Vale Objavljeno Maj 6, 2004 Deli Objavljeno Maj 6, 2004 KLIMBRA JUTRI NE POZABI PRIT NA KAVO :yea2: ZAKAJ TE NI BLO NA KAVO :devil: O:-) O:-) :004 :rolleyes: Jutri se ti odolžim s pivom ... upam, da ne boš spal ob telefonu :doze: :wacko: Sorči :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 7, 2004 Deli Objavljeno Maj 7, 2004 ZAKAJ TE NI BLO NA KAVO :devil: O:-) O:-) :004 :rolleyes: Jutri se ti odolžim s pivom ... upam, da ne boš spal ob telefonu :doze: :wacko: Sorči :004 Komaj čakam,da ti spet padem med........ :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 8, 2004 Deli Objavljeno Maj 8, 2004 Komaj čakam,da ti spet padem med........ :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Pa si res :kva2: :kva2: :kva2: Skoraj O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 9, 2004 Deli Objavljeno Maj 9, 2004 Drugača pa iz našega životinjskega carstva sporočam, da Fukon enih 15x dnevno poskuša poflodrat Fukico ... pri tem dobi par ugrizov v ušesa, par ugrizov na gobček, veliko brc v trebuh (zadnjič ga je katapultirala v vrečo z briketi :lol1: ) ... skratka jajca ima še vedno polna, zaradi tega ves nemiren in v depri mjavka po balkonu. Če mu v kratkem ne bo ratalo mu bom zagrozila s katrastracijo .... :devil: Marikdo se je prepoznal v tem slikovitem opisu Fukona.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 Khmmmmmm.....naj dodam nekaj k teoriji in polnim jajcem Valerijinega Fukona!!!!!! Spoznal Fukico.........bogi Fukon!!!!!!!!!!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Vale........padu?????? Se ne spomnem....je biu Mario skos zravn???????!!!!!! :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 10, 2004 Deli Objavljeno Maj 10, 2004 Klimbrič hvala za današnji dan ... :004 Zakaj mi pa pol adijo nisi prišu rečt, pa pogledat moje blond buče :? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2004 Marikdo se je prepoznal v tem slikovitem opisu Fukona.... :P jaz že NE!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 jaz že NE!!!!!!!!!!!!!!!!! Mačku na rep stopiš, pa zacvili .) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 Klimbrič hvala za današnji dan ... :004 Zakaj mi pa pol adijo nisi prišu rečt, pa pogledat moje blond buče :? ;) Le zakaj neki.......don Pepino bi rekel "frdamano zakomplicirana situacija".......jaz pa dodal....... ohrani človeka v spominu,takšnega kot je bil........le kako naj vem,kakšno presenečenje bi me čakalo tam notri.........sicer bog ne daj.....ampak lahko bi se zgodilo,da te sploh nebi prepoznal,morda tipajoč s pogledom mirno odtaval mimo tebe......kaj bi pa pol rekla?????? Pa seveda s tem ne mislim,da bi bilo presenečenje negativno......PAČ VERJAMEM V SPOSOBNOSTI MAŠE!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 Le zakaj neki.......don Pepino bi rekel "frdamano zakomplicirana situacija".......jaz pa dodal....... ohrani človeka v spominu,takšnega kot je bil........le kako naj vem,kakšno presenečenje bi me čakalo tam notri.........sicer bog ne daj.....ampak lahko bi se zgodilo,da te sploh nebi prepoznal,morda tipajoč s pogledom mirno odtaval mimo tebe......kaj bi pa pol rekla?????? Pa seveda s tem ne mislim,da bi bilo presenečenje negativno......PAČ VERJAMEM V SPOSOBNOSTI MAŠE!!!!! Klimbriček, sej ne gre za drugega, sam pira ti nisem mogla častit za vse usluge, ki si mi jih nudil tisti dan :friend2: ... ... kdaj gremo spet na pasulj in viljamovko :) :yea2: :004 A je mala rdeča lepa stvorca že parkirana v garaži???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 A je mala rdeča lepa stvorca že parkirana v garaži???? Yep,ampak ni mala in ni v garaži...... (praši Vijolco )... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 11, 2004 Deli Objavljeno Maj 11, 2004 A je mala rdeča lepa stvorca že parkirana v garaži???? Izgubljen bo, kdor besede razume dobesedno. Kdor skuša pojasniti z besedami, ne bo v tem življenju dosegel razsvetljenja. (Mumon) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Izgubljen bo, kdor besede razume dobesedno. Kdor skuša pojasniti z besedami, ne bo v tem življenju dosegel razsvetljenja. (Mumon) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Mala rdeča...... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: Včeraj je bila testirana.....naprej,nazaj......i to više puta......moram priznat,da je kar prijetno opravilo,vse gre tko na izyyy,brez matranja......ko želiš da miruje.....miruje 100%,ko želiš,da se hitro premika.....se premika hitro .......uffffff,... :yea2: :yea2: :yea2: BTW......danes,pa ponovimo na drugi lokaciji......jo je treba še pravilno opremit,da nebi bilo kakšnega neprijetnega presenečenja!!!!! Za pivo,pa ni problema......lahko ponovimo kadarkoli boš hotela......pasulja mi pa raj ne omenjaj.....sem preko noči pobil vse molje v spalnici.....tut tiste,ki so bili še v fazi ličink in naj jih sprememba zraka nebi motila.....sam kar je preveč je pa PREVEČ!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 pasulja mi pa raj ne omenjaj.....sem preko noči pobil vse molje v spalnici.....tut tiste,ki so bili še v fazi ličink in naj jih sprememba zraka nebi motila.....sam kar je preveč je pa PREVEČ!!!!! A to je to sn že mislu, da je v Šiški spet počla cev kanalizacije. :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 Izgubljen bo, kdor besede razume dobesedno. Kdor skuša pojasniti z besedami, ne bo v tem življenju dosegel razsvetljenja. (Mumon) :P :004 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 12, 2004 Deli Objavljeno Maj 12, 2004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Vale?! p.s. Vem, da boš to prebrala šele zvečer :doze: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Vale?! p.s. Vem, da boš to prebrala šele zvečer :doze: :004 Se pridružujem. :004 :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 :yea2: -> :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Alter a ti že Altermajstra testiraš za 22. al kuga :wacko: :blink: :004 Prosim, danes sem šele ob 18.30 prišla iz Žabarije :doze: Jutri sem spet gor ... pa spet ne morem z nobenim na kavo ... :( Manu prosim, če se preseliš delat na GZS ali pa na MG, bova lahko vsaj na kavo šli :OK: A je kdo Bibo vidu :hmm: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 13, 2004 Deli Objavljeno Maj 13, 2004 Joj skor vam bi pozabla povedat kaj so zopet namudrili naši vrli informatičarji ... mislim pa to ne moreš verjet kako jim seka :rolleyes: :angry: :rolleyes: Skratka odločili so se, da nam deinštalirajo Windows Media Player, ker baje nimamo kaj poslušat glasbe med delovnim časom, mislim halooooooooooooo ... mislim, da bom počasi začela ... hmmm kaj že ... aja točno, uporabljat abak, tablo in kredo ... :grrr :grrr :grrr ... v kratkem pričakujem par prezentacij, ki jih moram vključit v projekt in so v bistvu animacije ... me zanima kaj bodo vrhovni duhci porekli na to, da tega pač ne morem ne pregledat ne vključit v projekt, ker pač se to baje ne sme delat med službenim časom :devil: P.S. Samo za Bibo Baje bodo informatike začeli metati v koš za smeti tudi interni časopis, ker se med delovnim časom pač ne sme brat neslužbenih zadev, o katerih pišem jaz v časopisu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Maj 14, 2004 Deli Objavljeno Maj 14, 2004 Če bo šlo tako naprej, bomo na koncu vsi pristali v okroglih fasciklih ... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se