Skoči na vsebino

MOTO kombinezon - primerjave, izkušnje, barvanje, nakup, vzdrževanje..

PILY

Priporočene objave

sem nekak mnenja, da je kvalitetno malenkost boljši alpinestars orbiter (550€), ki se ga tudi dobi za dokaj podobno ceno kot axo-ta (500€)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ze uporabljam axota, pa me mika tud novga axo kupt..

Najbolje da ga probaš prej saj kot ex lastnik lahko sodiš če so napredovali ali pocenili vseskupaj. :)

Veliko uglednih znamk rado packa na tak način... tudi dainese ni več kar je bil (v istem cenovnem razredu) je pa vseeno dobra roba od srednjega cenovnega razreda gor (večinoma...)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo,

Nisem vedel v katero temo pa bom kr sem napisal. Imam dainese beli kombinizon kateri je postal taki rumenkasto beli. Kako pridobiti nazaj belo barvo?

Kolega ima istega venda manj rabljenega in njegov je snezno beli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdravo,

Nisem vedel v katero temo pa bom kr sem napisal. Imam dainese beli kombinizon kateri je postal taki rumenkasto beli. Kako pridobiti nazaj belo barvo?

Kolega ima istega venda manj rabljenega in njegov je snezno beli.

Jaz bele dele kombinezona po vsaki vožnji namažem z maaalo prila za pranje posode razredčen z vodo, na rahlo namažem umazane dele in z mokro brisačo zbrišem. Deluje.

Edina napaka je, ker nisem NOVEGA kombinezona takoj namazal z eno kilo niveje, potem bi bilo vse lažje, tako pa je pri novem kombinezonu material po prvi vožnji umazanijo "popilnal" vase, ki je šla nato z težavo dol...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Zanima me kako je z zadrgami pri različnih proizvajalcih opreme - zadrga ki spne hlače z jakno.

Je to mogoče kaj standardnega, oziroma kateri proizvajalci gredo skupaj?

Kako drugi rešujete to težavo? Je kdo menjal zadrgo, kje in kako so to uredili?

Mimo grede, iščem usnjen turing kombinezon(komplet) št.50-52(175cm-75kg).

Hvala za odgovore.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanima me kako je z zadrgami pri različnih proizvajalcih opreme - zadrga ki spne hlače z jakno.

Je to mogoče kaj standardnega, oziroma kateri proizvajalci gredo skupaj?

Kako drugi rešujete to težavo? Je kdo menjal zadrgo, kje in kako so to uredili?

Mimo grede, iščem usnjen turing kombinezon(komplet) št.50-52(175cm-75kg).

Hvala za odgovore.

LP

dostikrat imajo tako jakne kot hlace po dve zadrgi, dolgo in kratko tako da pasejo na cim vec razlicnih kombinacij (izjema so dvodelni kombinezoni). dobis oba dela zadrge tako da ce slucajno ne bi pasalo se da potem novo zadevo prišit. ne vem meni so pašale held hlače na jakno mtech in alpinestars brez problema.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ima mogoče kdo informacijo kaj in kako bo z trgovino in izdelki MotoBee?

Poslal sem mail a nisem dobil odgovora...

Tudi jaz nekaj mesecev nazaj za dežjake in nikoli dobil odgovora. Nekaj mi pravi da se jim žvižga... saj v slo v tako majhni niši si ne moreš privoščit ignorirati eventuelne stranke, sploh pa s produktom ki je konkurenčen le cenovno. Sej ne rečem da so slabi, nimajo pa 1/50 inžiniringa in sredstev za razvoj kot kak priznan brand. Nekaj stvari je bilo sicer všečnih... ali bolje ene par deklin v njihovih kombineznih videnih na Črnem Kalu je zgledalo prav navdušujoče.  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prodam jakno Alpinestars T-GP R AIR JAKNA velikosti M

Je kot nova z izjemo parih music. Ima snemljivo zimsko podlogo, scitnike na ramenih in komolcih ter vstavke za zelvo in scitnike za pljuca.

Jakne je crno-belo-rdece barve.

Cena 130€ oz po dogovru.

Vec informacij na telefon 040508166-Žiga

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz nekaj mesecev nazaj za dežjake in nikoli dobil odgovora. Nekaj mi pravi da se jim žvižga... saj v slo v tako majhni niši si ne moreš privoščit ignorirati eventuelne stranke, sploh pa s produktom ki je konkurenčen le cenovno. Sej ne rečem da so slabi, nimajo pa 1/50 inžiniringa in sredstev za razvoj kot kak priznan brand. Nekaj stvari je bilo sicer všečnih... ali bolje ene par deklin v njihovih kombineznih videnih na Črnem Kalu je zgledalo prav navdušujoče.  

Ima mogoče kdo informacijo kaj in kako bo z trgovino in izdelki MotoBee?

Poslal sem mail a nisem dobil odgovora...

Kolikor vem iz znanih virov naj bi Moto Bee zaprl svoja vrata. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od teh motobee je zelo zelo težko dobit kontakt, še bivši delavci ne vejo kaj se dogaja tam. Vem da so nazadnje imeli v LJ in MB poslovalnico, v MB se je zaprla za LJ pa ne duha ne sluha kaj se dogaja. Škoda, ker so imeli res super cene in ok izdelke.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prodam jakno Alpinestars T-GP R AIR JAKNA velikosti M

Je kot nova z izjemo parih music. Ima snemljivo zimsko podlogo, scitnike na ramenih in komolcih ter vstavke za zelvo in scitnike za pljuca.

