GREY WOLF Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Morda bi lahko probal s krastačo. Ooooooooooooo, mika sem iz LJ kotline... baje da z orado ali brancinom dosežeš isto stanje... če ne prej ko dobiš račun :kva2: :kva2: :kva1:
VS800 Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 Morda bi lahko probal s krastačo. samga sebe navež pod kotel, pa da vidmo kva bo vn tekl :whistle:
_THUNDER_ Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 samga sebe navež pod kotel, pa da vidmo kva bo vn tekl :whistle: :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr kaj bi teklo.. sranje.. topit bi se namreč začeli... bolniki!!! :trance_33_sleep:
VS800 Objavljeno April 25, 2008 Opozori Objavljeno April 25, 2008 :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr kaj bi teklo.. sranje.. topit bi se namreč začeli... bolniki!!! :trance_33_sleep: kdo??????????
SF Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Kratek povzetek prebiranja vseh teh strani mi pravi, da mora biti močerad "obredno poparjen"... :naughty:
Dolenc™ Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Še bolš ko to, kako pa kaj, bi blo da naj že en pove, da ma to, pa kje se lahko dobimo za pokušino, al pa če je kdo za akcijo pa gremo po hosti močerade lovit :D
SF Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 (popravljeno) Pa še to nej pove, kako se servira, pa kako ga pijejo pravi poznavalci (tisti manj fini)... :whistle: Popravljeno Maj 3, 2008. Popravil SF
Zdrawc Objavljeno Julij 17, 2008 Opozori Objavljeno Julij 17, 2008 pa kako ga pijejo pravi poznavalci ... :whistle: z dolgimi požirki pa kako ga pijejo tisti manj fini... :whistle: iz ajmerja, z še daljšimim požirki :whistle:
sayo Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 U bosni kuhajo šnopc iz posušenega dreka pašne živine imenuje se drekovača :SS
Zdrawc Objavljeno Julij 18, 2008 Opozori Objavljeno Julij 18, 2008 U bosni kuhajo šnopc iz posušenega dreka pašne živine imenuje se drekovača :SS ali drekovac, zanimiv članek o tem Okus po zimi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se