SiR Objavljeno Marec 11, 2004 Objavljeno Marec 11, 2004 Če bi ta vsaj nekaj strani prebral iz njene knjige oz. tega popotovanja bi mogoče mislim drugače! :OK: KAPO DOL PRED BENKO PULKO :OK: saj je prebral... Pa napiše se "Čelado dol pred Benko" ...
ziro1 Objavljeno Marec 11, 2004 Objavljeno Marec 11, 2004 Vsa čast Benki da si je drznila iti na takšno pot. Pa čeprav je mogoče v resnici res ni prevozila, je pa vse skupaj zelo dobro spelala. Nikoli nisem podvomil da pa mogoče res ni prevozila vseh teh kilometrov. Sem se pa v nedeljo ko je bila v oddaji začudil da je mahnjena na čistočo ki je na poti sigurno ni bila deležna. Mogoče ji ni mar za osebno higieno ali pa le rada vidi da je okoli nje vse spucano, ali pa hoče vse zamujeno nadoknadi tako da zdaj doma vse po vrsti puca. Mogoče pa je vse res kar je bilo napisano ene dva posta višje.
MaraudeR Objavljeno Marec 11, 2004 Objavljeno Marec 11, 2004 ...v soboto ob 13.uri bo Benka prišla na MOTO BOOM, pa ja lahko kar tam vprašate...
SiR Objavljeno Marec 11, 2004 Objavljeno Marec 11, 2004 ...v soboto ob 13.uri bo Benka prišla na MOTO BOOM, pa ja lahko kar tam vprašate... upam, da se bo uradno logirala na motosvet :D to bi blo res nekaj :yea2: :yea2: :notworthy: :OK: :afro1:
S57CQ Objavljeno Marec 11, 2004 Objavljeno Marec 11, 2004 Lp Kar se mene tice - bil na predavanju, imam knjigo in z Benko se poznava ze nekaj casa - vsaj v tem virtualnem svetu. Frenk - ne vem kaj te je tako razgnalo, da te je toliko ujezila deklica s soncne strani alp. Vendar ni OK, da tako blatis vse po vrsti. Kar se motorjev tice in kilometrov - morda si res AS ampak to se ne pomeni, da lahko zanicujes dosezke - za katere je treba vseeno imeti VSAJ nekaj. Vsaj cas. Ostalo, verjetno ni vec pomembno ali pa? Zelo dobro pa se mi zdi, da imas toliko poguma takole pisat, ker si pac pravi BIKER in te racunalnicarji ne zanimajo...(Do I have wrong feeling?) Z veseljem te povabim v juzni Sudan? Dva meseca - short but sweet - free -Malarija, Guineja worm (tisti, ki ti cez oci ven prileze), lakota, pokoli, zanicevanje) - ker imam obcutek, da ti je tudi to poznano Mr. BIKER...? Ampak se mi vseeno zdi, da ne bi slo - ker pac ljubo doma kdor ga ima... in ne nazadnje - racunalnik... ali morda celo motor? DaNe nekje blizu ...
Ganges Objavljeno Marec 11, 2004 Objavljeno Marec 11, 2004 Vsak ima pravico izražati svoje mnenje (edino s tem se strinjam). Ampak nikakor ne na tak način :angry: A imaš ti vsaj en dokaz, da tega ni dosegla? A te mogoče boli ker je pač ženska kaj takega dosegla? Kaj tako zelo pomembnega pa so za SLO naredile dosedanje slovenke leta? Ker ni bila dovolj umazana? ...
