PoŽiG Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 70 gre brez problema :wacko: ... včasih malo več :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 (popravljeno) ZOK sj ne prajm to ampak to sem predvsem milsil na kolega ko ma area 51, in mu števc laže ,no dobro malo manj ko meni ampak vseeno mu skoraj 10km za picikl štev so pa kr natančni še posebej bojda so fajni Sigma BC števci al neki tazga in kažejo res dokaj natančno če imaš kot si omenil pravi obseg vnešen oz cole kolesa Popravljeno December 4, 2003. Popravil nagajiček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 sepravi, da gre men na celmu skuter forumu najmanj - 60-69km/h :xx: :) Jest si bom pa zdele naredu bruko pa bom povedu da gre men ZAENKRAT sam 55 km/h!!! Sej gre zdele hmal blokada vn (se more še mau ulaufat!!)!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 jaz nan sigma sport BC800 s pravilnim vnosom obsega:) da sploh ne povem kako so vsi razocarani, ko jim zmerim hitrost :) runner 70 gre komot v visave. po stevcu. v resnici pa nic bolj kot speedfight in vsi drugi;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 jaz nan sigma sport BC800 s pravilnim vnosom obsega:) da sploh ne povem kako so vsi razocarani, ko jim zmerim hitrost :) runner 70 gre komot v visave. po stevcu. v resnici pa nic bolj kot speedfight in vsi drugi;) lino, ti boš še meni zaj enkrat končno zmero, ko bom dobo fedro iz žabjaka (še zaj je niso dobli, že 2 tedna mi jo naročujejo :angry: ) pa še ga nastavo super B) hehe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Malaguti mi je šov po števcu ene 82-85km/h če je meu dobr dan. Mitota pa kadarkol dobiš do 180 km/h več pa itk najbrž ne gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Mah eni mal lažete...niste realno napisal :rolleyes: Ko smo mel mitinge sm mal gledov in gredo vsem, ki so samo brez blokad max 80..Meni gr po kolesarskem števcu 73-75 pa sm prehitel tut ene aprilie sr pa tko... Nehejte sanjat!!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno December 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2003 Men je sou Typhoon max 80 z Malossi 70 cilindrom (gus,tapocen) no ce so ble idealne razmere pa zavetrja 82-84 in z 12 fer. S MHR Replico in 17,5 fer. pa gre brez kakrsnega problema 95 mogoce bi ga v idealnih pogojih nateral do 100!Ampak pozor to so realni kilometri ne po stevcu!Sicer pa moj stevc kaze 80 kadar runercim in aprilim 100! Moj stevc :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 no men prileze števec do 125 km/h na ravnini sam zdej ne vem kolk laže....a ma mogoče kdo podatek, za kolk laže, kr me full zanima? :? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno December 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2003 Hja baje te rs-ke 50 ce jih prerihtas itak ful letijo! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Hja baje te rs-ke 50 ce jih prerihtas itak ful letijo! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: moja kr fajn leti, kr je seveda ornk predelana btw: a kdo ve kolk pr rs 50 laže števec? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno December 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2003 Pri Aprilia SR Ditech vem da tiste ko so mele do 120 stevc svinsko laze skor za 15 za te ko majo pa do 80 stevc pa ubistvo nic! Glede Rs-k se mi samo cudno zdi da gre skor usakmo 130 !!! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Pri Aprilia SR Ditech vem da tiste ko so mele do 120 stevc svinsko laze skor za 15 za te ko majo pa do 80 stevc pa ubistvo nic! Glede Rs-k se mi samo cudno zdi da gre skor usakmo 130 !!! :hmm: sej za ditehe je itaq znano da tko lažejo....sam za rs pa še nism slišal da bi kdo mel kaj za rečt, prek nenatančnih števcev :blink: btw:malokerim gre rs do 130 običajn okol 110-115 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno December 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2003 Ja sj pravim da rs-ka gre ful sam mors vedet da to ni vec skuter! Tut aerodinamika veliko da!