ToneR Objavljeno Februar 19, 2006 Opozori Objavljeno Februar 19, 2006 Da nisi nekaj pomesal? Zame je tisti ki vozi motor motorist, tisti ki vozi letalo pilot, tisti ki vozi vlak strojevodja, ... Sorry, tu se najini misljenji razlikujeta. Zame je motorist tisti, ki se vozi danes, jutri, cez pet, cez deset, cez dvajset, cez xx let se vedno z motorjem. To je pravi motorist. Pa ce se trenutno splaca ali ne, vseeno ostaja zvest dvem kolesom, zaradi svojega uzitka/zadovoljstva. Kar pa za Zvoneta glih nebi mogel trditi. Je motorist, kadar se mu to splaca. Predvsem pa, da vso dogodivscino dobro proda ... Ampak to je pa ze druga zgodba. Bussines, bussines ... Money, money ...
Zdrawc Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Ponovno na pot z motorjem Znani svetovni popotnik Zvone Šeruga se v drugi polovici oktobra podaja na novo pot v Afriko. Prepotoval bo enajst dežel od Ljubljane do Nairobija v Keniji. Popotovanje bo začinil s sodelavci in pripravil več televizijskih reportaž. Napovedana je tudi nova knjiga o vrnitvi v Afriko. Tokrat v odpotuje z novim motociklom BMW R 1200 GS Adventure, izpred stavbe Avto Aktiva v Trzinu, v petek 20. oktobra ob 15. uri. Želimo mu srečno pot in veliko užitkov ob avanturah.
Fire Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Pa kaj pol. Jaz sem delal celo leto brez dopusta, odhajal sem pa direkt od doma s kupljenim in ne sponzorskim motociklom. Brez tv reportaz in medijske objave zeljnih mladenk. Klinc ga gleda.
Barth Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 sama foušarija, pa se ti znajdi tako če se moreš
Fire Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Znajdi, ali nategni... to je zdaj dilema. Ga pac predobro poznam.
Lowrenc Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Brihta-saj on tudi jemlje to kot posel... :doze:
Fire Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 Dragi Zvonko, zelim ti srecno pot in ostani se vedno to kar si :cry: P.S. Pa pisi nam kdaj :) OFF TROPIC
lo1ma Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 Danes zjutraj ob jutranji kavici so me strici vprašali, če vem zakaj mora Šeruga spet na pot? Nimam pojma, je sledil moj odgovor. Zato, ker sta ga Uroš Blažka in Benka čisto povozila. Zato si mora ponovno dvigniti ceno. Sicer bodo njegove "edinstvene" motoristične avanture pozabljene. :whistle: :grim Ni nujno... Na Motomarsu je nekaj folka, ki ne potrebuje "edinstvenih" izletov..Potovanje je način življenja... Svoje prigode in izkušnje delijo z nami.. Le tako naprej... :worship:
Dadi Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 Kar škoda je take zanimive teme, ko postaja smetišče in kozlanje zaradi verjetno foušije. Je pa takih tem kar nekaj in res ne vem zakaj se ne da obdržat ali pa odložit sranja v temi določeni prav za to "Vomitorium" Vsi trije naši popotniki pa imajo jajca in upam, da bom še naprej lahko spremljal njihove prigode na motorjih, brez tega mi kar ne sede potovanje!Tudi jaz pravim le tako naprej :worship: :yea1:
šokac Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 (popravljeno) Ni nujno... Na Motomarsu je nekaj folka, ki ne potrebuje "edinstvenih" izletov..Potovanje je način življenja... Svoje prigode in izkušnje delijo z nami.. Le tako naprej... :worship: Verjamem, in vem, da na motomarsu obstajajo taki. Motomarsovci potovalci, le tako naprej. Kar škoda je take zanimive teme, ko postaja smetišče in kozlanje zaradi verjetno foušije. Je pa takih tem kar nekaj in res ne vem zakaj se ne da obdržat ali pa odložit sranja v temi določeni prav za to "Vomitorium" Vsi trije naši popotniki pa imajo jajca in upam, da bom še naprej lahko spremljal njihove prigode na motorjih, brez tega mi kar ne sede potovanje!Tudi jaz pravim le tako naprej :worship: :yea1: Tu ni nobene foušije. Šerugi in vsem ostalim, ki si to upajo vsi priznavamo njegove in njihove avanture in jim želimo vso srečo na njihovi poti. Če pa pove še kdo svoje mnenje o Šerugi, ker ga pač osebno pozna pa tudi nič narobe. A. ne? .) Popravljeno Oktober 15, 2006. Popravil šokac
Zdrawc Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 Šeruga bo na potovanju v sodelovanju s POP TV posnel serijo potopisnih dokumentarnih filmov, ki jih bomo na sporedu naše televizije predvajali od marca dalje. Vir: 24ur
mack Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 Šepeta se da bo odrinil v petek ob 15:00 izpred avto aktiva v Trzinu! (ŠEPETA SE!) :?
Motorist_ Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 Šeruga bo na potovanju v sodelovanju s POP TV posnel serijo potopisnih dokumentarnih filmov, ki jih bomo na sporedu naše televizije predvajali od marca dalje. Vir: 24ur Torej odhaja v "službo" in ne na potovanje ! lp p.s. Naj bo služba še tako fina, še vedno je le služba ! ! ! Moje mnenje.
šokac Objavljeno Oktober 18, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2006 pa kva to tu razlagaš, pejt njemu povedat ... Pa sej bi, pa ne poznam njegovega naslova! A mi ga pošlješ? :P PS: men je zmer častiu, ko sva bandala. Zgleda, da sem še večji pizdun od njega. Res je! Takrat te še ni dovolj dober poznal. :whistle: tudi o Benki ni nihče nič konkretnih negativizmov pisal, čeprav krožijo zanimive zgodbice :grim Pa kva zdaj tu filozofiraš. Zadrž te zgodbice zase :P
HHV Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Meni so pa ravno te pikantne zgodbice zanimive! :whistle: :whistle: No ja, ves ta folk se ima fajn in vleče peneze za svoja doživetja. Motoristeki pa od samega veselja v luft skačejo in hlačke močijo, ker so to njihovi motoristični junaki. Pa je moč videti še marsikatero fajn reportažo na naših TV-jih, tudi mnogo bolj nevarnih, pa ni nobenemu prihajalo. Pač spet ena oblika ovčereje! :P
kachunter Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Pač spet ena oblika ovčereje! :P ...pa sej nima veze, vsak lahko izbira. Sej je svoboda :D pa LP
budi13 Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 !!!!!!!!!:::::::::?????????????.............. :slap:
Dadi Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 No ja, ves ta folk se ima fajn in vleče peneze za svoja doživetja. Pač spet ena oblika ovčereje! :P Hm, iz tvoje izjave veje točno to kar sm si mislil, foušija - fajn vlečejo peneze ! :grim O ovčereji pa kar prosim ne nabijaj ! Razen, če so ti všeč !
motofrik Objavljeno Oktober 20, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2006 Vsakemu svoje... Kakšen motor ima pa na tem potovanju? Mimogrede, če lahko še kaj pokasiraš, oz. da se izide vsaj na pozitivno nulo, pa še toliko bolje, a ne?
Robert Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 Vsakemu svoje... Kakšen motor ima pa na tem potovanju? Mimogrede, če lahko še kaj pokasiraš, oz. da se izide vsaj na pozitivno nulo, pa še toliko bolje, a ne? BMW 1200 GS Adventure Pozdrav od Roberta
Zdrawc Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 ena oblika ovčereje! :P sem slišal nekaj o janijih :hmm: Njam, njam, njam....... :whistle: Kakorkoli............ Zvone Srečno! :OK:
Dadi Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 sem slišal nekaj o janijih :hmm: Njam, njam, njam....... :whistle: Kakorkoli............ Zvone Srečno! :OK: Ja dobri pa so, celo odlični !
Jure Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 Jaz Zvoneta podpiram. Znašel se je tako, da v življenju počne kar ga veseli! Zvone, srečno :OK:
mack Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 A mogoće kdo ve kje se nahaja??? Pa kako mu kaj gre?? :?
Miha Z. Objavljeno Oktober 25, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2006 mal :topic: :topic: tale Zvone ma dobro hčer! :devil: al se sam meni to zdi..... [attachmentid=84915]
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se