jose Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Fantje, jaz bi prosil za številko od velemojstra Janija iz Jesenic. Hvala. pobrskaj malo nazaj po temi, pa jo boš našel .)
Vojč Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Fantje, jaz bi prosil za številko od velemojstra Janija iz Jesenic. Hvala. evo ti 041-813-443
silogizem Objavljeno November 10, 2005 Opozori Objavljeno November 10, 2005 Ventil, naj hvala. Upam, da je ta Jani res tok fajn kot pravijo.
ixs Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 Eno kratko in jedrnato vprašanje. A je kdo poskusil dati bug spojler za Kawo Z750 na Z1000? JAni ne ve ali paše iz 750 na 1000. MOrda kdo že poskusil?!?!?
vuk76 Objavljeno November 18, 2005 Opozori Objavljeno November 18, 2005 (popravljeno) Hmmm...mislim,da ne bo pasalo direktno; z par predelavami nosilčkov in mogoče tudi lukenj bi pa verjetno šlo;je pa kopija Bodystyle bug-ija, kolko sem se z njim pogovarjal; pri Louisu masta bug-ija za Z1000 in Z750 različne št. artikla. Na nemškem Z1000/Z750 forumu pa tudi nisem našel nič pametnega, na Ebayu pa nekateri oglašujejo enake bugspoilerje za velikega in malega Zja. Če ti ne bo pasal,pa ga jaz odkupim za 'sindikalno' ceno ;) lp vuk Popravljeno November 18, 2005. Popravil vuk76
pohajač Objavljeno November 19, 2005 Opozori Objavljeno November 19, 2005 mam jaz boljšo zadevo... paše na enega in drugega....če kupiš pa kakšno kopijo maš problem pri nosilcih ker so luknje že pripravljene in pa razlika je v izrezu pri izpuhih tako da ponavadi ne paše
BIZIXXX Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Živjo, a ma kdo za prodat 6 kom vijakov kot na sliki? Lp, Bizi
Stric Burek Objavljeno Januar 14, 2006 Opozori Objavljeno Januar 14, 2006 Rabim kos 32cm×22cm pravega karbona(zalonecpress)
krava Objavljeno Januar 14, 2006 Opozori Objavljeno Januar 14, 2006 Živjo, a ma kdo za prodat 6 kom vijakov kot na sliki? Lp, Bizi Samo za info. Jih hotel imeti tudi jaz, no, moral, ker so manjkali, a je 1.kom stal cca. 3.200sit :blink: in sem raje vzel navadne za sitnih cca 1.900sit 1.kom. :blink: In za to ceno dobiš SAMO vijak, brez podložk in plastičnih notranjih kapic. V mojem primeru je šlo, za 900rr
fp4492 Objavljeno Januar 21, 2006 Opozori Objavljeno Januar 21, 2006 Lp, Rabu bi poliestre za tale motor. A ma kdo viška al pa mi lahko to naredi, seveda čim ceneje .) . Izgled ni tolko važen, pomembno je da pašejo na moped. Lahko tudi na PM Lp, Rabu bi poliestre za tale motor. A ma kdo viška al pa mi lahko to naredi, seveda čim ceneje .) . Izgled ni tolko važen, pomembno je da pašejo na moped. Lahko tudi na PM
BIZIXXX Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Tudi jest sm nabavu poliester plastike. Evo še mal bo trajalo da jih opašem, pol do nalepkarja in ličarja, pol pa prlimam končno verzijo. Lp, Bizi
jose Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 BIZIXXX kje si kupo, pa kolk si dal :hmm:
BIZIXXX Objavljeno Januar 28, 2006 Opozori Objavljeno Januar 28, 2006 Hojla Jose, kupil pri Yamaha Primec, cena 250 eur za komplet(sprednji del komplet plus zadnji del enosed) Rok dobave cca 1 teden. Lp, Bizi
BIZIXXX Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 Evo kot sem obljubil, slikce končnega izdelka. Če kdo rabi telefone ali naslove mojstrov, ki so dobavili dele ali pomagali pri projektu, vprašajte po pm. Lp ,Bizi
misty Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 zelo lepo bizi, vidm da je moped komplet za na pisto pripravljen (nove gume vštete ;))
atek Objavljeno Februar 23, 2006 Opozori Objavljeno Februar 23, 2006 bizi lepo ni kaj naj ostanejo čim dlje cele :OK: :OK: :OK: :OK:
motobaby Objavljeno Februar 24, 2006 Opozori Objavljeno Februar 24, 2006 Mene pa zanima, če kdo pozna koga, ki bi bil pripravljen za nek primeren gnar pobarvat plastike od našega Mileta. Lokacija: Lj.- okolica oz. dolenjska. lp Mtb
footprint Objavljeno Februar 25, 2006 Opozori Objavljeno Februar 25, 2006 Živjo, a ma kdo za prodat 6 kom vijakov kot na sliki? Lp, Bizi Sam še nisem spraševal, sem pa zasledil reklamni oglas v moto reviji, da prodajajo hitre sponke za oklepe pri M.A.J. & JEFRA d.o.o. tel.: 01 / 7248063 upam da bo kaj v pomoč :huh:
gapi Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 Mene pa zanima kakšna je najboljša oz. priporočljiva temperatura za popravljanje plastik iz steklenih vlaken z steklenimi vlakni? ali moram potem dodati na ta vlakne še kit in vse zbrusiti ali lahko zbrusim samo smolo in potem barvam?
PERO58 Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 (popravljeno) Mene pa zanima kakšna je najboljša oz. priporočljiva temperatura za popravljanje plastik iz steklenih vlaken z steklenimi vlakni? ali moram potem dodati na ta vlakne še kit in vse zbrusiti ali lahko zbrusim samo smolo in potem barvam? >>Sobna temperatura bo čist vredu,par stopin gor ali dol :OK: Verjetno boš moral pokitati,ker ne boš naredil tako lepo,da bi lahko dal samo špric kit :? Upam da boš naredil lepo in hitro,pomlad je pred vrati :worship: Popravljeno Marec 5, 2006. Popravil PERO58
Fazer03 Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Da ne težim mojstru iz Jesenic po nepotrebnem: je mogoče že kdo od novih lastnikov Kawasakija ER 6n nabavil pri njem ali kje drugje notranji blatnik (strešico) za zadnje kolo (črne barve ali iz karbona) ?
<=YaMaHa=> Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 Da ne težim mojstru iz Jesenic po nepotrebnem: je mogoče že kdo od novih lastnikov Kawasakija ER 6n nabavil pri njem ali kje drugje notranji blatnik (strešico) za zadnje kolo (črne barve ali iz karbona) ? Ne še...verjetno ta zadeva pride h bajt tko da če ve kdo kje se to da nabavit lepo prosm za kako informacijo :)
fahrer Objavljeno Marec 24, 2006 Opozori Objavljeno Marec 24, 2006 daj prosim malo povprašaj, ki se da karbonska vlakna dobit, pa kaka je cena.... pa s čim s zliva... da vijim pol kaki je to strošek ker drugač če delaš s stekleni vlakni, pa narejiš več plasti, dobiš tud zlo zlo dobro trdnost... tak da bi oni tvoj blatnik blo bol smotrno iz steklenih narejit... bi blo vlko bol ceneje :D - je pa ql, vseeno :D LP -matej http://www.nyu.edu/pages/mathmol/modules/carbon/carbon1.html mal tole preber......sicer pa jani uporablja mesanico kevlarja in karbona
bu5a Objavljeno April 10, 2006 Opozori Objavljeno April 10, 2006 Sledi še barvanje,potem je pa že skoraj za na pisto :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se