logarr Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 http://www.alphatechnik.de/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PromoV Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 Hvala logarr, to bo vrjetno tale izdelek? http://shop.alphatechnik.de/shop/index.php?main_page=product_cvs_info&cPath=0&products_id=33507&categories_id=6979&inc_subcat=1&show_cats=1&keyword=*&k_hersteller=Suzuki&k_modell=GSXR600&k_typ=&search_in_description=0&sort=20a& Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky2 Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 Tale motor je kolega moj uvozil z Italije, takrat je bil brezhiben v Sloveniji je pa prodajalec že 4 lastnik!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
logarr Objavljeno Maj 24, 2014 Deli Objavljeno Maj 24, 2014 Hvala logarr, to bo vrjetno tale izdelek? http://shop.alphatechnik.de/shop/index.php?main_page=product_cvs_info&cPath=0&products_id=33507&categories_id=6979&inc_subcat=1&show_cats=1&keyword=*&k_hersteller=Suzuki&k_modell=GSXR600&k_typ=&search_in_description=0&sort=20a& To je to ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perzo Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 zdravo zanima me če kdo sličajno pozna koga ki ima doma "na zalogi" prvo vilco za k6-k7 gsxr-ja? hvala za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 ima kdo za prodat kakšne race izpušne kolektorje za gsxr 600 k1? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kawasaki24 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 mogoce kdo prodaja k4 za ugodno ceno???????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aselak Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Aj to skrita kamera???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rocco91 Objavljeno Junij 12, 2014 Deli Objavljeno Junij 12, 2014 Če kdo ve za kakšnega zbitega 600/750 k1 k2 k3 se priporočam za informacijo. Potrebujem komplet zadek z vso elektroniko in napeljavo. Kakšna koli informacija kako bi se lahko dokopal do tega je dobrodošla. Aja, na ebayu se sicer dobi veliko ampak, če se vsak kos kupuje posebaj ni nobene računice. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Junij 13, 2014 Deli Objavljeno Junij 13, 2014 Če kdo ve za kakšnega zbitega 600/750 k1 k2 k3 se priporočam za informacijo. Potrebujem komplet zadek z vso elektroniko in napeljavo. Kakšna koli informacija kako bi se lahko dokopal do tega je dobrodošla. Aja, na ebayu se sicer dobi veliko ampak, če se vsak kos kupuje posebaj ni nobene računice. Hvala. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=4961203 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urb1 Objavljeno Julij 9, 2014 Deli Objavljeno Julij 9, 2014 v kolikor bi koga zanimalo carbon air-ram in pa zaščita okvirja za suzo 600/750 http://www.bolha.com/nadomestni-deli/deli-za-motorna-kolesa/okvirji-deli-karoserije-estetski-dodat/suzuki-gsx-r-600-750-srad-96-99-carbon-1293894112.html homemade lonec http://www.bolha.com/nadomestni-deli/deli-za-motorna-kolesa/izpusni-sistemi/suzuki-gsx-r-600-750-srad-izpusni-lonec-96-99-izpuh-auspuh-1293882032.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 12, 2014 Deli Objavljeno Julij 12, 2014 Pozdravljeni, mene pa zanimajo vaša mnenja glede izpušnih sistemov (od začetka katalizatorja dalje) za SUZUKI GSX-R 600 k7. Sicer z originalnim izpuhom ima lep zvok in je kar glasen, vendar bi rad bolj globok glasen zvok kot pa "piskanje", kar je pri cestakih normalno. Zanimajo me pa naslednje variante : - MASS - sicer ga še nisem videl, ne slišal na GSX-R modelu ,vendar na katerekoli modele ko so jih kolegi vgrajevali ima prelep globok zvok - AKRAPOVIČ - po mojem mnenju se mi zdi kar precej podoben mojemu, razen da je pri "štantgasu" bolj globji - YOSHIMURA - baje je prov za Suzukije, vendar tudi še nobenega nisem slišal Poleg tega me pa še zanima kakšna je razlika v krajših izpuhih kot pa pri daljših - katerih sem tudi pristaš. Mogoče je vprašanje komu samoumevno ali pa se samo vprašanje zdi neumno, vendar so zato forumi da tudi laiki kaj zvemo . Hvala in lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Julij 12, 2014 Deli Objavljeno Julij 12, 2014 Prvo bi povedal da je žal je vir mojega znanja prav tako samo konsez barskih pogovorov. Bolj ko izpušni lonec krajšaš, bolj globok je zvok (manj "piskajoč" kot ti praviš) Poleg zvoka je tukaj še performans, ki ga verjetno akro največ nudi, je pa tudi cena višja pri celotnem sistemu. kar sem imel prilike slišat je imel MASS najbolj globok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Julij 12, 2014 Deli Objavljeno Julij 12, 2014 Pozdravljeni, mene pa zanimajo vaša mnenja glede izpušnih sistemov (od začetka katalizatorja dalje) za SUZUKI GSX-R 600 k7. Sicer z originalnim izpuhom ima lep zvok in je