JAN49 Objavljeno Februar 3, 2004 Opozori Objavljeno Februar 3, 2004 Ja sej eni dubivate po dva obeska, eni pa po nobenga :BUA: , a pa si jim ti pisu sam za obeske al za nalepke :?
JAN49 Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 A je kdo tem fermam k delaj o nalepke že pisu za nalepke za scoter? Pa če je kdo nej pove kok nalepk je dubu, kok so ble velke, pa kok je dal? :doze:
denZ Objavljeno Februar 6, 2004 Opozori Objavljeno Februar 6, 2004 A je kdo tem fermam k delaj o nalepke že pisu za nalepke za scoter? Pa če je kdo nej pove kok nalepk je dubu, kok so ble velke, pa kok je dal? :doze: How to receive our free stickers: 1. Get two envelopes. 2. Address one envelope to yourself 3. Address the other envelope to: GIANNELLI SILENCERS S.p.A. Via Gonzaga, 12-14 06017 Selci di San Giustino (PG) ITALY 4. Put your self-addressed envelope, into the envelope addressed to us together with the money for a stamp (EUR 0,50) and send. Within a few days you'll receive our stickers. ----- to so mi poslal po mailu od gianellia
k&4 Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 (popravljeno) in si poslov :? Popravljeno Februar 7, 2004. Popravil k&4
ales13 Objavljeno Februar 7, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 Lep pozdrav! Imel sem v mislih malepke od ferrarija, vendar v srebrni barvi kot ta na sliki(konjiček), tisti dve rumeno-črni pa naj bi bili na prozorni podlagi p s sivo napisan,to kar je tle rumen bi blo prozorn,to kar je črn pa bi blo sivo. če kdo ve če imajo take v btc-ju mi nej please pove kr sem zlo daleč od tam.Aja pa sivga konjička če majo. hvala :wub:
zivijo Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 to ni siv konjicek ta je kromast zato se tako sveti in je seveda tudi izbocen
Tomozuki Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 Nevem, če boš ti dobo kje tega kromiranega reliefnega konjička. Ti priporočam, da vprašaš kakega Remus Yugo driverja, bo ziher vedo ;)
_Roba_ Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 Na Avto Sejmu na letaliscu mas te nalepke....Tam Yugo driveri to kopujejo....
JAN49 Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 How to receive our free stickers: 1. Get two envelopes. 2. Address one envelope to yourself 3. Address the other envelope to: GIANNELLI SILENCERS S.p.A. Via Gonzaga, 12-14 06017 Selci di San Giustino (PG) ITALY 4. Put your self-addressed envelope, into the envelope addressed to us together with the money for a stamp (EUR 0,50) and send. Within a few days you'll receive our stickers. ----- to so mi poslal po mailu od gianellia A ti si jim na mail poslou ce ti lahk poslejo nalepke, pa so ti oni to odposlal? :)
denZ Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 A ti si jim na mail poslou ce ti lahk poslejo nalepke, pa so ti oni to odposlal? :) točn tko
mc m Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 (popravljeno) How to receive our free stickers: 1. Get two envelopes. 2. Address one envelope to yourself 3. Address the other envelope to: GIANNELLI SILENCERS S.p.A. Via Gonzaga, 12-14 06017 Selci di San Giustino (PG) ITALY 4. Put your self-addressed envelope, into the envelope addressed to us together with the money for a stamp (EUR 0,50) and send. Within a few days you'll receive our stickers. ----- to so mi poslal po mailu od gianellia kašno naklucje-men so pa uceri poslal enak mail :) ampk italijani pa rabjo cajt da ti odpišejo- po 5 mescih sm dubu ta mail :wacko: Popravljeno Februar 7, 2004. Popravil mc m
denZ Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 kašno naklucje-men so pa uceri poslal enak mail :) ampk italijani pa rabjo cajt da ti odpišejo- po 5 mescih sm dubu ta mail :wacko: pr men pa so bli zelo hitri samo en mesec so rabli! sam pa še zmeraj boljše kot drugi, od katerih ni nč odziva in nč nalepk :doze:
JAN49 Objavljeno Februar 8, 2004 Opozori Objavljeno Februar 8, 2004 kašno naklucje-men so pa uceri poslal enak mail :) ampk italijani pa rabjo cajt da ti odpišejo- po 5 mescih sm dubu ta mail :wacko: Sej veš da italjani neki angleškega skup sestavjo :lol1:
denZ Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 evo nalepka od akrapoviča je že našla svoj prostor :D spodj se še vidi neonka
gapi Objavljeno Februar 9, 2004 Opozori Objavljeno Februar 9, 2004 Jo gianelli pa res nima profita z svojimi izpuhi ker jim morš poslt še 0,50 evra za znamko :lol1: :lol1: :lol1:
mc m Objavljeno Februar 10, 2004 Opozori Objavljeno Februar 10, 2004 dans sm pa še jst dubu od save nalepke- 10 takih srednjih pa 2 velki+ ful prospektov :OK: way to go sava :D
beno Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 Dons sm dobu dve nalepki od airsala, in sicer iz Barcelone :blink:
denZ Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 5 takšnih tamalih in eno velko sem jst dobil že pred mescem
beno Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 ena mal neumesna: den2 s čim to ti slikas (z telefonm?)
Petzl Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 (popravljeno) men so pa 3 une tavelke poslal pa 10 tamalih :naughty: , pa tudi katalog vseh gum. Popravljeno Februar 11, 2004. Popravil Langus
WacKer Objavljeno Februar 11, 2004 Opozori Objavljeno Februar 11, 2004 (popravljeno) Jz sm pa dubu ze kr neki cajta nazaj nalepke od save no na sliki so nalepke k so mi se ostale (druge so razrezane,polepljene al pa raztalane naokrog :lol1: ) Poslal so mi 2 tavelki nalepki za na avto :lol1: potem 4 sredne (na sliki jih ni ker jih ni vec) 10 nalepk sava scooter :D 10 nalepk sava gokart :lol1: obesek za okrog vratu in obesek za kljuce (na sliki ga ni ker ne vem kam sem ga dal :cry: cim ga najdm ga dam na net :D ) U glavnm kar se tice nalepk pa gum je Sava zakon :yea2: Popravljeno Februar 11, 2004. Popravil WacKer
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se