mk-r Objavljeno Marec 11, 2004 Objavljeno Marec 11, 2004 Ponavadi verjamem le v to kar vidim, ampak resno dvomim, da je nekdo sposoben zrežirati 5 let potovanja, pa bolnico po povratku in še vse ostalo. Knjige nisem prebral, sem pa prelistal njeno spletno stran in zgleda zelo lepo in zelo realno. Mislim pa vseeno da jo je spremljala ekipa ki ji je pomagala v raznih tehničnih problemih. Kar je nekdo napisal o slikah... je res da so vse zelo lepe in je skoraj nemogoče da so jih slikali kaki arabski beduini iz kamel... Osebno pa si ne bi upal na tako avanturo, pa tudi če bi me spremljal en avtobus opreme in mehanikov... V soboto pa bom zagotovo v celju in bom poskušal priti do nje v kolikor bo le to mogoče. Mi pa se imamo za junake ko naredimo na dopustu 5000 km.... :(
Pravokotar Objavljeno Marec 12, 2004 Objavljeno Marec 12, 2004 Zanimivo, da se komurkoli sploh da razmišljat, pa še bolj ali manj žolčno razpravljat o tem, koliko kilometrov je Benka pravzaprav zares premotorirala. In kdo jo je fotkal. In če je za sabo šlepala celo hordo mehanikov. Kar se mene tiče, ji ne bi popolnoma nič zameril, če bi si štorijo kompletno izmislila. Tako kot ne zamerim Astrid Lindgren, da je sproducirala Piko Nogavičko. Piko sem večkrat in z veseljem prebral, Benkine knjige pa (še) ne. Mogoče jo pa kdaj bom, včasih me napadejo prav nenavadne strasti... In prav tako ne mislim kuhat riwca, če je Benka dejansko pregurala vseh deklariranih 200000 km in še kakega povrh. Zakaj neki? Vsi ti kilometri so še vedno tam. Na razpolago meni ali komurkoli drugemu, če bi si jih kdaj zaželel premopedirati ali prepešačiti. Če kdo čuti neustavljivo željo, da si benkopulko pripopa v svoj oltarček, naj si jo zaradi mene mirno popa. Zakaj pa ne? Konec koncev ni nič slabša (in nič boljša) od raznih Antonov Padovanskih in podobnih malikov. In seveda, tudi jaz imam svoj oltarček in v njem čedno majceno svetinjico, za lastno uporabo. In bi znal biti kar malce hud, če bi mi jo kdo popljuval... No, mogoče se bo zdelo tole moje pissarjenje komu čudno. Sem pač na nek način čuden stvor. Že zato, ker si nikakor ne želim, da bi me proglasili za Slovenko leta. Najbrž bi bil celo rahlo užaljen.
Wobewt Objavljeno Marec 12, 2004 Objavljeno Marec 12, 2004 :OK: KAPO DOL PRED BENKO PULKO :OK: Pa dejte že nehat, no, s tem. :huh: Ne bi si snemal kapuce dol.... Sey je že naša Slovenka leta Pepita lepo povedala. S svojim žmohtnim besednim zakladom. B)
ceco Objavljeno Marec 12, 2004 Objavljeno Marec 12, 2004 No, mogoče se bo zdelo tole moje pissarjenje komu čudno. Ko enkrat razgališ maškarado in maškare, je res čudno. Maškaram namreč.
ceco Objavljeno Marec 12, 2004 Objavljeno Marec 12, 2004 Mi pa se imamo za junake ko naredimo na dopustu 5000 km.... :( Za sebe in ne za druge, that's the difference.
RAN Objavljeno Marec 12, 2004 Objavljeno Marec 12, 2004 In zdej se bo najdu postaven mladec - Solorider, ki bo pomodroval, Sam enemu kriteriju od treh ustrezam, da bi lahko pomodroval. .) Si grem oltarček delat, da ne bo izpadlo, da mi je Benka in njen podvig všeč kar tako tja v tri dni. B) Joj, saj še knjige nisem prebral. :o
Hanzi Objavljeno Marec 12, 2004 Objavljeno Marec 12, 2004 Benka bo dobila v prihodnjih letih "konkurenco" baje gre nek par z avtom okoli sveta :rolleyes:
lo1ma Objavljeno Marec 16, 2004 Objavljeno Marec 16, 2004 Benka bo dobila v prihodnjih letih "konkurenco" baje gre nek par z avtom okoli sveta :rolleyes: http://www.ravbar.t-media.si/si/
Rude Boy Objavljeno Marec 16, 2004 Objavljeno Marec 16, 2004 baje gre nek par z avtom okoli sveta :rolleyes: sta že na poti ! a ju kontrilirate ? :ph34r:
SiR Objavljeno Maj 17, 2004 Objavljeno Maj 17, 2004 za hard-core fane ... če vas zanima, kaj dela Benka te dni ... 10. maja je obiskala Microsoftovo NT konferenco 2004 ...
