Skoči na vsebino

Yamaha Aerox

Priporočene objave

Objavljeno

aha.. Kaj pa se mi splaca menjat variomator na original masino sam blokade so veni..? pa kerga..?

Objavljeno

aha.. Kaj pa se mi splaca menjat variomator na original masino sam blokade so veni..? pa kerga..?

ne splača se, drugače je najbolši z original jermenicami hebo, multivar je tudi vreji, polinija pa ne priporočam, če pa hočeš najbolše pa mhr overrange komplet kupi :D

Objavljeno

ne splača se, drugače je najbolši z original jermenicami hebo, multivar je tudi vreji, polinija pa ne priporočam, če pa hočeš najbolše pa mhr overrange komplet kupi :D

ja odvisn na kermu motorju....men se je na ditechu poznalo za 10km/h po števcu, se ne hecam

Objavljeno

ja odvisn na kermu motorju....men se je na ditechu poznalo za 10km/h po števcu, se ne hecam

nisem reko da ne da nič zraven, finančno se ne splača ker še 10k daš zraven pa maš 70tko gus ki je po moje osnova za nadaljne predelave

Objavljeno

Ok Pr MEni je stwar taka ... imam aerox rossi repliko :) 2005 letnik ... me zanima ce ma mogoce ta stwar kako elektronsko blokado saj koncne sploh nimam :P kolega ma aerox 50 2003 letnik pa tip 2x vec od mene tehta pa me sibne za malco :? ne razumem :P res je da mam prelahke valcke ... samo ze prej ko sem meu original me je prehitel... Ali ma kdo kako podobno tezavo ali kako resitev??? zaj bom itaq dal 70ccm not :P vrjetno gusa + prenosi :OK:

Objavljeno

ja.. blokado elektronsko ima na 10k obratov al 12k .. sam mislim da 10 :) Ce pa noces vec tega pa mors menjat celotno elektroniko z elektroniko aeroxa letnika 2002 ozr. starejsim :grim

Objavljeno

hmmmm :D po obratomeru mi gre prek 10k obratov :D

kaj te elektronika pride prek 60k al kak sem cu :P kaki beed! kaj drugace ne gre kod pa da jo mejam?

Objavljeno

ja kak ti gre cez 10k obratov? ravnina ali dol pobregi? meni pride dol po bregi tudi cez 10k... po ravnini pa 8k (mam sam blokade veni...) Emm ne nimas druge resitve.. pa ne ti ne mors nove elektronike kupit.. ti mors staro.. od modela 2003- ... :grim (kolko sem seznanjen s tem.. naj se drugi povejo...)

Objavljeno

aha :D lej drugace mam jaz polini funky gor :D caki kaj rdeca cona pr obratomeru je od 9x dalje ne? al je te pr deset :D kr vem da po ravnem mi je nabilo do 9x :D zgleda da bo treba neko elektroniko nabavit ... za kolko pa je mogoce to folk prprawlen prodat?

Objavljeno

aha :D lej drugace mam jaz polini funky gor :D caki kaj rdeca cona pr obratomeru je od 9x dalje ne? al je te pr deset :D kr vem da po ravnem mi je nabilo do 9x :D zgleda da bo treba neko elektroniko nabavit ... za kolko pa je mogoce to folk prprawlen prodat?

za 10k se rabljena letrika prodava ponavadi

Objavljeno

AhA! ThX to je valuable info res! :D da me nebo keri nap**do =) ScooTeR MeeTiNg HeRe I CoMe ... @ 120kmh :D

Objavljeno

se ma kdo kako idejo? Ali se da ta nakup bypass-at? A je kak zasiln izhod?

Objavljeno

Seos!

Javlam se z novim problemom...

