Kruse Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 What is The Matrix ? You have to focus No, pa se glede vesoljcev. Ali obstajajo? Kdo so? Kaj hocejo? Kakor pravi moj sodelavec, so tu samo zato, da mu nagajajo. Ampak on je itaq mental..... Presran do konca, da se se lastne sence boji. Kaj pa ce ni mental? Je z razlogom?
lenči Objavljeno Junij 26, 2006 Opozori Objavljeno Junij 26, 2006 ni cudno da ne dobim linije :kva2: :lol1: pa smo spet na začetku :wacko: (tedna namreč)
Ganges Objavljeno Junij 29, 2006 Opozori Objavljeno Junij 29, 2006 Sveeeeee djevojke stisnule su dooojke, daaa je mleeeko špricnulo daleeeeeko...
Alla Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Naša računovodkinja...... :eek: Ima mozolj in travmira. Pa sem ji rekla, da naj si pač kupi eno izmed žavb proti mozoljem, če jo zadeva tkao moti. V sekundi sem deležna najbolj telečjega pogleda in vprašanja: A TO OBSTAJA? :eek: Ha?????? :eek: Pa kej ta živi? Za luno al v kameni dobi? Bemti, pa še blont ni. Kaka katastrofa so potem šele blont računovodkinje????? :hmm:
Vale Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Bemti, pa še blont ni. Kaka katastrofa so potem šele blont računovodkinje????? :hmm: Hmm, ne bi vedela, pri nas ni nobene blont računovodkinje :?
Anubis Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Naša računovodkinja...... :eek: Ima mozolj in travmira. Pa sem ji rekla, da naj si pač kupi eno izmed žavb proti mozoljem, če jo zadeva tkao moti. V sekundi sem deležna najbolj telečjega pogleda in vprašanja: A TO OBSTAJA? :eek: Ha?????? :eek: Pa kej ta živi? Za luno al v kameni dobi? Bemti, pa še blont ni. Kaka katastrofa so potem šele blont računovodkinje????? :hmm: Ne se kirat :) Ziher je dobra po srcu.
Nagaya Objavljeno Junij 30, 2006 Opozori Objavljeno Junij 30, 2006 Bemti, pa še blont ni. Kaka katastrofa so potem šele blont računovodkinje????? :hmm: znajo bit zelo zabavne... :) dokler ni treba pucat za njimi.... :glare:
Nagaya Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 30.06.2006 Delovanje pisarne AMZS ŠportZaradi dopustov bo pisarna AMZS Šport do 17.07.2006 med delavniki delovala med 8 in 12 uro. Za informacije lahko pokličete 01 53 05 230. Zaradi istega razloga bo do 17.07. neažurna tudi spletna stran, na kateri ne bo novih novic, rezultatov, pravilnikov, .. :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:
Kruse Objavljeno Julij 3, 2006 Opozori Objavljeno Julij 3, 2006 Kislo grozdje (drugic): Ko sem eni dal nekaj semenk, je iz njih v 9ih mesecih ustvarila novega cloveka! Novo zivljenje! Ko sem enemu nekaj dal, je v 9ih mesecih ustvaril.... Kaj? I can't see shit! Ne. Zmotil sem se. I can see shit! See shit I can! Eh, mogoce je pa le ustvaril novega cloveka...
Sanda7 Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 ma nej grejo nekam te blesave mušice,obadi in razno podobno leteče sranje,ki mi zasvina,motor,vizir,in cunje,povrh tega pa ta nesnaga crknena še full smrdi in se težko puca,pa še grdo zgleda kot da bi imela britof na bajku :angry2:
Port Folio Objavljeno Julij 4, 2006 Opozori Objavljeno Julij 4, 2006 kot da bi imela britof na bajku :angry2: sej ga imamo :P :P :P lepa ni kej padu na izpitu (nismdostprpravljenalkwa :eek: :eek: :eek: )
Kruse Objavljeno Julij 6, 2006 Opozori Objavljeno Julij 6, 2006 Zaznavam rahle trende upocasnjenega padanja.
