Skoči na vsebino

Suzuki GSXR 600

Priporočene objave

Objavljeno
hahaha.. bi rd tvoja uturiu :naughty: bom pršou mogoče na ogled sam morm se tomosa prej znebit.. :closedeyes: povej zakaj vozš ti v smuča. opremi? :whistle:

v kaj????

Objavljeno
smučarski :whistle:

to si pa slabo videl..ali pogledal ;)

Objavljeno

drgač 600 belo modrega lohk tud zablokiraš na 25 :naughty:

Objavljeno
drgač 600 belo modrega lohk tud zablokiraš na 25 :naughty:

lohk lohk sam cena ni prava :naughty: :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

vsak motor se da na 25kW zablokirat...vendar stane z vsemi stroski in potmi cca 400€...razn za kawasakija je blokada skoraj pol cenejsa

Popravljeno . Popravil aless
Objavljeno

Tud jst prodam črno-srebrnega suzukija gsx-r 600 k7 v prometni 25kW :)

Objavljeno
Tud jst prodam črno-srebrnega suzukija gsx-r 600 k7 v prometni 25kW :)

Pa ne še zdej, počakte eno leto pa bom kupu. :evilgrin:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Jaz sem ga kupil vozil 2 dni in sem bil 120% zadovoljen nad pricakovanji. Pred tem nisem nikoli niti pogledal SUZE ker mi ni bila nikoli vsec. niti oblika niti barva..

Prodal sem ga po enem tednu ker je padel kesh in sem si narocil novo 750ko. Sedaj pa cakam...

Sem pa pred tem ves vas vozil Honde 600f, 1000f, 954rr, 1000rr .... moram rect da za po cesti je Suzuki dalec pred hondo in yamo sploh se dobro obnese orig. amortizercek na krmilu (neverjetno) + navkljub sportonsti mislim da je to eden najbolj udobnih (tudi za daljse fure) motorckov tudi za sopotnika beri; vecudobjakotna600f

Okvar in hib naj ne bi bilo -> ce se vam zdi da se v prostem teku malo slisi ventile,odmicne oz. napenjalec z verigice -> to je normalno -> Ne tece gladko kot honda vendar tece zanesljivo - kolega je na 04 750ki naredil cez 100k km b.p.

l.p.

se popolnoma strinjam s tabo !!! :yea1:

Objavljeno
Pa ne še zdej, počakte eno leto pa bom kupu. :evilgrin:

mogoce bos mel sreco pa bom se jaz svojega mel :P

Objavljeno

Prodam zadnjo feltno, komplet z vsem. Glej podpis :)

Objavljeno

Če bo koga zanimal...mam enga razbitga za prodat...v podpisu je link do oglasa...

LP snoopy

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

zanima koga slip-on akrapo(kratki) za K6/K7 600/750? bi so po kompletniga

Objavljeno

baje da ni nekega full bulšga saunda kot pr orginalu

možn da bi kolega kupil kolk kočeš zanj?

Objavljeno

pa še kaki sound je :D

Objavljeno

zvok ze mam...rad bi se kaj drugiga :D

Objavljeno
zvok ze mam...rad bi se kaj drugiga :D

kupi 1000-ko :whistle:

Objavljeno

Ja če imaš noter db killer mogoče, ampak brez pa niti približno ni primerjave z originalom. Slišal na lastna ušesa :)

Objavljeno
kupi 1000-ko :whistle:

verjemi da ze bi....samo je prevec stroskov z homologacijo na 25kW pa predolgo traja(dal skozi)....pa se ne splaca se mi, ker je motor skor nov(10k km)

Ja če imaš noter db killer mogoče, ampak brez pa niti približno ni primerjave z originalom. Slišal na lastna ušesa :)

na mojem je bil db killer notri celih 30s tolko, da sem slisal zvok....pa sploh ni primerjave proti originali,...sploh ko ponoci ogenj ven vseka ko prehitevas :D

Objavljeno

ne spomnim se tocno po nicku...vendar pred kakim slabim mescom je en z foruma prodajal gsxa K7 na avtonetu,...z komplet race opremo(grelniki,poliestri...itd) pa me zanima kdo?

Objavljeno

Ko sem šou mimo ni blo nobenmu nič jasno :yea1:

post-9669-1225465667_thumb.jpg

Objavljeno
ne spomnim se tocno po nicku...vendar pred kakim slabim mescom je en z foruma prodajal gsxa K7 na avtonetu,...z komplet race opremo(grelniki,poliestri...itd) pa me zanima kdo?

Mogoče biker77 :hmm:

Objavljeno

Ali bi tule koga zanimal GSX-R 600 rdeče barve, letnik 2006, 12.000 prevoženih za 6.000€?

PM me.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Mene zanima kje bi kupu zadnji sedež za letnik 04...Vse sm že preisku pa nc ne najdem... :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!