Vceraj sem filter dol vzel na mojem aeroxu (sem hotel malo viet kak buli brez filtra pa to..Nisem vzel celotnega filtra.. Le odsraufal sem..) Ok se pelam po dvoriscu recimo 10metrov.. in pol postavim v garazo nazaj... in pol lepo vse gor nazaj zasraufam pa mi je neka taka gumica dol padla :D pa sem gledo pol ure.. in pol gor dal tam... No in danes ko sem prisem s sole smo se s sosedom hotla it malo pelat.. jaz skutera lepo vzgem.. celado na glavo.. in se odpeljem na sosedovo dvorisce.. Ko sem dal poln gas pri speljevanju je stevec priso do okoli 25km/h in skutera je zacelo nekaj tak dusit... No sem mislo ja malo se je mrzel pa to.. bo ze bolje... pol se odpeljema na crpalko z sosedom.. (okoli 2km od moje bajte..) in med voznjo je cel cajt nekaj dusilo... tak pride do 45 pol pa dusi... pol spustim gas za 4sekunde.. dam spet gas pol potegne in pol spet dusi.. to se je dogajalo do bencinske... no pol sma pa sla v MB(okoli 8km)... in je blo malo bolje... mislim ni ga vec dusilo.. Pol ko sma sla domov pa mi je v mestu tak ko sem dal v kriziscih na zacetku lepo potegno do 30 pol ga zacelo malo dusit za 2sec in pol pa potegno do 70... (prej je sau malo nad 80 po stevci..) Mogoce kdo ve ce je za to krivo, da sem filter dol jemal in kaj lahko zaj storim? Mogoce kaksna smet prisla v ferg? samo se mi zdi malo tak... saj ni blo prostora za smet ce sem mel samo odsraufano tista plastika pa je bla gor...

Ce mogoce ker ve... :cry:

LP!

Objavljeno

mogoce se ti je frgazer rastelal :hmm: to se je men tuji dogajalo :BUA: . Ma kdo frgazer 19ko za aeroksa za prodat. :?

Pa zanima me ce so arreche frgazeri vreji al so za ku***? :? :?

Objavljeno (popravljeno)

Eno vprasanje.. Namen imam kupit 70 kit...

Tu mi en ponuja Mallosi sport 70 (500km vozen baje) za 22k.. Zaj pa me zanima ce bi se splacalo to kupit.. Se slike:

IPB Slika

IPB Slika

IPB Slika

IPB Slika

Rad bi seveda da mi drzi cimbolj doglo ta cilinder, da mi nebi bilo treba menjavati :blush:

Popravljeno . Popravil WaterGate
Objavljeno

za to jst nebi dau niti 10k :slap:

-rise na cilindru

-vse rjavo(nima veze ampak ne po 500km)

-neki brušen pretočni kanal

-švasan navoj za izpuh

:nono:

Objavljeno

Če ma pa tale kit sam 500km pol pa tut nwm ka je delov z nemu. Mogoče je rablenga kupu pa de je meu gun 10k km pol je pa on še 500km naredu toj pa bl možn:D

Uglavnm ne kup tega ker ni vredn 22k. Raj našparej za novga, če ne boš dobrga rablenga dobu.

lp

Objavljeno (popravljeno)

kaj toti celinder je on sam delau :lol1: :lol1: :lol1: Jaz sn z mojim prvim gusom narejo 10k kilometrov pa ni bil tak v "luleku" ko toti

water gate ce kupujes celinder(70cc) ti jaz prodam mojo(ziher vredu-je pa malossi sport) plus nekaj stvari za midi-race tuning.za kaj vec pisi na pm

aja...kupujes samo kit al se kaj drugega?

Popravljeno . Popravil moonlord
Objavljeno

hvala za odgovore.. moonlord imas pm :D

Objavljeno

YAMAHA AEROX kje dobiti prtljažnik za zadnji kovček, tak, da se lahko še dva peleta

HVALA!

Objavljeno

Yamaha Aerox

To je osnovna tema. Drugače jih je še veliko o Yamahi Aerox in dodatni opremi za njo. Uporabi ISKALNIK in vpiši v njega Aerox. Ne pa v temi o motociklih .)

lp

Objavljeno

YAMAHA AEROX kje dobiti prtljažnik za zadnji kovček, tak, da se lahko še dva peleta

HVALA!

Obrni se na Yamahin servis ali direkt v Delta tim Krško poslali ti bodo po povzetju. :OK:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Za Aeroxa prodam zadnje platišče širine 5 col. Guma 140/60-13 montirana na to platišče je potem široka skoraj 150 mm.

Če želi kdo izboljšati videz svoje Aeroxa, naj me kontaktira na PM.

Objavljeno

vem da ni tema da bi prodajali kaj ampak vseeno.

prodam plajerco(motorno gred) celo z lageri skupaj za 22.000

sori za :topic:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!