Kruse Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 (popravljeno) Eni nimamo zivcev za kvackanje :P Rajs kleklamo :) Tipkovnice pa itaq razpadejo same od sebe :devil: Popravljeno Junij 22, 2005. Popravil Kruse
GorazdH Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 tipkovnica je eno izmed najbolj demokratičnih orodij kar jih premore človeštvo...lahko tipkaš kar hočeš, take modre stavke, da so že skoraj plavi, take butaste neumnosti, da nihče ne ostane neprizadet...in vendar ta mala tipkovnica, tiho ali klikajoče glasno prenaša vse kar naše misli želijo videt z očmi pred seboj...skoraj nekakšna slika samih misli...če ob tem prenesemo dejstvo, da oči sliko obrnejo narobe in se šele v možganih postavi v "pravilen položaj" si lahko zamislimo enako z natipkanimi besedami...kdo ve kak pomen dobijo med neznanim prostorom izmed slike na ekranu in centrom v možganih,ki besede poraja... kaj sm hotu rečt s tem? spet nič.veselo tipkajte, kvačkajte ali porivajte... :afro1:
Manu Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 (popravljeno) kaj sm hotu rečt s tem? spet nič.veselo tipkajte, kvačkajte ali porivajte... :afro1: ← Kleklamo. Saj ti je povedal Kruse :) Privoščite si tudi vi najlepše in najboljše- –podarite si 30-urni ZAČETNI TEČAJ KLEKLJANJA Naučili se bomo natančno in lepo izdelati čipke. Spoznali bomo temeljne tehnike klekljanja: kitica z ovitki, ozki ali slepi ris, široki ris z notranjimi in zunanjimi postavki, sukani ris, polpremet, klekljani izdelki-prtički z elementi predelanih tehnik. Seznanili se bomo s priborom za klekljanje, z navijanjem klekeljnov, z vezenjem sukanca, s krajšanjem in z daljšanjem klekeljnov, s pripravo in z napenjanjem vzorcev. :) :love1: Popravljeno Junij 22, 2005. Popravil Manu
Kruse Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 :P Ups Ups :blink: Pismo... Pa kwa je to.... Jaszt sem pa mislil, da sem v drugi puberteti. Mi je glas malo mutiral, pa puh mi je zacel poganjat (po usesih, po bradi mi je v prvi :P ), pa mazoli so me napadl, vcasih se mi zdi, da se mi se barva oci spreminja.... Pa izgleda da sem se zacel spreminjat v zensko. Divjanje hormonov, pa nihanje razpolozenja, puscanje.... Hja, nic....se bo treba zacet mal depilirat :glare: Am...:blush: Kaj priporocate za uporabo na izpostavljenih mestih? Al kako bi se temu reklo :? :wacko:
pupa Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 nežno previdno in natančno roko predvsem..... sicer pa stari, ni panike, če počakaš še par let, bodo kar same od sebe odpadle........... :OK:
Manu Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 Am...:blush: Kaj priporocate za uporabo na izpostavljenih mestih? Al kako bi se temu reklo :? :wacko: ← Jest sm se včeri ( v bližini dokaj neizpostavljenega mesta) z novim Philipsovim Beuty Ladyshave-om. Sem bila zelo previdna, upoštevala sem vsa navodila ( celo s smukcem sem se posula na koncu :blink: ) ampak.... :( Vsekakor ne priporočam, da se na izpostavljenem mestu ( verjetno si mislil uho :P ) ne igraš z raznimi depilacijskimi kremami, ker stranski učinki na izpostavljena mesta še niso raziskani. :) Nekje sem prebrala, da po nekaterih depilacijskih kremah kožo skup potegne :kva2: :devil: .)
BC Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 Nekje sem prebrala, da po nekaterih depilacijskih kremah kožo skup potegne :kva2: :cry: sem vedu, da ne bi smel veet-a uporabljat... :ninja:
bubamara Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 :cry: sem vedu, da ne bi smel veet-a uporabljat... :ninja: ← a zato tko mlad zgledaš :naughty:
GorazdH Objavljeno Junij 22, 2005 Objavljeno Junij 22, 2005 al pa kratek :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: če je uporabil na tisti reči....
Pravokotar Objavljeno Junij 23, 2005 Objavljeno Junij 23, 2005 Splošno mnenje, da žužki v jantarju mirujejo, je velika zabloda. Moji, denimo, običajno zganjajo vse sorte kozlarij.
