_toony Objavljeno Februar 28, 2004 Opozori Objavljeno Februar 28, 2004 Bravo!! :OK: :notworthy: Pohvalno! Zgedajo pa tak k original!
WacKer Objavljeno Februar 28, 2004 Opozori Objavljeno Februar 28, 2004 hudo si to naredu :notworthy: :OK: ! A to si sprintu pol pa dou cez samolepilno folijo za zvezke :hmm: :?
k&4 Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 hudo si to naredu :notworthy: :OK: ! A to si sprintu pol pa dou cez samolepilno folijo za zvezke :hmm: :? če boš tko naredu pol morš na vsaki strani pustit mal folije :) da se še na plastiko prlima sam to pa pol ne zgleda tko lepo :unsure: če ne nrdiš tko ti pa voda zravn pride :angry: in se razmoč nalepka :BUA:
italjet maniac Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 Kaj pa tista samolepilna folija ko lahko printas na njo to je pa se najlazje. Gres naprimer na pollini pa dol potegnes logo povecas,zmanjsas, kaj ti srce pozeli sprintas nalepis pa je .)
pinjas Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 (popravljeno) ni tako lahko kot si mislite, to so vse rezane z skalpelom ročno, in dosti volje do dela, izdelujem jih iz leplivih folij delam tud po naročilu 500 sit kos, velikost in logo po želji, seveda ne preveč zakompliciranih Popravljeno Februar 29, 2004. Popravil pinjas
Jerry_exc Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 ejga pinjas s kašno barvo si na nalepke risov? k jest jih tud s skalpelam režem iz folije sam so enobarvne zato k se mi nbena barva ni prjela dobr :unsure: še slika
PRJATU Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 ni tako lahko kot si mislite, to so vse rezane z skalpelom ročno, in dosti volje do dela, izdelujem jih iz leplivih folij delam tud po naročilu 500 sit kos, velikost in logo po želji, seveda ne preveč zakompliciranih a na rumeno barvo bi lahko sprintal??? s kaksno kartiso pa to printas??? dj se kaksno fotko gor od unih nalepk k si si jih naredu!
beno Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 ejga pinjas s kašno barvo si na nalepke risov? k jest jih tud s skalpelam režem iz folije sam so enobarvne zato k se mi nbena barva ni prjela dobr :unsure: še slika Ket si folijo kupu???
pinjas Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 kako printanje, to so samolepljive folije , ki jih dobiš v knjigarni, oziroma v itlaiji poznam trgovino ki jih ima okol 100 vrst, take barve kot hočeš. dvobarvne so pa zato ker najprej izrežem eno barvo, naprimer napis NiNJA in ga potem zalepin na belo folijo in obrežem. in tako nasten nalepka dvobarvna. ne printam nič. sprintam vse na papir pol pa zalepim na hrbtno stran folije ppa izrežem.
pinjas Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 nalepke se ful obnesejo, tako na vodo, temperaturo in praske
beno Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 pinjas a mogoce ves ko se tem nalepkam strokovno rece? jes sm su u knigarno pa sm ji najprej 30min razlagov da je skapirala kaj bi jes rd ... za na konc pa se mel niso :wacko:
_Roba_ Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 Jaz sem si tudi vse nalepke sam delal...Ceprav sem vcasih skoraj zivce zraven zgubil ampak je slo :)
denZ Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 Jaz sem si tudi vse nalepke sam delal...Ceprav sem vcasih skoraj zivce zraven zgubil ampak je slo :) evo nalepka NOS home made :D :D
italjet maniac Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 Pinjas kaj bi lahko nardo taksno nalepko prmer 30-35 cm? Pa kol bi me to stalo ker to je ziher vec kot pa 500sit?
Jerry_exc Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 evo den2 nalepke NOS made in USA B)
denZ Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 evo den2 nalepke NOS made in USA B) eh moja je boljša, k je že na piksni :D :D :yea2: :lol1:
_OKI_ Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Jaz sem tud nekaj rezal pa sem mel več na rokah pa na nožu kot pa na podlagi :angry: :)
k&4 Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 seemon a ta area je tvoja al si sliko iz neta potegnu :? men je to en lepših scootov polek runerja pa peđoja sf
seemon Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Ne ta je z neta, tudi una na avatarju ni moja, jaz imam svetlo plavo ki sem jo kupil letos. Saj bi jo prebarvu v tako kot je na avatarju, samo je še brez praske pa se mi ne splača.
batzajla Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 1.brezveze se kregate kako je treba met poliman motor.vsak malar ma svoj penzl al karkol pač že :P 2.še zmer ne vem kje se dobi ta folija-jst sm šel po kranju spraševat (mladinska,DZS..) pa majo samo samolepilni kolaž papir,v techno na kokrici (tm k je dodatna oprema za avte) je pa samo ena draga k svina,kao za armaturko. 3.zanima me kdo bi naredil profi nalepke-beri original grafike?frend rabi za huskvarno pa so original drage...in če bi se to dalo naredit po sliki-pač jst od blizu slikam plastiko in potem npr. v photoshopu oblikujem nalepko.
JAN49 Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Mene pa zanima kva je to skalpel pa kako to zgleda. K prvič slišm za ta izraz
_Roba_ Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Mene pa zanima kva je to skalpel pa kako to zgleda. K prvič slišm za ta izraz Ko se bos znasel na operaciski mizi ga bos dodobra spoznal.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se