bostov Objavljeno Maj 18, 2004 Objavljeno Maj 18, 2004 Če kdo čuti neustavljivo željo, da si benkopulko pripopa v svoj oltarček, naj si jo zaradi mene mirno popa. Zakaj pa ne? Konec koncev ni nič slabša (in nič boljša) od raznih Antonov Padovanskih in podobnih malikov. Čeprav je tale Pepetov odgovor že rahlo postaran, pa vendar. V kontekstu enači Antona Padovanskega z maliki. Maliki in Anton Padovanski so popolnoma izključujoče si stvari. Saj vsi vemo, kaj so maliki, kaj pa svetniki. Zato ne mešaj krompirja in jabolk.... :wacko:
Brrrm Objavljeno Maj 18, 2004 Objavljeno Maj 18, 2004 Bostov, brez zamere prosim. Poskusi razumeti, da ne obstaja zgolj tvoj svet, temveč, da med drugimi, obstaja tudi svet, kjer pravimo hruškam in jabolkam sadje in so nam maliki in svetniki eno in isto, da ne napišem kaj. :) (Da ne bi tukaj izvajali :topic: neumnosti, lahko odpremo kakšno drugo temo za versko ideološka obračunavanja)
bostov Objavljeno Maj 18, 2004 Objavljeno Maj 18, 2004 Ne gre za nobeno versko ideološko obračunavanje, ampak za splošno razgledanost. Sicer je pa za nekatere itak vse eno in isto. Pa pustimo to, nima smisla zgubljat energije. :zzz: :zzz:
Pravokotar Objavljeno Maj 18, 2004 Objavljeno Maj 18, 2004 Saj vsi vemo, kaj so maliki, kaj pa svetniki. Bostov ima vsekakor prav, malik naj bi bil nekaj drugega kot svetnik. Vsaj po naukih, ki jih uči "prava vera". Jako riskantno početje pa zna biti (vsaj zame, neukega) staviti na to, katera vera je prava. Morda tista, ki jo goreče zagovarja gospod Rode? Morda tista,v imenu katere so v šentjernejski noči poklali na tisoče hugenotov? Morda tista, ki jo je širil gospod Luter, ki je menda celo sveto mašo (glej ga šmenta!) označil za malikovanje?? Ti bogca! :o Bostov, lepo od tebe, da si opazil napako. Bila je namerna.
SiR Objavljeno Februar 23, 2005 Objavljeno Februar 23, 2005 evo, Benko potegnil iz naftalina ... Kaj kaj počne gospodična, a kdo kaj ve? Ali je povsem poniknila... ?
Jure007 Objavljeno Februar 23, 2005 Objavljeno Februar 23, 2005 Morda pa prebira motosvet ;) Sej res, zanima me, če je Benka Pulko članica družine Motosvet? Tnx za odg.
tomaž Objavljeno Februar 23, 2005 Objavljeno Februar 23, 2005 Morda pa prebira motosvet ;) Sej res, zanima me, če je Benka Pulko članica družine Motosvet? Tnx za odg. ← Če slučajno še ni, pa še bo. :yea2:
Kruse Objavljeno Februar 23, 2005 Objavljeno Februar 23, 2005 ... Kaj kaj počne gospodična, a kdo kaj ve? Ali je povsem poniknila... ? Kolikor je meni znano bo do Marca v U.S. of A. Uradna verzija... tam pripravlja izdajo svoje knjige. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se