Manu Objavljeno Junij 23, 2005 Objavljeno Junij 23, 2005 Žužki v jantarju?! :hmm: <_< Nič posebnega. <_< Če mirujejo, seveda. :)
D.J. Objavljeno Junij 25, 2005 Avtor Objavljeno Junij 25, 2005 nekako čutim da je polpet že pripravljen na prevzem diši po slastnem in sočnem vreden rahlega ugriza in pohvalnega odlikovanja vsa čast njemu, njegovi in njunemu skupaj aja torej? stremenje v daljavo horizont? eh, vertikalont...če ležiš na boku raje na noge, bolj sproščeno tresavica aha, že vem stila manjka, lepote tudi ni vse hribovito, kar je napihnjeno z domovino v flašici naprej mali, zelo mali flašici...flašičici bo kar bo, pa naj je kar je topel keks, jaja, namočen v čaj pa ne jaja, vredi ja, kratica za njega, o njega? onjega?? onega??? onegavlje.. :) aha bister potočič, čist kot kajvem kaj, jutranja rosa recimo, boh jo nima rad teleban on in ona ona da on da, onega da, gada onega, pričepljen zdaj zdaj fuuuuuuuuuuu (izdih pri 90% zaprtih ustnicah..kao umirjanje) pot vodi pot, vedno navzdol nismo vsi iz istega stopi dol in povej o čem se gre, da bo jasno kot jutranja boh jo nima rad, ker onegavlj.. bo obadva, praznik domovinski, pogled ne seže da bi določil smer, recimo temo tako in zaklenimo..pogled navzdol, navzgor..ne kimaj za brezveze trdna smer zagotavlja trden korak...koliko je ura? odprta smer kanede ali dede rdečke ošpičke, rdeče pič..kva? tema je zakaj ne maram te vržem sidro, ujame se ob čer, odlomi skalo, prestraši ribe, bežijo 360 vsi bežijo kar naj buhaha
Kruse Objavljeno Junij 27, 2005 Objavljeno Junij 27, 2005 A to da je sedaj moderno? Mogoce, ampak....Ne vem.... A ves, nocem se. Ker itaq ne znam. In me potem samo zmece, ostane pa takoalitako samo pogorisce. V vsakem primeru. Saj ne vem, zakaj bi potem sploh sel v to. Zaradi :whistle: ? Ali pa :rolleyes: ? Mogoce zaradi :naughty: ? [censored] Zaenkrat gre. Kaj bo jutr....neki bo ze....magar kamen u hrbet. Sem jih ze navajen. Pa se par drugih stvari imam za napisat. Itaq je guzva. Sezona za odstrel. :) P.S. Jutr je misljeno na splosno in ne na torek, 28.6.2005.
Vale Objavljeno Junij 27, 2005 Objavljeno Junij 27, 2005 Tam nekje daleč, pa vendar tako blizu čutim tvoj dih. Tam nekje daleč, pa vendar tako blizu čutim svoj mir. Tam nekje daleč, pa vendar tako blizu je resnica. Zadnjič sem uživala v pogledu na morje in v njem ujela mavrico ... in ko je bila najlepša, so bile moje noge mokre in blatne ...
Anubis Objavljeno Junij 27, 2005 Objavljeno Junij 27, 2005 Tam nekje daleč, pa vendar tako blizu čutim tvoj dih. Tam nekje daleč, pa vendar tako blizu čutim svoj mir. Tam nekje daleč, pa vendar tako blizu je resnica. Zadnjič sem uživala v pogledu na morje in v njem ujela mavrico ... in ko je bila najlepša, so bile moje noge mokre in blatne ... ← Inkontinenca je zajebana stvar. :)
lojzi Objavljeno Junij 27, 2005 Objavljeno Junij 27, 2005 Inkontinenca je zajebana stvar. :) ← :lol: :lol1: :lol: :lol1: :lol1:
Vale Objavljeno Junij 28, 2005 Objavljeno Junij 28, 2005 Inkontinenca je zajebana stvar. :) ← :cry: :004
Špilferderber Objavljeno Junij 28, 2005 Objavljeno Junij 28, 2005 Inkontinenca je zajebana stvar. :) ← http://www.coloplast.si/Inkontinenca/inkontinenca.html
Nagaya Objavljeno Julij 1, 2005 Objavljeno Julij 1, 2005 jest grem dons po sluzbi dam pa direkt spat :zzz:
Špilferderber Objavljeno Julij 1, 2005 Objavljeno Julij 1, 2005 jest grem dons po sluzbi dam pa direkt spat :zzz: ← kdo bo pa hladilnega nafilal? :hmm:
Thundercat Objavljeno Julij 1, 2005 Objavljeno Julij 1, 2005 jst grem po službi tud malo spat...ah kurc ...si bom kar 1 uro dopusta vzel..... :D
SiR Objavljeno Julij 1, 2005 Objavljeno Julij 1, 2005 kdo bo pa hladilnega nafilal? :hmm: ← to ne vem, vem pa, kdo ga bo praznil ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se