Skoči na vsebino

MOTO kombinezon - primerjave, izkušnje, barvanje, nakup, vzdrževanje..

Priporočene objave

Objavljeno

V Louisa se velikokrat ne splača več hodit zaradi cen, saj imamo pri nas le te že enake, če ne celo nižje.

Objavljeno

Spet nekaj novih Kombinezonov na zalogi v Moto Opremi Murska Sobota!!  ..p.s Ko je sezona pride vsaki teden 10-15 novih kombineznovo...splača se!!...Najbolša roba,,Najboljše cene,,Pošten prodajalec!!..skratka,,pejte pogledat nebo vam žal..kupite enkrat kupite Najbolšje!!..,Lp

104878401020293365979714.jpg

Objavljeno

Eno vprašanje za izkušene...kolko kaj tamale grbe na kombinezonih motijo sopotnika? Ali naj raje gledam kombinezon brez grbe?

Lp

Objavljeno

ta mala grbica nic ne moti.

Objavljeno (popravljeno)

V Louisa se velikokrat ne splača več hodit zaradi cen, saj imamo pri nas le te že enake, če ne celo nižje.

Razen na ekstremnih popustih v louisu nisem našel nekih ugodnosti. ;/

Še vedno trdim, da so makaronarji meka tega športa. Vsa moja oprema in del ženine prihaja iz ITA le nekaj drobnarij iz louisa.

Konec koncev razen held in rev'it so večinoma vse makaronarji...

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Objavljeno

Razen na ekstremnih popustih v louisu nisem našel nekih ugodnosti. ;/

Še vedno trdim, da so makaronarji meka tega športa. Vsa moja oprema in del ženine prihaja iz ITA le nekaj drobnarij iz louisa.

Konec koncev razen held in rev'it so večinoma vse makaronarji...

nam, ki smo oddaljeni od ita preveč, da bi tja lahko skočli 1,2,3, bolj leži avstrija in njihova ponudba, ki pa kar se tiče priznanih znamk sploh ni več ugodnejša kot pri nas, ko upoštevaš razne popuste. še vedno je pa najugodnejši spletni nakup, sam vsaj kar se mene tiče, moram stvari prej probat...

Objavljeno (popravljeno)

Tudi jaz bi moral prej probati, se razume. Na srečo obstaja stran kot je revzilla.com kjer dobiš informacije od uporabnikov npr. im, 6"2 and 200lbs size XL fits me like a glove....

Do zdaj se nisem še uštel. V najslabšem primeru pa vrnem nazaj in zgubim nekaj časa in poštnino...

Nekatere strani kot so motoabbigliamento.it sprejmejo vračilo zastonj, si naročiš kurirja preko njihove spletne in to je to. Že sprobal. Seveda to deluje v italiji in morda po EU a so morda pogoji drugačni. Še najraje imam ebay in trgovce iz severa italije (večinoma južne tirolce ki so sicer v italiji a se obnašajo kot nemci. Fantazija... roba in popousti po italjansko a postrežba in storitve po nemško!).

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Pozna v okolici Slovenije ali v Sloveniji trgovino, razen Labe in moto-oprema  kakšen trgovec, ki zastopa alpinestars? 

morda kakšna dobra blizu v Italiji? kaj priporočate?

Popravljeno . Popravil mixxx
Objavljeno

Hein Gericke v Avstriji drži Alpinestarsa. Sem zadnjič v Beljaku bil in sprobaval kombinezone. In bom zgleda moral Dainese kupit....vse ostalo ni krojeno za moje telo :D

Objavljeno

Hein Gericke v Avstriji drži Alpinestarsa. Sem zadnjič v Beljaku bil in sprobaval kombinezone. In bom zgleda moral Dainese kupit....vse ostalo ni krojeno za moje telo :D

Jaz imam bolj občutek da na ni znamke, ki bi mi pasala, očitno je moje telo neka posebna verzija :P 

hvala za odgovor :) 

Objavljeno

Jaz sem probal v enem dnevu Berik, Arlen Ness, Astars, Spyke, Vanucci, Dainese in sem se edino v Dainese počutil udobno. Tesno ampak udobno. In v vednost....Arlen Ness in Beik je isto. Delano v isti tovarni in so kroji zato čisto enaki. Tak kot vse pravijo...v trgovino pa sprobat čim več.

V Sloveniji se ti pa vseeno verjetno najbolj splača v Moto-opremo, ker imajo glede na oglaševano, še največ različnih znamk na enem mestu.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ima že kdo kake info kako bo kaj z motočebelco zdaj?

Sploh nima veze al so v MB al v LJ, še vedno se mi zdi da imajo (so imeli?) najbolj kulturno ceno za uredu kombinezone. Drugje ne najdem nič pametnega v rangu pod 400€

Objavljeno

Jaz sem probal v enem dnevu Berik, Arlen Ness, Astars, Spyke, Vanucci, Dainese in sem se edino v Dainese počutil udobno. Tesno ampak udobno. In v vednost....Arlen Ness in Beik je isto. Delano v isti tovarni in so kroji zato čisto enaki. Tak kot vse pravijo...v trgovino pa sprobat čim več.

