Skoči na vsebino

Gilera Runner

Priporočene objave

Objavljeno

Je sivo-črn. Pa rdeče feltne ma. To k si ti napisu da ti gre 100 po štvcu- kaj pa pol če bi šel več k ga ma sam do 100? :lol:

Kuk pa kušta ta auspuh?

P.S. Tist zadn blatnik pod lučjo mi gre na ku**c!! A se ga da dol snet al je se še kej zraven drži?

Aja pa še to kuk ti je šu ko si meu blokade še not. Men gre komej čez 40 če je mal navzgor. mislm de men števc kaže kvečjem premal kot preveč.

Objavljeno

ne...motor gre točno 100km/h po števcu in nič več. :) -razen po klancu navzdol...

Avspuh stane nekje 30k sit. Blatnik se da dol odšravfat ampak ne vem kam boš potem dal tablico. Drugače pa ga lahko daš komu da ga skrajša pa pride lepo. Ko sem imel še blokade not mi je šel max 50km/h:) in nič več -- niti po dol, ker ima takšno blokado v variatorju. Mislim, da števec kaže kar točno, ker drugim recimo speedfightu 2 je kazal 102 meni pa 95.

Vlekel je pa tudi slabo, ker ima ta original avspuh gor katalizator in še neko blokado, ki potiska izpušne pline nazaj proti motorju. Če vzameš to blokado ven bo vlekel dosti boljše. Če pa menjaš avspuh pa še boljše...

Ti imaš navadno varianto runnerja ali pure jet?

P.S. Ta runner ima karburator (fergazer) 17,5 tako, da mi sedaj pije kar 5l/100km.

Imam tako varianto runnerja(Ima tudi nekaj imitacij karbona):

CG_RUNNERSP_NSR5E1DX01_FS_ITAL.jpg

Objavljeno

Ej u piko tazga mam(barva mislm) , sam vetrobranskega stekla nima tuk velizga.

Dej mi mail pa ti pošlem sliko če hočeš.

Kera varianta je to na sliki?

Objavljeno

Na sliki je varianta 50 SP (colore cenere opaco/carbonio) + malo večje vetrobransko steklo kot imava midva in malo drugačne ročke.

17.5 je ziher :wink: , ker mi je serviser to izmeril. To se pa seveda pozna v porabi in v zmoglijivostih, ker gre got strela za 50ccm in čez 100kg teže.

Objavljeno

Pol je pa kul to :twisted:

verjamem, da dosti pozere ja:) zaj daj samo lepo se 70ko noter pa bo slo kar fajn:)

Objavljeno

Mislim da ne bom dal notri 70ccm, ker gre zadj dovolj dobro (zaenkrat).

ker ce ima kdo gor samo kit brez menjanega avspuha ga prehitim tako, da..

Objavljeno

Pol je to itak zlo kul 8)

skoda da si od tako dalec doma:) bi se sli malo pelat, ko jaz mojo "zverino" popravim.

btw:q3 rulz:)

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

gilera runner sp 50 cc je carski skuter.

SLIKE: www.google.com

ker je ful tezak ima slabe in dobre strani... (vodljivost je vsekakor dobra)

kar se blokad tice,... CIMPREJ VN!!!!

1. zamasi se ti auspuh in gre pol za en kurac

(se posebi hitro ce uporabljas kaka cenena olja)

2. s tem ko odstranis blokade imas pri istih vrtljajih vecjo hitrost (najmanj za tretjino manjsa poraba benza) :) :) :) :)

z odpravo... pa priporocam da pocakas usaj ene 1000 km in med tem casom motorja ne obremenjujes prevec (jst sm predn sm dau vn prelazu use hribe u okolici) ... ni zdravo!!!

sicer pa zate bols... navad se najprej vozit pr majhni hitrosti... se bos bl naucu nagibat and stuff :D

(ne posojaj skuterja)

(moj je iz leve strani sam se "ILERA") =))) (frend pogrnu)

lp Domen

Objavljeno

ej tomosaki, kaj je despot???

joj toti runerji, moj sošolec tudi njegovega runerja forsira, meni sploh ne pusti do besede da bi mojiga aeroxa sploh omenil, pujs

misli da ma raketo, nima pa nix sfriziranega, pa mu števec kaže 110 km/H (?????!!!!!!!) ko pa se avto za njim pela pa seveda samo 85 km/h, ja toti italjani bi lahko malo majn števce frizirale, mislim da to ni samo moje mnenje o italjanih in njihovih super-hiper-explosive-exelentnih števcov

je tak??

pa še mojemu kolegu, ki ma gilero hak-canibal 50 (hard-enduro), baje tudi gre 115km/h ???!!! pa nima nix sfriziranega, to pravi vse nam, no melandriju je reko da ma kit notr (naslednič bom še pregledoval njegov kit iz vseh strani) je reko da mu je fotr meru in mu gre 115, mene pa je prehito ko mi je šel moj aerox 75, ko je dal iz 5 v 6 prestavo, tak da....

eni se pač lažejo, pujse

drgač pa je gilera runner skuter za cruisanje in ne za šport

gilera hak-kanibal pa je itaq čudn

Objavljeno

Despot ti je Faraon. Drugače pa je finta ko maš friziranega. Včasih so me 125 prehitevale po tekočem traku, dans jim pa še lahko sledim (zablokiranim seveda). To, da njemu gre originaln runner 115km/h je taka bosa, da si naj gre šuhe kupit. Pa novi cajger tudi, pa malo manj domišljije naj uporablja. Sestavljen pa je iz take plastike, ko delajo tobogane (samo one navadne, ne vodne). Ko padeš poči dosti bolj kot pri drugih skuterjih, da ne govorim kak je šlampasto skup spojen. Pa doba Runnerjev je itak mimo. Bli so hit, dokler niso ludi ugotovili, da niso vredni pol pizde mrzle vode. Pa še amortizerji so na Interšpar varjanto. Je pa res da Rieju RJ 50, leti odblokiran 100km/h. Z Gianellijem seveda.

Objavljeno

Če je že firma(arrow)original, s mi zdi de model ni.

Pospeške ma ubijalske de te ku štartaš kr na zadno vleče in končna je tud dobra. Ma pa gor še tisto slepo cev.

Objavljeno

Vprašanje za kamikaze (ali koga drugega ki ve):

S kerim orodjem lahko zašraufaš desni šrauf avspuha, če gledaš skuter od spredej, ne da bi še kej druzga razdiral?

Pri runnerju?

Objavljeno

kamikaze:

kako pa si avspuh zamenou?

S čim si tist šrauf zašraufau?

Objavljeno
kamikaze:

kaj runerji majo druge šraufe kot kaki drugi skuterji???

pa še en nasvet:

- prvo zašraufi vedno šraufe pr celindre in pol tam pod zitzom!!!

sn jaz narejo glih obratno, pa je še vedno luft šel ven pr celindre pa malo močneje pritisno z račne in buuuum, šrauf je počo :oops: :oops: :( :(

no saj zaj je že vse kul :)) celinder pa je še vedno isti, :P :P

Objavljeno

Ne, sej nimajo drugih sam z ničemer ne prideš blizu de bi fino zategnu.

Objavljeno

predlagam ti ga probaš z račne in dalšim nastavkom!!

pa tak btw veš sploh ke je to, račna???

ker jaz govorim v domačem narečje :)

Objavljeno

Ja ja vem.

Sem probal pa ne gre.

No sej za silo je gor pušča ne, bodo že na servisu porihtal.

Objavljeno

Manijak je napisal:

kamikaze:  

Katerega si nabavil? Jaz sem si dal gor ZX-a. Najprej postaviš avspuh na "stojala"-na dva vijaka, ki sta ob strani in še na cilinder. Vijake (vse 4) sprva zšravfaš bolj na easy, tako da je malo lufta. Nato najprej zašravfaš vijake od strani in šele na to tista dva vijaka na cilindru. Vem da jih je težko ampak se da. Jaz sem tistega levega zašravfal tako, da sem prišel do njega s majhnim ključem 8 iz druge strani motorja, ker iz tiste kjer se nahaja avspuh ne gre najlažje. Če tistega šravfa ne moreš dobro zašravfat pa lahko najprej zašravfaš tistega ki gre na easy malo bolj močno, da je potem treba tistega drugega zašravfat le malo.

Upam da boš razumel. :wink:

Objavljeno

Dej Manijak povej malo kaj si že vse naredil na Runnerju. Kaj si dal gor, kaj dol in kako ti kaj gre ter koliko KM imaš? pospeški/končna

full me zanima......

hvala!

Lp Andrej

Objavljeno

Po pravic povedano je še v originalnem stanju.

Mam pa v planu zdej u kratkem blokade vn pobrat pa isto kot ti ZX-a gor.

Kok si ti dal za ZX-a.

Sej bi že zdavnej vse poštimal sam nimam še izpita.

Najbrž se ti čuden zdi ampak fotr je reku de ga bova zdej pozim stgnila ko je cenej, drgač bi ga šele polet dubu.

Objavljeno

Za ZX-a sem dal 130€--takrat 30ksit

Če sem prav razumel imaš ti gor ZX-a in še blokade zraven? :shock:

Kako pa kaj gre!? Če imaš še blokade pa ZX-a bi moral imet dobre pospeške končno pa nekje 60km/h...

Objavljeno

Glih obratno ma po mojem slabe pospeške pa končno tam nekje 70km/h tako sem jo jaz mel na Dna-ji :lol:

Objavljeno

Ne še ZX-a še nimam gor je pa v planu.

Končno ma pa tok kot vsak nov skuter 50km/h.

Jst mislm de temu tanovmu runnerju kaže števc kr realno. Kaj ti mislš?

Objavljeno

Ja itaq da dela realno, ker brez vseh omejevalcev gre komaj 75km/h in to z 17.5 uplinjačem, in ima porabo, ki znaša 5l/100km.

Pred kratkim sem malo primerjal hitrosti in sicer: Z mojim sem šel enako hitro kot prijatelj z speed fightom. Njemu je kazalo nekaj čez 100km/h meni pa komaj 95km/h. :wink:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!