Jerry_exc Objavljeno Januar 4, 2004 Opozori Objavljeno Januar 4, 2004 tale aerox se mi tud zdi zanimiv .) številke ma lepo narjene :hmm:
Jebediah Objavljeno Januar 4, 2004 Opozori Objavljeno Januar 4, 2004 matr, ka bi jz dal, da bi vsaj enkrat v življenju vozu tegale kakšnega skuterja, spedenanga v piko :notworthy:
k&4 Objavljeno Januar 4, 2004 Opozori Objavljeno Januar 4, 2004 tale aerox se mi tud zdi zanimiv .) številke ma lepo narjene :hmm: a ste opazl kako ma avspuh narjen :xx: men se zdi da full ne paše gor je lepš zavit :) pa števc kje ma hudo :kva2: :notworthy:
_Roba_ Objavljeno Januar 4, 2004 Opozori Objavljeno Januar 4, 2004 pomaje pa nebi pasal skup :hmm: Zakaj pa ne ce je ista masina? :) Mam se jaz en taki blatnik doma B)
zivijo Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 ce ne ga pa mal predelas pa nardis ksn distancnik pa pase
PRJATU Objavljeno Januar 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 kje se da dobit alu pleh(da se iz njega naredi tist za pod noge) pa mrežce????????aja pa če kdo ve kolk prblizn je cena??
zivijo Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 ce rabs za runnerco se jst glih doma mucm delat k je pleh tok debel ti lahk pol prodam za 5k
k&4 Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 ce rabs za runnerco se jst glih doma mucm delat k je pleh tok debel ti lahk pol prodam za 5k kje si pa kupu :? sm že parkrat okol glegu da bi kupu pa nism najdu nkjer :fight2:
PRJATU Objavljeno Januar 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 ja jst sm tud gledov pa nikjer ne dobim pleha,rabim za aprilio sr, kje se da to dobit pa kolk je cena za m2,kos.......
Jerry_exc Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 u merkurju se zih dobi :hmm: sam morš tapravga najdt. alpa kšne te trgovine k majo gradben material alpa kej...
k&4 Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 u merkurju se zih dobi :hmm: sam morš tapravga najdt. alpa kšne te trgovine k majo gradben material alpa kej... merkur provš bom pogledu :) v OBIju sm biv pa nimajo :fight2:
Jerry_exc Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 sam morš it u taprav merkur. k eni majo sam pohištvo... alpa kej drugga :?
Jerry_exc Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 čeprov nism lih oboževavc zlate barve .) sam je pa zanimiv nrjen :OK:
beno Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 čeprov nism lih oboževavc zlate barve .) sam je pa zanimiv nrjen :OK: Mene pa zanima kva bi blo če bi namest zlate dav belo :hmm: A kksn photoshop obvlada pa se mu to lub nrdit???
Jerry_exc Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 sam tale je že skor mav kičast :doze:
k&4 Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 ča bi biv ta peđo črno bel bi bil pomoje full bol <_<
denZ Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 men je full lep sam namest zlate farbe bi morala bit druga (srebrna :hmm: ) pa bi bil še lepši
zivijo Objavljeno Januar 5, 2004 Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 men je drgac grd sam ta mi je pa tok lep mel sm se ene kose doma pa sm iz tistga naredu lahk ti tut za sr nardim ce hocs za isto ceno
PRJATU Objavljeno Januar 5, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 5, 2004 ah bom jst to ze nekak skombiniru <_< :hmm: :doze:
pogi Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 takle bi bil tale peugeot če bi bil srebrn ;) photoshop dela čudeže :D
k&4 Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 takle bi bil tale peugeot če bi bil srebrn ;) photoshop dela čudeže :D men je tko bolš :)
beno Objavljeno Januar 6, 2004 Opozori Objavljeno Januar 6, 2004 takle bi bil tale peugeot če bi bil srebrn ;) photoshop dela čudeže :D Full bols ... se mi je zdel da zlata ni glih gut barva za takle :)
PRJATU Objavljeno Januar 7, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2004 :afro1: naćrti za to leto -stop lampa iz ledic -mrežce -alu podlaga -omejevalnik obratov -čelada - mogoče kksn dobr znak pošprejan na motor drugo leto -nove gume -barvanje felten.........če ne ze letos:) . . . . a ma kdo s kksn predlogb kako za ne kksnih velikih dnarjov s kj izbolsat?
Petzl Objavljeno Januar 7, 2004 Opozori Objavljeno Januar 7, 2004 ksno neonko k lepo zvecer zgleda, pa mogoce ledice ipd, pa lepo ga polimas pa tko..drgac pa...mal dnarja mal muzke. men se osebno zdi brezzveze denar metat za styling.... tuning is better :D
Jerry_exc Objavljeno Januar 7, 2004 Opozori Objavljeno Januar 7, 2004 evo moje načrte k bo do aprila nrjen če bom dobu to k sm naroču B) -YZ spredna strehca -handprotektorji -gume -drugi žmigovci -številke -pa ene nalepke bojo še pršle... :hmm: bo kr fajna sprememba :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se