Bostjan L Objavljeno Maj 19, 2019 Deli Objavljeno Maj 19, 2019 Sardinija=Savudrija+Saranda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 7, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 7, 2019 Najini vtisi na Sardiniji so se končali v petek zvečer, ko sva se z nekaj ostalimi motoristi vkrcala na trajekt za Livorno. Seveda sva pred tem izkoristila dan za še nejaj odsekov cest, ki jih še nisva prevozila. Žal sva "morala" nekaj najlepših celo ponoviti . Petkova (okolo je bliže) 400km za lep zaključek otočnih voženj... Spretvostna vožnja med stožci. Zavonjaš svežo barvo, zagledaš stožce, kakšen že tudi leži seveda je črta tam razmazana... Brez oznak za delo na cesti - na otoku kar pogost "pojav". Enako velja, tudi za košnjo trave. Tole rumeno pa posebno lepo diši... Vseeno sva varno prevozila tudi zadnjo etapo cca 400km Trajekt je prispel z zamudo, kar se je preneslo tudi na odhod. Nas na dveh kolesih so vkrcali zadnje. Ledeno pivo in oreščki mmmmm paše. Takole sva v trinajstih dneh prekrižarila otok. Malo manj kot 4200 kilometrov skupaj s tranzitom do Livorna je naneslo 5377km Gonca, nicholas, SuNa in 25 others 25 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Julij 7, 2019 Deli Objavljeno Julij 7, 2019 (popravljeno) Grem septembra, pa sm ti hotu rečt za tole iz garmina, kaj si prevozu, pa vidm da si skor vse prevozu Popravljeno Julij 7, 2019. Popravil mladench Joker, MiNa, amateur in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Julij 11, 2019 Deli Objavljeno Julij 11, 2019 26.8... trajekt iz Livorna do Olbie. Moby ali grimaldi-lines? Vseeno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Julij 12, 2019 Deli Objavljeno Julij 12, 2019 Preveri cene. Na "moje" datume je bil Grimaldi vedno občutno cenejši. Govorim za nočnega in kabino. Sicer pa je vseeno. FACO, MiNa in mladench 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Avgust 4, 2019 Deli Objavljeno Avgust 4, 2019 Ve kdo za kakšno fino prenočišče v Arbataxu?. Glede na to, da še ne vem koliko nas bo šlo, bi potrebovali kakšen hotel ali apartma... Vem da obstaja booking pa vseeno. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Avgust 4, 2019 Deli Objavljeno Avgust 4, 2019 A mora biti točno Arbatax? Hotel Orri v bližnjem Tortoliju je preverjeno v redu. Zaprto parkirišče pa še bazen... za dvoposteljno sobo z bogatim zajtrkom sva letos junija plačala 62€ na noč. Pa še z angleščino nimajo težav! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Avgust 5, 2019 Deli Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 22 urami, Joker pravi: A mora biti točno Arbatax? Hotel Orri v bližnjem Tortoliju je preverjeno v redu. Zaprto parkirišče pa še bazen... za dvoposteljno sobo z bogatim zajtrkom sva letos junija plačala 62€ na noč. Pa še z angleščino nimajo težav! Hvala. Ni nujno Arbatax. Tam nekje, toliko da splaniram. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Avgust 25, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 25, 2019 Dva dni letal po Toskani... #1 Poleposition HyperJack, igc1, bojc84 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Avgust 28, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 28, 2019 Ahhhh fck noro ss389 TOP, ss125, ss198 pa kr ni konca ovinkov... gulimooo gumeeee bojc84, Kugelschreiber, HyperJack in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Avgust 28, 2019 Deli Objavljeno Avgust 28, 2019 Tole cesto ss389 sva midva z @DinDiin prejsn let dobr pregonila.... Bo treba spet mau dol letet mladench, TakeALookAround