V Sloveniji se ti pa vseeno verjetno najbolj splača v Moto-opremo, ker imajo glede na oglaševano, še največ različnih znamk na enem mestu.

V Moto-opremi so že začeli z akcijskimi cenami na določene modele kombinezonov, nove zelo zanimive pošiljke kombinezonov so pa že na vidiku v naslednjih dneh. Vsak, ki je že bil tam ve, da se končne dene delajo kar tam.

Dejstvo pa je tudi, da, ko kupuješ, probaj čimveč ter Kupi enkrat, Kupi najboljše.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

ksz...

Ima kdo izkušnje s kombinezoni A-Pro? Sem jih šel gledati (oblekel jih še nisem), pa se mi zdi kar spodobna kvaliteta za zelo ugodno ceno. Vesel bi bil, če bi kakšen uporabnik (in ne samo komentator) lahko o tem usnjenem kombinezonu povedal kaj več.

Hvala lepa.

Objavljeno

Nasplošno je A-PRO cenovno ugodnejša roba. Ne pričakuj preveč, menda pa dobiš spodobno reč sorazmerno s tem koliko boš plačal če te ne nateg.... trgovec.

Že spletna stran je jako žalostna.

http://www.a-pro.com/

Spletna stran za 200€ ki če bi jo naredil študent (naš) za 100 bi bila boljša.

Gledal sem rokavice in za veliko modelov niti ni slike spodnjega dela kar je zame nesprejemljivo...

Objavljeno

Če se komu valja doma kak poceni usnejen kombinezon mislim da št 54 (mam 75kg in 184cm) lahko je tudi podrsan ni panike :D naj me kontaktira :D

Objavljeno

No če še kdo išče kombinezon se mi doma valja en Berik 54 številka... Ohranjen, brez praske star 3 leta...  Če koga zanima me naj kontaktira.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Pozdravljeni,

Iščem dvodelni kombinezon za (umirjeno) vožnjo z mojim nakedom (Hornet).

Imate kaj izkušenj s kombinezoni Suomy ?

So po kvaliteti primerljivi z ostalimi znamkami (Alpinestars, Dainese, .. ) ?

Ker gledam tudi rabljene me zanima, katero mero priporočate za velikost 183cm in 67 kg ?

Tnx & LP

Popravljeno . Popravil pitrolejcek
Objavljeno

Jast imam DAINESE in sem zadovoljen. Vsekakor pa bilo kaj boš vzeu,ga prej pomiri,ker tako samo po kilih in velikosti je odvisno od vsakega posebej...

Objavljeno

Pozdravljeni,

Ker gledam tudi rabljene me zanima, katero mero priporočate za velikost 183cm in 67 kg ?

Tnx & LP

Kolikor sem opazil SUOMY dela le čelade ostalo da podizvajalcem in se včasih najde tudi extremen šrot ter določene izdelke (ponaredke) za katere SUOMY ne ve da ostajajo. Drži se uveljavljenih (Alpinestars, dainese, clover, axo, spyke, spidi, berik (arlen ness) itd...)

Objavljeno

Pozdravljeni,

Tnx & LP

Pozdravljen.

Glede na to, da si precej velik in suh ti priporočam, da si greš kombinezone obvezno pomerit, da vidiš, če ti prav stojijo. Niso vsi po istih štampih narejeni. Kolikor sem letos sam gledal sta si Dainese in Alpinestar podobnega štampa in nobeden mi ni stal ravno prav. Zgleda sta ta dva modela narejena po italjanskem kalupu malo nižjih in malo bolj čokatih ljudi.

Sam sem lih malo večji in malo težji od tebe.

Za Suomy ti ne bi znal povedat, ker ga nisem šel probat. Revit mi tudi ni stal pretirano dobro.

Sem pa potem našel v Italiji kombinezon francoske znamke IXON in mi stoji kot vlit. Zgleda narejen bolj po franoskem štampu (visok/suh tipo De Gaulle)

Pri nas ne vem, kje jih prodajajo.

Kar se kvalitete tiče sem zadovoljen.

Tak vstopni usnjen model je ixon fueller (http://www.ixon.com/public/our-collection/?lang=en)

Upam, da sem ti kaj pomagal.

Objavljeno

Hvala za odgovore :)

igorkr: MI lahko poveš, kje v Italiji si ga dobil ?

Hvala in LP

Objavljeno

Mene pa zanima, kolk casa ze TC prodaja axo kombinezone - sem sele dans to zasledil. Malo razmisljam o novem, pa mi je axo super - si ga lastim tud trenutno?

Objavljeno

Kaj vraga si napisal? :D

---- si ga lastim tud trenutno? ---- nič jasno

Objavljeno

Kaj vraga si napisal? :D

---- si ga lastim tud trenutno? ---- nič jasno

Ze uporabljam axota, pa me mika tud novga axo kupt..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!