Jakne je crno-belo-rdece barve.

Cena 130€ oz po dogovru.

Vec informacij na telefon 040508166-Žiga

dsc1574.jpg

1-1.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nočem bit "špil frderber" ampak za 125€ jih imajo čez mejo od konca poletja v "akciji" kar v trgovinah. Res pa je, da muh ni zraven. Kakorkoli če je rabljena ne moreš zahtevat toliko oz. ne čudi se če ne bo interesentov. Pa še nasvet tistega ki bi ga zanimalo... jakna je zelo solidna le probajte jo prej ker meni (sicer XL) sede v nulo (le malenkost ožja bi lahko bila v pasu) kar pomeni da mariskomu ne bo če sodim da meni ne paše 3/4 stvari. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Od teh motobee je zelo zelo težko dobit kontakt, še bivši delavci ne vejo kaj se dogaja tam. Vem da so nazadnje imeli v LJ in MB poslovalnico, v MB se je zaprla za LJ pa ne duha ne sluha kaj se dogaja. Škoda, ker so imeli res super cene in ok izdelke.

V LJ se je zaprla že kako leto in pol nazaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prodana za malenkost manj € v 1 dnevu, tako da interesentov ne manjka :)

Lp Žiga

No super. Muhice so bile očitno dober prodajni argument. :D Kaj pa si boš kupil za naslednje poletje? Ali si prišel do točke ko ti mesh nekoliko zaudarja glede varnosti? Če je tako poglej za rev'it ignition 2. http://www.revzilla.com/motorcycle/revit-ignition-2-jacket

Škoda da je cena zlatarska... :/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem jo spucal, tako da le teh ni vec :D

Presaltal bom pa na enodelni usnjen kombinezon v katerem se pocutim 100x bolj varnega :)

Lp Žiga

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

feltna, ča je ta jakna resnično tako dobra kot dobro izgleda in da je tako multifunkcionalna kot je v opisu, potem je to blizu m ojega naslednjega nakupa, čeprav vsi vemo kako je v primeru sklepanja kompromisov, ni ne tič ne miš :grim ....draga je pa res...sam kvaliteta nikol ni bila poceni...

Popravljeno . Popravil siks
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

feltna, ča je ta jakna resnično tako dobra kot dobro izgleda in da je tako multifunkcionalna kot je v opisu, potem je to blizu m ojega naslednjega nakupa, čeprav vsi vemo kako je v primeru sklepanja kompromisov, ni ne tič ne miš :grim ....draga je pa res...sam kvaliteta nikol ni bila poceni...

Glede na tvoj motor, preizkusi rajši Revit Galactic - je enake zasnove (mash + usnje + snjemljiva podloga), le bolj športno je krojena.

https://www.youtube.com/watch?v=PtWqtatbIm4

Govorim iz lastnih izkušenj, ker sem velik fan Revita (doma imam trenutno v uporabi celo tri njihove jakne: poleg omenjene Galactic, še predhodnico Pheonix in jakno GT-R).

V prvih dveh jaknah sem prevozil skoraj 90 tisoč km, tako da lahko samo potrdim kakovost njihovih izdelkov!

Uporabljam tudi njihove hlače (Gear pants), ki so prav tako kombinacija mash/usnje.

Lp.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

emm kako se lotevate čiščenja usnjenih kombinizonov?

Verjetno že precej napisanega a me zanima, če obstaja kaka enostavnejša pot kot cunca pa ajmerček :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

emm kako se lotevate čiščenja usnjenih kombinizonov?

Verjetno že precej napisanega a me zanima, če obstaja kaka enostavnejša pot kot cunca pa ajmerček :glare:

bejbi robčki

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če imaš voljo: http://www.motosvet.com/tabla/topic/8988-nega-za-usnje/page-17

17 strani o temu, kako se različne zadeve obnesejo.

na kratko: Veliko ljudi bo priporočalo Renapur, dobi se ga lahko pri kakih čevljarjih al pa v za to namenskih spletnih trgovinah. Načeloma lahko uporabiš vse, kar je primerno tudi za občutljivo kožo (kakšne baby olja/kreme zadeve)

Izogibaj se Nivea produktov ker so preveč mastni in pustijo fleke itd itd.

Zdaj uporabljam tole zadevo, priporočal star motorist ki si s tem puca usnje že dolgo letCmS8AO5.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če imaš voljo: http://www.motosvet.com/tabla/topic/8988-nega-za-usnje/page-17

17 strani o temu, kako se različne zadeve obnesejo.

na kratko: Veliko ljudi bo priporočalo Renapur, dobi se ga lahko pri kakih čevljarjih al pa v za to namenskih spletnih trgovinah. Načeloma lahko uporabiš vse, kar je primerno tudi za občutljivo kožo (kakšne baby olja/kreme zadeve)

Izogibaj se Nivea produktov ker so preveč mastni in pustijo fleke itd itd.

Zdaj uporabljam tole zadevo, priporočal star motorist ki si s tem puca usnje že dolgo letCmS8AO5.jpg

Zanimivo, najbrž je odlično za ta namen, so mi pa rekle babice (tiste porodne) da so johnsonovi pripravki za en k... (za naše male nagece da se razume).

Meni odlično služi lojzetov effax al inekaj takega krema dteregent in losjon za usnje. Amerika le ose ali čebele začnejo sumljivo letet okoli tebe ko si na frišno namazan... :ninja:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!