in MiNa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Avgust 28, 2019 Deli Objavljeno Avgust 28, 2019 27 minutes ago, mladench said: Ahhhh fck noro ss389 TOP, ss125, ss198 pa kr ni konca ovinkov... gulimooo gumeeee Ma to so brezvezne ceste Sprobaj se SS295: https://youtu.be/aPF3JcwteA8 Obilo uzitkov se dalje. Drugo leto morm ponovit vajo. MiNa, amateur, bojc84 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Avgust 30, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 30, 2019 Naveličaš se ovinkov (ja, je možno) in zaviješ prot obal, kjer zih naletis na fking noro lepo obalo in se vržeš not (žena ma lepše slike obale, jst neka kamne pa ovi ke sliku) no dva dni obale dost, gremo jutr na ovinke nazaj. Mene sardinija pozitivno preseneča. J.a.m.e.s, MiNa, amateur in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 30, 2019 Deli Objavljeno Avgust 30, 2019 (popravljeno) Ovinki jaaaaa.... Uredi Koliko vama še manjka? Da ne bosta slučajno kakšnih školjk ali pa peska za spomin jemala.... UŽIVAJTA!!! Preklet taljanc Popravljeno Avgust 30, 2019. Popravil MiNa Kugelschreiber, mladench, amateur in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Avgust 31, 2019 Deli Objavljeno Avgust 31, 2019 Ejjj kopalke 3x otresm, da neb kej s sabo odvleku drgač nam pa manjka še polovica. Gre kr po planu, duće pali, le da bi on še mal ekstra oljčka spil zravn bencina pa tko pol še eno kantico trogam zravn sem ga pa hotu oprat v pralnc pa sva en trik nardila, da sm eno salto čez naredu. Njega mal tačkica zabubala mene pa duša MiNa, Kugelschreiber, amateur in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno September 1, 2019 Deli Objavljeno September 1, 2019 Tle bi lohk kroge nabiral še pa još. @vuk76 Sam ta centralc me skrbi. Drajsa. DAMI34, vuk76, Joker in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perry Objavljeno September 1, 2019 Deli Objavljeno September 1, 2019 1 hour ago, mladench said: Tle bi lohk kroge nabiral še pa još. @vuk76 Sam ta centralc me skrbi. Drajsa. Centralc drajsa, jp... za dva MS ni v ovinke... mladench 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno September 2, 2019 Deli Objavljeno September 2, 2019 (popravljeno) Kako je to mogočè? Pa tako športno srce... Sicer pa je Sardinija res zakon. Tam se v tednu ali 10 dneh naovinkarim za celo leto! Spomladi greva spet! Že odštevam, čeprav se bo do maja še hudo vleklo... Popravljeno September 2, 2019. Popravil Joker vuk76, amateur in mladench 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 2, 2019 Deli Objavljeno September 2, 2019 pred 30 minutami, Joker pravi: Kako je to mogočè? Pa tako športno srce... Sicer pa je Sardinija res zakon. Tam se v tednu ali 10 dneh naovinkarim za celo leto! Spomladi greva spet! Že odštevam, čeprav se bo do maja še hudo vleklo... A me bosta vzela zdravn? Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno September 2, 2019 Deli Objavljeno September 2, 2019 pred 8 minutami, HyperJack pravi: A me bosta vzela zdravn? Lahko. Ampak sobo boš imel svojo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno September 2, 2019 Deli Objavljeno September 2, 2019 pred 1 uro, Joker pravi: Lahko. Ampak sobo boš imel svojo! Ajde vela, lahko pa motorje zunaj čuvam Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno September 2, 2019 Deli Objavljeno September 2, 2019 (popravljeno) Jaz tudi planiram konc aprila / zacetek maja malo dol. Pa mogoce se vmes par dni Korzike. Zahvaljujoc @Joker predlogom in kontroli mojih rut je prvi obisk Sardinije izpadel super. Do takrat pa mam se par GB filmskega materiala za obdelat. Popravljeno September 2, 2019. Popravil vuk76 Joker, amateur in mladench 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno September 5, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno September 5, 2019 "... navigator, kam gremo?"... "... tle čez, pa levo... vrhunska nova cesta... ovinkiiii..." "... ma je*emtiii, kamm rinš nooo..." "... ma vrhunsko je stariii, idemoooo..." DAMI34, bajkr88, SAR-Solo Adventure rider in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 24, 2020 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 24, 2020 Slepa kura zrno najde bi lahko rekel zase, ko sem moral sredi aprila, na višku korona norije, napisati termin mojega letnega dopusta. Moja draga je bila skeptična, sam pa sem ves čas verjel, da bom tudi letos videl Sardinijo. Skratka, Italija se je odprla le kakšen teden pred začetkom dopusta, zato je bila Sardinija dobesedno prazna. Motoristov le za vzorec. Tisti, ki ste že bili tam veste, kako zgleda na Passo di Ghenna Silana. Komaj imaš kam parkirat motor. Letos pa takole... Vreme je, po izkušnjah, v tem času optimalno in tako je bilo tudi letos, čeprav sva bila tam dober teden kasneje kot ponavadi. Ob obali do 30°C, v notranjosti 20-24°C. Z izjemo plohe med Firencami in Livornom ter parih kapelj eno jutro ter pretežno oblačnega dneva ki je sledil, je bilo vseskozi leeeepoooo... Zato je bilo tudi vse v cvetju, po cesti diši po rožah, sem pa tja pa tudi po ostalih znakih življenja... Trajekti so vsako leto dražji. Letos ni bilo nobenih last minute ponudb, tudi vse linije (še) ne vozijo. Protokol je rahlo spremenjen v smeri celina Sardinija (neki dodatni obrazci in merjenje temperature ob izkrcanju, sicer pa, razen nošenja mask v skupnih prostorih, nič posebnega. Ker sva imela letos nekaj manj časa na voljo in ker nisva zanesljivo vedela, kakšne bodo razmere zaradi korone sva se odločila, da bova imela le eno bazo. Tortoli je zato izredno primeren saj je, kljub temu, da je ob morju, izhodišče za veliko smeri. Vključno z najboljšimi. Morje pa je še vedno bolj hladno kot ne, ampak kopala sva se vseeno... Za razliko od prejšnjih let sva se odločila za apartma. Za 80m2 z vsem kar potrebuješ in kar ne sva odštela 400€ za 7 nočitev. Ni najceneje, glede na udobje pa tudi ne pretirano drago. Zaradi Korone ni bilo nobenega slabega občutka. Prej nasprotno. Vse skupaj jemljejo zelo resno, v trgovinah in sanitarijah so maske obvezne, mnogi nosijo tudi rokavice. Osebje striktno nosi maske, ogromno ljudi, vključno z mladimi, imajo maske na obrazih celo na ulici. Prav tako vsi natakarji in prodajalci, ko gost zapusti mizo v restavraciji, odstranijo vse prte, mizo in stole pa razkužijo. Kot ponavadi, rute zastavim tako, da odkrivava nove smeri, v 50% pa prevoziva tisto najboljše, kar že poznava. Izkaže se, da vsakič najdeva nove hude odseke. Zadetek v polno je bilo letos tudi prečkanje Apeninov. Iz Bologne do Firenc sem našel najboljšo smer do zdaj pa jih poznam že kar nekaj. Zaključila se je v Mugelu... Po gumah je šlo letos precej bolj, kot prejšnja leta... Pa bodi dovolj nakladanja. Kar sem napisal je bolj zaradi informacij za tiste, ki kolebate, ali iti ali ne. Rajši pripenjam še par slik... CINDAPP, sebenc, RobiRoberto in 26 others 23 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Julij 17, 2020 Deli Objavljeno Julij 17, 2020 Ima kdo informacije ali je sedaj na Sardiniji gneča? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se