Kruse Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 Nekaj stvari, ki so mi bile zadnje case najpomembnejse v zivljenju: [attachmentid=74929] Aja, tisto na levi je Ninja zelva, na desni je pa mesanica robota in okostnjaka (kopirajt moj sine) s katanami. Enako umetnije na steni. Samo zaradi njih se nisem prebelil stanovanja. Fajrsakr no more :)
FlamE#7 Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 ma nej grejo nekam te blesave mušice,obadi in razno podobno leteče sranje,ki mi zasvina,motor,vizir,in cunje,povrh tega pa ta nesnaga crknena še full smrdi in se težko puca,pa še grdo zgleda kot da bi imela britof na bajku :angry2: sej ga imamo :P :P :P pššššt pazte da vas (nas) zaradi genocida zatrpali v Haag :D :lol1:
Nagaya Objavljeno Julij 8, 2006 Opozori Objavljeno Julij 8, 2006 na vrtu pri sosedih onstran ulice se že cel dan dere neko mlado mače.... kako otopel ali gluh moraš bi, da te tako dretje ne gane ali moti in niti polgedat ne greš kaj hudiča se dogaja.... :angry2: AAAAAAAAAAAAAAAGH! :fight2: :headbang: :wallbash: proklet maček
lenči Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 na vrtu pri sosedih onstran ulice se že cel dan dere neko mlado mače.... kako otopel ali gluh moraš bi, da te tako dretje ne gane ali moti in niti polgedat ne greš kaj hudiča se dogaja.... :angry2: AAAAAAAAAAAAAAAGH! :fight2: :headbang: :wallbash: proklet maček Pri meni pred blokom pa imajo že več kot en mesec vsak dan "žurko" srake in en maček - od 6.00 do 7.30 :angry: Srake se derejo cel cajt, potem, ko me mine spanje, pa nehajo. :rtfm: A pozna kdo kako učinkovito metodo, da se jih rešim? A naj zastrupim mačka, al srake - ali oboje? :devil:
gizmOkak Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 A naj zastrupim mačka, Povabi sosede na piknik in cvrtega "zajčka" :devil:
lenči Objavljeno Julij 9, 2006 Opozori Objavljeno Julij 9, 2006 Povabi sosede na piknik in cvrtega "zajčka" :devil: :grim
Kruse Objavljeno Julij 15, 2006 Opozori Objavljeno Julij 15, 2006 Neki me je zmotil...... ampak..... A se spomnis tistega oktobrskega vecera? Najbrz si ze pozbila.... Poklicala si me....in jest bebo sm bil ze pod dozo.....ampak potem, ko sva stala pred odpritm oknom..... in sem te objel.... potem pa.... potem.... Nisem sel sel na morje, kakor sem ti rekel. A ves, kam sel sel? Bil sem na pokopaliscu. In ko sem gledal polno luno in migetajoce sence med drevesi.....Sem se usrou....in nisem sel na morje. A ti se neki povem? Sonce v Piranu ne vzhaja iz morja. Leze iz kopnega. Logicno, ane, ce je morje na zahodu. In na zactku rid sem zaslisal zloben smeh z zadnjega zica. Malo predenj mi je zmanjalo bencina. Dol sem se pripeljal, ker je bil klanec. Grcarevec pa..... dalec? Pol poti do tja sem jo porival Ne grem se vec.... Odklop
Kruse Objavljeno Julij 16, 2006 Opozori Objavljeno Julij 16, 2006 Povedal ti bom, kaj je narobe z mano Zunaj stoji in se smeji!
Kruse Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Kaj je? Kaj bi rad? Eno na gobec? Kaj pa mislis, da si? O, lej, ker pizda se spet oglasa! Kaj je? Pejt mal Mejdne poslusat......Kreten zahojem... Kaj bi rad? Mislis, da me lahko kar tako zjebes? Idiot! Mejdni so kul! Ne, pa niso. Kreten. Dej pejt se srt! A niso kul? Niso, dej kej druzga! Ne dam! Ko te jebe! Pizda! A mislis, da me bos tako zjebal? Ne. pa ne bos! Ves, kaj to bom delal? Karkoli ze......Kaj mi pa mores, Idiot? Mi bos Izbil Zobe? Odrezal jajca? Kaj bo? See If I care......Boli me kurac, kreten! Nic mi ne mores Mislis, da se bojum umreti? Crkniti, kot svinja? Jebi se! Idiot! Greva na pivo? Pejva. Se bova pol zmanila.
Kruse Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 Ampak a ves, da si navadna pizda? Posljes me na ta preklet usran svet. In zakaj me ne pustis dol? Kaj moram naredit, da bom lahko sel? Se dobro, da si pustil par stvari. Ampak vseeno..... A to je zate sala? Ker Joker.... Navadna pizda si! A ves to? Seveda ves, zato pa delas take oslarije.... Naslednic, ko se bos s tistim jezikom plazil po meni, ti bom razbil tvojo ogabno faco! Pa roge ti polomim! A si me slisu? Zdej pa pazi kaj delas! Ker te mam pouhn kurac. Z mano bi se hecou? No dej, prid, ce upas.....
Manu Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 :hmm: :hmm: :hmm: Danes je ponedeljek. :004
Kruse Objavljeno Julij 17, 2006 Opozori Objavljeno Julij 17, 2006 A spet ti? Pa kaj ti ni vsec? Kaj bi rad od mene? Sori, spet me je neki zmotil..... A greva naprej? A sploh ves, kam? Kako ne ves, picka ti materna? Pa ti nej bi me pelou? Kje sem? Kaj delam? Zakaj vsakic, ko odprem oci zagledam ta prekleti, usrani svet? Kaj je ? A se ti userjem na glavo? O, lej idejo? Da se premazem z drekom in grem potem podjebavat ldi? Haha, kera fora. Ze zdej jih gledam v oci in vidim odpor, gnus.........Kaj bojo pa rekli na to? Pa ko jih jebe, kaj bodo rekli! A ti zgleda, da mi je mar? A ves, kaj je meni smesno? Pocaki, ti bom povedu, ko pridem iz strcune
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se