kar glasen, vendar bi rad bolj globok glasen zvok kot pa "piskanje", kar je pri cestakih normalno. Zanimajo me pa naslednje variante : - MASS - sicer ga še nisem videl, ne slišal na GSX-R modelu ,vendar na katerekoli modele ko so jih kolegi vgrajevali ima prelep globok zvok - AKRAPOVIČ - po mojem mnenju se mi zdi kar precej podoben mojemu, razen da je pri "štantgasu" bolj globji - YOSHIMURA - baje je prov za Suzukije, vendar tudi še nobenega nisem slišal Poleg tega me pa še zanima kakšna je razlika v krajših izpuhih kot pa pri daljših - katerih sem tudi pristaš. Mogoče je vprašanje komu samoumevno ali pa se samo vprašanje zdi neumno, vendar so zato forumi da tudi laiki kaj zvemo . Hvala in lp Krajši izpuh- izguba moči v srednjih obratih, špica na vrhu obratov, daljši izpuh dvig moči v srednjih obratih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Julij 18, 2014 Deli Objavljeno Julij 18, 2014 Hvala obema za odgovor. Sicer performans ne iščem, ker je za moje potrebe in stil vožnje to dovolj, kar želim doseči je pa globok zvok. Moja izbira bo kar MASS, če pa ima kdo izkušnje ,da je ta dolg slip on od Akrapoviča precej globok pa prosim na plan z besedo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mh9 Objavljeno Julij 23, 2014 Deli Objavljeno Julij 23, 2014 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8576292 Ali mislite da je motor preveč steran za nakup, pa cena je tudi visoka ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Julij 24, 2014 Deli Objavljeno Julij 24, 2014 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8576292 Ali mislite da je motor preveč steran za nakup, pa cena je tudi visoka ? Preveč steran od enega obiska dirkališča? ah dej no, ne sanjaj. '.' in erciona 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Avgust 8, 2014 Deli Objavljeno Avgust 8, 2014 Meni se je neki vijak zrahljal pa mi prednja maska pleše Morem zjutraj pogledat kaj se dogaja, je že kdo imel kak tak primer? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perzo Objavljeno Avgust 9, 2014 Deli Objavljeno Avgust 9, 2014 Poglej 2 vijaka (levo-desno) ki držita celotno masko. Bi znalo bit da sta se ti odtegnila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Avgust 9, 2014 Deli Objavljeno Avgust 9, 2014 (popravljeno) Mal več kot dva vijaka imam, ko pa probam premikat deluje vse dobro privito, razen teh plastičnih pokrovčkov, ki pomojem nebi smeli vplivat na premik celotne maske, ampak se samo pri teh najbolj pozna odstopanja (tole pod cifro 2) Popravljeno Avgust 9, 2014. Popravil Aynach Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 Si pogledal tista dva vijaka kjer je nosilec maske prišraufan na okvir? (na tvoji sliki jih ni videt). Če ti vse skupaj pleše je tisto najbrž zrahljano.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
downshift Objavljeno Avgust 10, 2014 Deli Objavljeno Avgust 10, 2014 Mene zanima če kdo slučajno pozna sledeč motor ( http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=8733783 ). Motor nima servisne knjižice kar me skrbi in tudi lastnik ga ima samo 2 meseca in ga prodaja (čeprou razlog zakaj ga prodaja po 2 mesecih nima veze z motorjem). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Fantje, zavorne ploščice mi grejo h kraju. Kje, katere, zakaj? Cenovni rang: Čim manj, ampak nočem samomorilske naprave. naj bo kar se da varno pa po racionalni ceni. Ne rabim nič za na dirke ali piste, vseeno bi pa bil vesel karkoli več kot nedeljske potovalne fure. je tisto smetje iz ebaya kaj vredno? Tam jih imajo kitajci cel kup nekih SUMO, EBC in podobnih no-name zadeve kaj pa pri italjanskih sosedih, tam sem za GS500 vzel in so ble super, s tem da je mel motor 3x manj moči. Mogoče louis, ampak mislim da je kr drag? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 Fantje, zavorne ploščice mi grejo h kraju. Kje, katere, zakaj? Cenovni rang: Čim manj, ampak nočem samomorilske naprave. naj bo kar se da varno pa po racionalni ceni. Ne rabim nič za na dirke ali piste, vseeno bi pa bil vesel karkoli več kot nedeljske potovalne fure. je tisto smetje iz ebaya kaj vredno? Tam jih imajo kitajci cel kup nekih SUMO, EBC in podobnih no-name zadeve kaj pa pri italjanskih sosedih, tam sem za GS500 vzel in so ble super, s tem da je mel motor 3x manj moči. Mogoče louis, ampak mislim da je kr drag? EBC no name smetje? Obvladaš zadevo vidim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno September 8, 2014 Deli Objavljeno September 8, 2014 EBC no name smetje? Obvladaš zadevo vidim... ja, tisti najcenejsi iz ebaya so švoh kot poročajo na drugih forumih, vem pa da ima EBC tudi visoko kakovostne in obcutno drazje racing grade ploščice ki baje niso primerljivi z nizkocenovnimi entry level variantami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se