.T. Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Izredno razočarana sem ko vidim kako so Slovenci islamofobični.... Islamofobični pomeni to, da se bojijo islama. Me prav zanima, če se ga bojijo. A si mogoče pomislila na to možmnost, da se ga ne bojijo ampak, da ga ne marajo? Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Baje je jutri D-day. Danica ima sklicano sejo mestnega sveta glede gradnje.... Pa naj se pokaže čigav glas mestni svet bolje sliši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 V Sloveniji NIKOLI ni bilo avtohtonih muslimanov. Saj pred pokristjanjevanjem tukaj nikoli ni bilo kristjanov. Uvedimo poganstvo, kjer naj bo vrhovni bog - boginja VESNA. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 JST SM PA ZA MOŠEJO V LJ-----pr IDRIJI IN POSTOJNI bomo pa PRMORCI carino uvedli............. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Saj pred pokristjanjevanjem tukaj nikoli ni bilo kristjanov. Uvedimo poganstvo, kjer naj bo vrhovni bog - boginja VESNA. :rolleyes: Poglej predstavikih drugih ver uporabljajo fraze: Rode pravi samo kristjani (nič slovenski kristjani) Erniša pravi evangeličani Pop pravi pravoslavni verniki Muftija je pa izumil besedo slovenski muslimani. :SS :SS :SS Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Saj pred pokristjanjevanjem tukaj nikoli ni bilo kristjanov. Uvedimo poganstvo, kjer naj bo vrhovni bog - boginja VESNA. :rolleyes: pred poganstvom smo pa po drevesih skakali. in kaj zdaj? kako dalec gremo nazaj? ali da citiram einsteina "4. svetovna vojna se bo spet bila s kamenjem in palicami." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Saj pred pokristjanjevanjem tukaj nikoli ni bilo kristjanov. Uvedimo poganstvo, kjer naj bo vrhovni bog - boginja VESNA. :rolleyes: Mislim, da bi nam bolj ustrezala MORANA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Baje je jutri D-day. Danica ima sklicano sejo mestnega sveta glede gradnje.... Pa naj se pokaže čigav glas mestni svet bolje sliši. pa še kurenti ,ta zalega poganska, bodo strašili pred MOL... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Muftija je pa izumil besedo slovenski muslimani. :SS :SS :SS dej vpraš se zakaj je izumil to... verjetno zato, ker so vsi rekli da oni tujci oni muslimani od tam doli ki sploh niso tu pa že ne rabijo pri nas imet mošeje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 ja če so takšni kot ,,muftija" pol so res ,,tujci"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 ja če so takšni kot ,,muftija" pol so res ,,tujci"... Jap, pa še vedno več jih bo. Zelenih, rdečih, črnih, vseh barv, glasov in oblik. Po maju letos pa sploh, ko jih ne bo na mejah znotraj EU nihče ustavljal. EU pa jih je polna. Pa saj smo to želeli, kakšen smisel ima potem tukaj temu nasprotovati? Too late!! Priliko za izolirano in zaprto državco smo izpustili, pa tudi vprašanje je komu bi bila sploh všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Priliko za izolirano in zaprto državco smo izpustili, pa tudi vprašanje je komu bi bila sploh všeč. Evo mene. Meni je všeč s cerkvami na gričkih, s križem na Škrlatici, Ljubljanskim, Ptujskim, Škofjeloškim in še............ Skratka meni je všeč prav takšna. :wub: Ko si zaželim druge kulture grem pa k njim na obisk. :kva2: Sem mar zato karkoliksenofob :? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Evo mene. Meni je všeč s cerkvami na gričkih, s križem na Škrlatici, Ljubljanskim, Ptujskim, Škofjeloškim in še............ Skratka meni je všeč prav takšna. :wub: Ko si zaželim druge kulture grem pa k njim na obisk. :kva2: Sem mar zato karkoliksenofob :? LP Nope! Samo proti vetru scat je bolj težko! Vrata za veter/prepih smo pa že odprli in se jih ne da več nazaj zaloputniti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Evo mene. Meni je všeč s cerkvami na gričkih, s križem na Škrlatici, Ljubljanskim, Ptujskim, Škofjeloškim in še............ Skratka meni je všeč prav takšna. :wub: Ko si zaželim druge kulture grem pa k njim na obisk. :kva2: Sem mar zato karkoliksenofob :? LP Ne nisi. Vendar že Kučan je rekel, nikoli ne bo več tako kot prej. Vsak goji svojo "nostalgijo" po nečem česar ponavadi več ni. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Vrata so lahko odprta in naj piha čez ni nam pa treba umikati naših stvari vetru oz.se mu celo podrejat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Vladimir Bartol: Alamut Drugo poglavje opisuje pot Ibn Tahirja (Avani) na Alamut. Na poti ga prestreže konjenica z gradu in ga povede tja. Tam je prvič priča stogim Seidunovim zakonom: vojaka, ki je pil vino, bičajo sredi dvorišča. Na gradu ga sprejme stotnik Minučeher in ga pošlje k daiju Abu Soraki. Nato mu Sulejman pokaže njegovo posteljo, in poskrbi da je do večerne molitve okopan in sit. Ko imajo njegova četa konec pouka, pridejo vsi v spalnico in se mu na kratko predstavijo. Po molitvi so šli večerjat, nato pa sta mu Jusuf in Sulejman razkazala trdnjavo. Navsezgodaj zjutraj so šli na polje vadit bojne taktike. Po molitvi je sledil pouk in "telovadba" in po kosilu spet pouk do večerne molitve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 Vladimir Bartol: Alamut Drugo poglavje opisuje pot Ibn Tahirja (Avani) na Alamut. Na poti ga prestreže konjenica z gradu in ga povede tja. Tam je prvič priča stogim Seidunovim zakonom: vojaka, ki je pil vino, bičajo sredi dvorišča. Na gradu ga sprejme stotnik Minučeher in ga pošlje k daiju Abu Soraki. Nato mu Sulejman pokaže njegovo posteljo, in poskrbi da je do večerne molitve okopan in sit. Ko imajo njegova četa konec pouka, pridejo vsi v spalnico in se mu na kratko predstavijo. Po molitvi so šli večerjat, nato pa sta mu Jusuf in Sulejman razkazala trdnjavo. Navsezgodaj zjutraj so šli na polje vadit bojne taktike. Po molitvi je sledil pouk in "telovadba" in po kosilu spet pouk do večerne molitve. Pismo skor tko kot pri nas v vojski. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Februar 18, 2004 Deli Objavljeno Februar 18, 2004 ja alamut kr dobro predstavi fundamentalizem samo ni treba vse dobesedno jemat............. sej tisto geslo vse pove-- NIČ NI RESNIČNO, VSE JE DOVOLJENO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Vrata so lahko odprta in naj piha čez ni nam pa treba umikati naših stvari vetru oz.se mu celo podrejat. Lina, ti si CAR/ICA .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 LINA :Vrata so lahko odprta in naj piha čez ni nam pa treba umikati naših stvari vetru oz.se mu celo podrejat. Lina, ti si CAR/ICA .) Da se nauš prehladu. <_< .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Zakaj Vladimir Bartol v Alamutu tako nazorno predstavlja fundamentalizem, zato, ker je 10 let študiral njihove običaje in kulturo, preden je začel pisati knjigo !!! PREVERJENO ! Vse ostale besede so odveč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 PREVERJENO ! Vse ostale besede so odveč. :lol1: :lol1: :lol1: Matic, plis, ne.... danes nimam časa preveč... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Februar 19, 2004 Deli Objavljeno Februar 19, 2004 zopet smo pikantno za misji kurac (c by vale) kiksnili mimo teme. in ker dvomim, da ima se kdo kaj konkretnega za dodati...... klonk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave