JEJŽ Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Danes teden, ob tem času, bova ravnokar z Vapotekom prispela v Livorno, na trajekt za Sardo. Kdo kaj fauš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 29, 2008 Deli Objavljeno Avgust 29, 2008 Ko bom jaz velik bom tudi šel.....prasca... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 No, saj ne da še nebi nikoli bil tam...slika je iz leta 2006. Bo pa letos podvig, ker grem z Z750 aka najtršizicnasvetupress .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 2004.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 A je to, to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Ne, tu je stopnic, da crkneš, ko prideš gor.... :naughty: Tukaj si malo prečitajta... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 To pa poznam. Sicer smo hoteli it tudi tja, pa nekak ni zneslo. Imava pa letos namen tja. Imava pa namen najti tudi dirkališče. Sem ga iskal na netu, pa žal brez uspeha. Kje bi pa to lahko bilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 To pa poznam. Sicer smo hoteli it tudi tja, pa nekak ni zneslo. Imava pa letos namen tja. Imava pa namen najti tudi dirkališče. Sem ga iskal na netu, pa žal brez uspeha. Kje bi pa to lahko bilo? kako ne veš....JEJŽ!!! :rolleyes: na SARDINIJI!!!! :D :D :D (aja verjetn si pozabu povedat)...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 kako ne veš....JEJŽ!!! :rolleyes: na SARDINIJI!!!! :D :D :D (aja verjetn si pozabu povedat)...... Aja, točno ja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Avgust 30, 2008 Deli Objavljeno Avgust 30, 2008 Aja, točno ja :whistle: se mi je zdel da si pozabu ja........ :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 (popravljeno) To pa poznam. Sicer smo hoteli it tudi tja, pa nekak ni zneslo. Imava pa letos namen tja. Imava pa namen najti tudi dirkališče. Sem ga iskal na netu, pa žal brez uspeha. Kje bi pa to lahko bilo? Za to si mi pa že dolžam EN :beer2: Da ne bosta zamudila... :worship: Popravljeno Avgust 31, 2008. Popravil motoristek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 31, 2008 Deli Objavljeno Avgust 31, 2008 Za to si mi pa že dolžam EN :beer2: Da ne bosta zamudila... :worship: Hvala, dobiš in nebova :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Danes teden, ob tem času, bova ravnokar z Vapotekom prispela v Livorno, na trajekt za Sardo. Kdo kaj fauš :naughty: :fight1: Ah kje.....sam zdi se ti :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Ko bom jaz velik bom tudi šel.....prasca... :yea1: sva že dva (no, jaz sm skor za dva, pol smo že mal de ne trije) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cb1300 Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 A je to, to? mhm :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 sva že dva (no, jaz sm skor za dva, pol smo že mal de ne trije) Mene tako matra.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Mene tako matra.... :naughty: Vem, vem :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 1, 2008 Deli Objavljeno September 1, 2008 Pazita tam so tudi krokodili... :kva2: Tamle čez je Korzika... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 2, 2008 Deli Objavljeno September 2, 2008 Še 64h in 45m :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 Še 39h in 42min :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 porkamadona, idita že te :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 porkamadona, idita že te :krneki: Greva, greva čez 38h 46min. Aja, v Livornu častim kavo. Vsi vabljeni! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 ... Imava pa namen najti tudi dirkališče. Sem ga iskal na netu, pa žal brez uspeha. Kje bi pa to lahko bilo? Hola mojster, saj sem Vapotu vse povedal, tko da ne skrbi - pista je pri mestecu Mores, link ti je napisal že motoristek, tle pa še par slikc piste z letošnjih prvomajskih praznikov :OK: prosim ne pozabita povedat lastniku piste/glavnemu kuharju/šefu strežbe/kelnerju/direktorju roštilja/glavnemu animatorju/mojstru ki zrihta vse/nasploh extra fajn dečku g. Ucciu da ga pozdravljata Nina in Borut :naughty: Krejzi, Milunka, SharpNinja in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 3, 2008 Deli Objavljeno September 3, 2008 prosim ne pozabita povedat lastniku piste/glavnemu kuharju/šefu strežbe/kelnerju/direktorju roštilja/glavnemu animatorju/mojstru ki zrihta vse/nasploh extra fajn dečku g. Ucciu da ga pozdravljata Nina in Borut :naughty: Kwa me spet zravn rineš,jz nbenga ne pozdravlam :krneki: :evilgrin: .....na daljavo,bi rajš osebno šla po še en sirček :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se