Skoči na vsebino

Mošeja v Ljubljani - razlog zakaj NE !!!

Alla

Priporočene objave

Sem proti novim cerkvam in džamijam in sinagogam in templjem in totemom in podobni šari.

Kar stoji, stoji, zgodovina, novo pa ne, hvala.

Kaj pa kakšen tempelj boginje ljubezni, z mnogo svečenicami ?

:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mater se bomo skregal!  :(  :cry:

N'č bat Hanzi! Se ne mislim kregat. Sam povem kar mislim. Proti vetru scati ne mislim. Kar bo pa bo, le svoje mnenje o slovenčkih si bom še bolj utrdil. :cry:

Bolj je nevarno, če začnemo pri debatah uporabljati argumente! :wink: :lol: :lol: :lol:

(ArgumentJeKoličekZŽebljemPress) :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vse verske objekte porusit in pozgat (ne nujno v tem zaporedju). Kdor rabi vero, naj jo goji v mozganih (kar je sicer za kristjane vseh variant - musliji, zidje,... tako ali tako neizvedljivo).

lep pozdrav

Adolf Einherjer!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem proti novim cerkvam in džamijam in sinagogam in templjem in totemom in podobni šari.

Odvisno od tega kaj bi svečenice počele! :wink: Ker pa se mi kar nekaj dozdeva, predlagam referendum za postavitev tega templja. Pa ogrevan mora biti!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Odvisno od tega kaj bi svečenice počele! :wink: Ker pa se mi kar nekaj dozdeva, predlagam referendum za postavitev tega templja. Pa ogrevan mora biti!!

Pa ne, da se ti je že mraz zalelzel v kosti ?

:D :D :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vse verske objekte porusit in pozgat (ne nujno v tem zaporedju). Kdor rabi vero, naj jo goji v mozganih (kar je sicer za kristjane vseh variant - musliji, zidje,... tako ali tako neizvedljivo).

lep pozdrav  

Adolf Einherjer!

Vso vero zatrt!! Glave porezat, pa bo!

J.b.t ga Ein, ovčke rabjo pastirčke pa štalce. Kaj češ, preveč rastlinske hrane.

Tudi tebi LP

Benito Horjo :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Druga alineja 7. člena Ustave se glasi: "Verske skupnosti so enakopravne; njihovo delovanje je svobodno." Konec citata. To bi moralo zadoščati, da bi slovenski muslimani samoumevno imeli džamije že zdavnaj, ne pa da že dolgo prosijo za dovoljenje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

FINANCE - M. Crnkovič:

"političnost islama ni nikakršen argument proti islamu kot religiji in proti pravici kogarkoli, da verjame v Alaha in ga časti - kaj šele argument proti džamijam na slovenskem teritoriju. Dejstvo, da je islam političen, še ne pomeni, da je nevaren. Nevaren je kvečjemu strah od papeža bolj papeških Slovencev pred njim. "

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zame ni nobene razlike...cerkev je cerkev...če lahko stojijo ene, naj še druge. Zgradijo jih naj s svojim denarjem, in na primernih lokacijah, kar sta, kar se mene tiče, edina pogoja. 8)

Pa takoj je treba davke na nepremičnine uvest za vse te "interesne skupnosti". :evil: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne........zakaj? enostavno: dokler bo v muslimanskih drzavah veljal zakon,da se pri njih ne sme graditi zgradb tujih religij,sem za tisto po staropisemski zavezi: zob za zob,oko za oko...... ko bo katedrala v saudski arabiji,iranu,afganistan itd. se lahko pa naprej pogovarjamo.

BTW.... ze v skoraj vsakem mestu v nemciji in v vsej vecjih v avstriji ze imajo svoje "dzamije" oz. molilne zbiralnice. :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa upam da bodo potem uredili tudi prenose po radiju in televiziji.:idea: Vsaj tisto tuljenje z vrha "pershinga" bi bilo zelo primerno takole ob jutrih in večerih. :twisted: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa upam da bodo potem uredili tudi prenose po radiju in televiziji.:idea: Vsaj tisto tuljenje z vrha "pershinga" bi bilo zelo primerno takole ob jutrih in večerih. :twisted: :lol:

Ma kaj na TV.....to lahko ugasneš.

Nej peršinge dobr ozvočijo........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne........zakaj? enostavno: dokler bo v muslimanskih drzavah veljal zakon,da se pri njih ne sme graditi zgradb tujih religij,sem za tisto po staropisemski zavezi: zob za zob,oko za oko...... ko bo katedrala v saudski arabiji,iranu,afganistan itd. se lahko pa naprej pogovarjamo.

BTW.... ze v skoraj vsakem mestu v nemciji in v vsej vecjih v avstriji ze imajo svoje "dzamije" oz. molilne zbiralnice. :?

Zdaj si pa to povedal, kot da je Slovenija čisto krščanska dežela. Pojdi v Bosno pa boš videl tako džamije kot katedrale, pa še kje drugje tudi. Pa ne rabimo mi bit isti kot stroge muslimanske države. In BTW, tudi v Iraku imajo katedrale.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma kaj na TV.....to lahko ugasneš.

Nej peršinge dobr ozvočijo........

V konči fazi stanovalci starega dela Kopra tudi morajo veselo poslušat zvonjene stolnice vsake pol ure, pa če so naklonjeni krščanski veri al pa ne. :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še trikrat čez dan. :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V konči fazi stanovalci starega dela Kopra tudi morajo veselo poslušat zvonjene stolnice vsake pol ure, pa če so naklonjeni krščanski veri al pa ne. :?

Pa si že kdaj v živo poslušala kako "nekoga iz kože dajejo" takole eno uro neprekinjeno? :P :twisted: :lol:

Če bodo to dovolili potem tudi mojih Termignonijev ne bo nihče dol z motorja metal. :evil: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa je kdo tam doli sploh izrazil željo, da bi imel katedralo? Za kaj takega mora biti tudi verska skupnost dovolj velika. Po Turčiji imajo cerkve...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa si že kdaj v živo poslušala kako "nekoga iz kože dajejo" takole eno uro neprekinjeno? :P :twisted: :lol:

Če bodo to dovolili potem tudi mojih Termignonijev ne bo nihče dol z motorja metal. :evil: :wink:

Pa si ti kdaj probal spat 20m stran od stolnice in poslušat uno udarjanje zvonov ob 05.00 zjutraj cca 10min.

Sploh pa nehajte spet paniko delat. Kdo pravi, da jih bomo poslušali. PROSIM :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdaj si pa to povedal, kot da je Slovenija čisto krščanska dežela. Pojdi v Bosno pa boš videl tako džamije kot katedrale, pa še kje drugje tudi. Pa ne rabimo mi bit isti kot stroge muslimanske države. In BTW, tudi v Iraku imajo katedrale.

v bosni bil in "uzival" ob 04.49 zjutraj v veselih prepevanjih muezinov.

ok,irak (ena drzava od koliko?) je mnogoce v tem pogledu kaj boljsi,samo sem vseeno proti;

turki 1680 niso zavzeli dunaja,v 1960tih jim je pa ratalo zavzeti pol evrope.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. HHV, Roni, Marjan, Vale.....škoda, da nas več ne razmišlja tako.... :?

2. Cyc, nestrpnost do drugačnih je samo v naših paranoičnih glavah.....Zakaj se ne poskusimo od drugačnih kaj naučiti? Zakaj smo tako preprični v supriornost našega načina življenja? Zaradi mene si lahko postavijo džamijo poleg mene......bom šla kdaj noter pogledat....8)

3. Vragica.......za džamijo bodo že sami finance zbrali......za pediatrično bi pa že zdavnaj morala poskrbeti država, pa so žal raznorazni referendumi bolj pomembni od zdravja državljanov..... :?

4. Einherjer, kako naj ti rečem, ravno tako veruješ, kot vsi ti ljudje, samo da veruješ v svojega "boga"..... :wink:

5. Ice :shock: :? , pa sem mislila, da se ne spuščaš na raven sogovornika/nasrotnika :? .......

Alla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK...naj imajo svoj molitveni objekt, samo da ga zgradijo pod enakimi pogoji kot veljajo za gradnjo vseh ostalih objektov. Na podlagi zakona o graditvi objektov spadajo verski objekti med nestanovanjske stavbe namenjene javni rabi, tako kot hotel, gostilna, banka, trgovina, garažna stavba, muzej,… Za gradnjo vseh objektov veljajo določena pravila, med katerimi je potrebno tudi upoštevati, da so k predvideni gradnji pridobljena vsa predpisana soglasja, in da je projekt izdelan v skladu z izvedbenim prostorskim aktom na podlagi zakona o urejanju prostora.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5. Ice :shock: :? , pa sem mislila, da se ne spuščaš na raven sogovornika/nasrotnika :? .......

Alla

whatta hell does that mean? :shock: :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

OK...naj imajo svoj molitveni objekt, samo da ga zgradijo pod enakimi pogoji kot veljajo za gradnjo vseh ostalih objektov. Na podlagi zakona o graditvi objektov spadajo verski objekti med nestanovanjske stavbe namenjene javni rabi, tako kot hotel, gostilna, banka, trgovina, garažna stavba, muzej,… Za gradnjo vseh objektov veljajo določena pravila, med katerimi je potrebno tudi upoštevati, da so k predvideni gradnji pridobljena vsa predpisana soglasja, in da je projekt izdelan v skladu z izvedbenim prostorskim aktom na podlagi zakona o urejanju prostora.

Pa kdo govori o čem drugem :shock:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...turki 1680 niso zavzeli dunaja,v 1960tih jim je pa ratalo zavzeti pol evrope.

Jebi ga, demokracija, kapitalizem, globalizacija.....

Počakaj še mal, bodo katoličani in muslimani skupaj proti Azijcem in njihovim budističnim templjem vpili, pa ne samo v Ljubljani ali na Dunaju. Se bo treba sprijaznit, folka je ratal ko podgan in preden bomo cel svet zafural, bomo še en lep čas zmešan ko mineštra.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!