Skoči na vsebino

Tuning & styling

Zok

Priporočene objave

saxo :D

tolk plastike, da ze na Ford KA spominja. :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saxoji od tapruga do tazadnga :SS

@italjetmaniac: Hm, renault 20 je bila petvratna kombilimuzina, ki jo je nasledila 21 nato pa laguna

r20_av1.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@italjetmaniac: Hm, renault 20 je bila petvratna kombilimuzina, ki jo je nasledila 21 nato pa laguna

r20_av1.jpg

21ka je bila predhodnik safrana, za katerim so zaceli delat laguno, delali so ju vzporedno, zdej so pa safrana nehal delat, pa namest njega VelSatisa zacel. zal ni sel v prodajo tako kot so si zeleli, in so jih prenehali izdelovati. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mas prav, stare modele renaulta vedno mesam med seboj... :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

21ka je bila predhodnik safrana, za katerim so zaceli delat laguno, delali so ju vzporedno, zdej so pa safrana nehal delat, pa namest njega VelSatisa zacel. zal ni sel v prodajo tako kot so si zeleli, in so jih prenehali izdelovati. .)

Fantje, mladi ste še, pa ne obvladate: 20 ka je bila Renaultov neuspešen model (tako kot Fuego, ki je nadomestil 17 ko) in ni imela naslednika. 25 ko je nasledil Safrane, 21 ko pa Laguna.... pa če gremo še naprej 9 in 11 ko pa megane.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

en na nasi soli ma Fuego-ta. men je lep. sam mal bi ga mogu porihtat. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če govorimo o renault Fuegu

....lahko rečemo, da je bil po obliki takrat kot večina Renaultov pred časom, mehanika in podvozje pa sta s svojo podpovprečnostjo poskrbela za to, da avto ni bil prodajna uspešnica (podobno kot Renault 14, ki je bil za moje pojme eden najlepših in modernih avtov po obliki tedanjega časa). Če se ne motim (podatke vlečem po spominu), je imel podvozje od R18, ki pa je bil poznan po izredno slabi legi na cesti zaradi previsokega težišča in predimenzioniranega avtomobila glede na podvozje... s Fuegom so bile seveda še druge težave. Tako da, všečna in napredna oblika vozila še ni garancija za prodajni uspeh in za to, da se avto prime pri kupcih. Žal, ali pa k sreči.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če govorimo o renault Fuegu

podobno tistemu .. kaj je že biu ... en madžarski šit, no ...

ok, ni madžarski ...

je pa podobn Polonezu!!!!! :P

Popravljeno . Popravil SymRu
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:blink: :blink: :blink:

No, pa saj ti je ze lojzi razlozil :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fuego je bil prvi športni coupe z dizelsko mašino.

Takole sm pa včeri vidu v Mostah.

01.jpg

R alpine A610 Turbo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

enkrat k sm po ljubljani pohaju sm tud js vidu to mašino pa mi je prou ŠKIFO (šutasto, kripljavo, izjemno faljeno oblikovan) :) prevod iz italjanščine

Popravljeno . Popravil žan
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

en lep modelček se mi je včeraj pred oštarijo parkiral...pol pa delaj če morš....

post-17-1081269273.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:OK: :OK: Dobra zadeva, ampak sem videl tudi že boljše :OK: :OK:

Popravljeno . Popravil psihoman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:OK: :OK: Dobra zadeva, ampak sem videl tudi že boljše :OK: :OK:

a ni zmeri tako....

videl včeraj en fajn avto več drugi temi...ameriški drgač....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa isti...sam u drugih barvah :lol1:

:)

pi es: clio... ...moj clio... :wub: :wub: :wub: :D

post-17-1081341160.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!