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 men gre ene 133-135, odvisno od vremena (pa v kolk globok prepad padem). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 men ene 150 km/h (po stevcu).............se pravi ene 125-135 realnih........ bo slo se bols k zima ==> tuning O:-) (pospesek seveda)....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno December 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2003 men ene 150 km/h (po stevcu).............se pravi ene 125-135 realnih........ Kwa zavraga mas pa ti not da ti 150 pokaze! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 Mah eni mal lažete...niste realno napisal :rolleyes: Ko smo mel mitinge sm mal gledov in gredo vsem, ki so samo brez blokad max 80..Meni gr po kolesarskem števcu 73-75 pa sm prehitel tut ene aprilie sr pa tko... Nehejte sanjat!!!! :lol1: Ja itaq. Jst sm na mitingu še ene modele prehitevu, k so mel avspuh menan. Kok so to gledal :D Pol pa vpraša kok mi gre pa rečm da 80, ups 90 ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 lino, ti boš še meni zaj enkrat končno zmero, ko bom dobo fedro iz žabjaka (še zaj je niso dobli, že 2 tedna mi jo naročujejo :angry: ) pa še ga nastavo super B) hehe :) Samo ce tak pogledas kolko je lino z kitom naredo km pa nic menjal ti pa mas novi kit.....pa se te vedno SF zadaj pusti zaenkrat se seveda :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speedrunner Objavljeno December 4, 2003 Deli Objavljeno December 4, 2003 jaz nan sigma sport BC800 s pravilnim vnosom obsega:) da sploh ne povem kako so vsi razocarani, ko jim zmerim hitrost :) runner 70 gre komot v visave. po stevcu. v resnici pa nic bolj kot speedfight in vsi drugi;) Serijski speedfight gre bl slab, gilera oz. piaggiova mašina greta bol. ----vsaj kokr mam jzd izkušnj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 (popravljeno) Kwa zavraga mas pa ti not da ti 150 pokaze! corso :naughty: a pa podabu sm povedat da samo takrt k ma reeeees dobr dan......recmo takrt na meetingu e mel dobr dan....... Popravljeno December 5, 2003. Popravil PSI_Hunter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Mah eni mal lažete...niste realno napisal :rolleyes: Ko smo mel mitinge sm mal gledov in gredo vsem, ki so samo brez blokad max 80..Meni gr po kolesarskem števcu 73-75 pa sm prehitel tut ene aprilie sr pa tko... Nehejte sanjat!!!! :lol1: ja pol pa ne vem men na števcu nabije mal čez 90 ne vem lih točn ker se mi števc konča pri 80 <_< meru pa sm z malaguti digit. štecvc pa mensezdi da ma kr točnga :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 men ene 150 km/h (po stevcu).............se pravi ene 125-135 realnih........ bo slo se bols k zima ==> tuning O:-) (pospesek seveda)....... :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 Mah eni mal lažete...niste realno napisal :rolleyes: Ko smo mel mitinge sm mal gledov in gredo vsem, ki so samo brez blokad max 80..Meni gr po kolesarskem števcu 73-75 pa sm prehitel tut ene aprilie sr pa tko... Nehejte sanjat!!!! :lol1: Ja to folk sam sep laže in se tolažjo kolk jim leti, tko da ta anketa ne pokaže realnih razultarov. To ne velja za use, da se nebomo narobe zastopl, za tiste pa k to valja pa itak sami vejo. Eni tmali pravjo tko: "ja dele mi gre 101, pol če se bi še mal dol sklonu bi šlo še mal več, pol če bi mel še bl gume napupane ble, pa če bi 98 tanku, pa če bi blo brezveterje, pa če bi mel bolj glatke gume, pa če bi še kakšno kilco zgubu...pol mi gre 135km/h :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno December 5, 2003 Deli Objavljeno December 5, 2003 jaz zase vem kot sem rekel 85km/h +/- ,če ker ne verjame je to njegov problem pa sj NRG ne se sekirat nekateri si ne morejo pomagati! Bog jim odpusti.. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se