Vale Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Tema že obstaja, je predebatirano že 100x klonk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 mogoče pa ne loči med mošejo in džamijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 ...moje mnenje je da je referendum odveč...če pa do njega pride bo pa zagotovo kratko potegnila islamska skupnost... TC- Tvoje mnenje (ki je kot vedno jasno opredeljeno :blink: ) je odveč. Ja, pa mošeja in islam je enotaisto---sej je vseen sam, da se dogaja. :blink: :stupid: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Tema že obstaja, je predebatirano že 100x klonk 101 x.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Samo dvigujem temo, ker jo eni ne najdejo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Sem proti gradnji đamije (lahko kakšno manjšo molilnico) in tudi musliji mi noso po godu. Kratko in jedrnato. Pa ne me zmerjat, ker so mi drugi narodi in verske skupnosti čisto v redu , teh ap pač ne maram !!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 in kje je čistilec šlik šlak :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Noooo, mislim, da je hotel Grmeči Muc le nakazat, kako se naša politika ne pusti, ko je treba še naprej drek mešat. Za mošejo/đamijo je bilo odločeno, sedaj pa tisto kar je spet najbolj žleht, usrano, pritlehno, še naprej nagajat. Jaz temu rečem pljuvati demokraciji v oči. In to ravno tisti, ki imajo te demokracije in pravne države polna usta! Torej bi bila ta tema lahko le tema o pobudniku referenduma in njegovem odnosu do demokratičnega odločanja, ki pa v tem primeru ni bilo na njegovi strani in sedaj je trepa pizdakat in nagajat naprej. Svašta, on in njegova stranka! :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Samo dvigujem temo, ker jo eni ne najdejo.... In zakaj? To pa je vendar ad acta! A se bo treba spet tukaj preseravat. Isto kot un usekan Jarc! :angry: :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 hotu sem razpravljat na omenjeni referendum...sam očitno ni nihče sposoben vsega prebrat(razen HHV) ...lahko zaklenete.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 tud o posameznih motorjih nimamo več različnih tem (vsaj trudimo se :huh: ), zakaj bi potem o neobstoječi džamiji že sedaj potrebovali dve? no, lahko pa predvidimo še teme: - Estetski vtis džamije, - Obiskovanje džamije, - Džamija in jaz, - Džamija v času in prostoru, - Kaj dela džamija, ko mi spimo, - Džamija na 1000 in en način ter - Džamija, o džamija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 ljubljančani in ostali kaj menite...... Referendum ne ... Đamija da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 Prijetno branje CELE TEME in želim vam da se spet ponovno spremo kot smo se spomladi :angry: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 16, 2003 Deli Objavljeno December 16, 2003 ......razmisljam........ ......tehtam argumente..... ......se posvetujem z zvezdami.... in na koncu vrzem kovanec. sorry folks.......this here theme is CLOSED. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Samo en mali razlog, zakaj NE in NE in NE mošejo v ljubljani. DA NE BO POTEM TAKOLE ZGLEDALO !!! :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 P.S. samo ne zagovarjat tezo, da paše v okolje !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kura Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 ti sam tole pa ne zgleda tolk slabo sam un glup kip u ospredju me mal moti :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Ti dam enosmerno vozovnico in ozadje slike, pa čao ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Zakaj tolk raket v ozadju ? :? :hmm: A se bomo tolk oborožil ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Z mosejo pridejo (all inclusive) se rakete dolgega dometa s poljubnim polnenjem (brez marmelade) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 P.S. samo ne zagovarjat tezo, da paše v okolje !!! Marsikaj pri nas ekstremno 'ne paše v okolje', niti nima kakšne posebne arhitekturne vrednosti, pa vseeno stoji... :rolleyes: Meni so mošeje všeč. Pa cerkve tudi. Pa spoštujem islam, krščanstvo, budizem, hinduizem.... ter ljudi, ki verujejo v boga, pa kakorkoli ga že imenujejo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gujo Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Mošeja = Džamija = McDonalds = globalizacija = delovnik 8 - 17 + 1 ura kosila = preživljanje sobotnih popoldnevov v interšparu = kamere na vsakem vogalu = črtne kode na zatilju = zaton socialnega varstva = spletne klepetalnice = zaton komunikacije = otroci ne znajo kamnov metati = otroci "obrnejo " igrco v enem popoldnevu = spremembe = konec sveta kot ga poznamo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 PA KOLKOKRAT BOSTE ŠE TO TEMO ODPRLI :fight2: TA JE ŽE ENA ČETRTA ISTA ... MODERATORJI KJE STE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Zdruzil z eno obstojeco in zaklenjeno temo. Ce ne drugega imamo namesto dveh zdaj eno :) Ice - ce se bo pokazala potreba lahko mirno spet zaklenes :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Januar 21, 2004 Deli Objavljeno Januar 21, 2004 Tole temo sm zdej šele zasledu..... nism bil pozoren nanjo pa mi ne zamert če ja podoben komentar že bil: Đamijo majo mende tud v Zagrebu zato mislm, da nej tisti koštruni, ki pogrešajo đamijo, hodijo dol na kolena in molt. Tam bojo vsaj med večino "svojih" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave