te je stalo vse skupaj kje so pa slike :D
misty Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 še tole, barval sem doma s kompresorjem in pištolo ki se dobi v kompletu, nalepke pa smo lepili po občutku ;) prva druga tretja četrta
Erik Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 (popravljeno) Prej ko je še bila bela ni bila skoraj podobna Hondi, zdaj pa zgleda super :OK: glavne nalepke pa nimaš (seveda motosvetove) :D Popravljeno Julij 28, 2005. Popravil yozo
misty Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 In kolk te je stalo vse skupaj kje so pa slike :D ← ne bit živčen :P sem jih mogu z digitalca potegnt in na server prenest vse skupaj...ugodno :D pri prvem padcu se bo izplačalo ;) plastike in karbon-kevlar 85.000, barva in vse kar spada zraven cca 10.000, pol pa luči in crash padi... ne vem več točno. luči se mi zdi da 7.000 po komadu, crash padi pa 16.000. to je iz hein-gericka mini blinkerji in par malenkosti isto honda nalepke iz louisa
ixs Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 še tole, barval sem doma s kompresorjem in pištolo ki se dobi v kompletu, nalepke pa smo lepili po občutku ;) prva druga tretja četrta ← Hudo dobro opravljeno! :OK:
misty Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 yozo, honda je honda, ne moreš zamenjat za kaj drugega :P :D hec tnx vsem pa eno napako moram popravit: plastike in komplet karbon-kevlar so prišli 80.000 in NE 85 kot sem napisal v prejšnjem postu (moderatorji, a se da to popravt??) je že kar nekaj časa minilo in sem pomešal mal :blush: tkole je ane, jest sm zadovoljen s končnim izdelkom, čeprav od blizu se pozna da ni čist profesionalno prebarvano, vendar za na pisto je čist uredu ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se