gizmOkak Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 pohvala noisu za fotke s sejma :notworthy: :yea2: :OK: sploh ta drugi del :kva2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 slikce so res lepe.... :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 16, 2004 Deli Objavljeno September 16, 2004 sploh ta drugi del :kva2: :OK: Muhuhahahahaha... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Pohvalno,da so se skuterji odcepili :OK: Sicer itaq nisem gledal te kategije ampak, ali se je ne da prestatviti cisto na konec :yea2: Ampak najbrz mladina zahteva navzocnost, potem pa naj bo na vrhu.... V glavnem, naj bodo skuterji kjer koli hocejo biti, samo ne prosim prevec razbijat stani (primera radi: najprej bodo motocikli, potem dvestotisoc kategorij v zvezi z skuteji, potem pa motosvet in ostalo) Naj bodo teme v zvezi s skuterji na koncu strani, potem pa naj tisti, ki jih stvari zanimajo tam pogledajo , otali luzerji bomo pac gledali kaj je na vrhu strani ... (Z luzerjem sem mislil na sebe, ostali pa kakorkoli si mislijo o sebi) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Naj bodo teme v zvezi s skuterji na koncu strani, potem pa naj tisti, ki jih stvari zanimajo tam pogledajo , otali luzerji bomo pac gledali kaj je na vrhu strani ... Se pa bi verjetno tudi skuteristi našli, ki bi rekli, da naj bodo skuterji na vrhu, motocikli (ker jih itak nikoli ne gledajo), pa spodaj. Hvala za predlog, vendar je tako kot je sedaj, čisto kul. Dokler skuteristi ne naredijo punta in se spravijo na vrh :kva2: Motocikli. Skuterji. Ostalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Muhuhahahahaha... Pi.. zdej mi bo pa se zal da nisem sel zraven.... :cry: :D :D :D :OK: Decaf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Se pa bi verjetno tudi skuteristi našli, ki bi rekli, da naj bodo skuterji na vrhu, motocikli (ker jih itak nikoli ne gledajo), pa spodaj. Hvala za predlog, vendar je tako kot je sedaj, čisto kul. Dokler skuteristi ne naredijo punta in se spravijo na vrh :kva2: Motocikli. Skuterji. Ostalo. Itak! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno September 18, 2004 Deli Objavljeno September 18, 2004 Pi.. zdej mi bo pa se zal da nisem sel zraven.... :cry: Mater prosil te pa naum... :naughty: Veš za drugo leto ;) (Milano, še več bejb) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 (popravljeno) Motocikli. Skuterji. Ostalo. predlagam da se forum "Skuterji" preimenuje v "Skuterji in mopedi" ... se mi zdi bolj pravilno, saj tomosi in podobni mopedi pač niso skuterji, pašejo pa v to kategorijo. Popravljeno September 20, 2004. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno September 20, 2004 Deli Objavljeno September 20, 2004 Ja ideja ni slaba pa tud tistmu o skuterjih spodi.....pa brez zamere skuteristi :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Nekak mi je bla prejšnja verzija veliko bolj všeč. (samomojeskronmomnenjepress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Posodobljen forum je kr ql :OK: ...a se bo dal zdej avatarje kej povečat,al ostaja 64X64 :? ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 (popravljeno) Nekak mi je bla prejšnja verzija veliko bolj všeč. (samomojeskronmomnenjepress) ← se boš navadu :) ....spremembe pozdravljam..... :notworthy: ko se član odjavi napiše tako: "Odjavljeni ste Z foruma" mislim da je bolj pravilno S foruma Popravljeno Oktober 5, 2004. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zeus Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Lahko bi bil auto-login kot na prejšnjem ... drugih pripomb nimam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zeus Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 očitno pa sem se motil....nevem zakaj mi prej ni prijelo....se oproščam :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Vredu forum(malo škatlasti :D) Všeč mi je predvsem to da imaš lahko svoje galerije. Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Samo eno vprašanje, kako je s slikami, a se avtomatsko pomanjšajo al ne :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 men šumniki ne delajo (ja sem nastavil na SLO), na živce mi gre ker so nekatere slike prevelike (moram tabulator za levo-desno uporabljat), pa tut preveč na "široko" se mi zdi (ma kaj pa jaz vem, s prejšnjo različico ni blo nič narobe in jaz se držim navodila, da če te ne srbi ne praskej :blink: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bedanc Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Prej si v profilu uporabnika videl tudi njegov motor. Ali tega ni več? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Vredu forum(malo škatlasti :D) Všeč mi je predvsem to da imaš lahko svoje galerije. Crownless ← Forum ima 4 možne načine izpisa. Torej nastavi si tistega, ki se ti ne bo zdel škatlast. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Viš nism vedu da se da to nastavlat. Ponavad ni te možnosti.torej še en napredek.....res pohvalno. :notworthy: :notworthy: Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Forum ima 4 možne načine izpisa. Torej nastavi si tistega, ki se ti ne bo zdel škatlast. ← Kaj pa praviš na tale izpis KLIKNI SEMKAJ ... ta zagotovo ni škatlast :OK: :) :) :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 Codeine...kje pa se da štelat preobleke. Če je to v spodnjem levem kotu mam možnost samo TPB Default Skin. Če je pa kje v Nadzornem cantru pa nism najdu. No ja tist ni škatlast...sam vseeno je pa ta lepši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 1. - Z unimi slikami morate neki narest, ker mi je neudobno gor pa dol skakat da si slikco ogledam, mogoče ena standardna ločljivost, razločna da v forum paše, pol ko klikneš nanjo, se pa po potrebi poveča. 2. - Dva knofa za citiranje, pa za druzga (+,-) bo treba še ugotovit zakaj je tam. :huh: Pa okenček za citiranje je nekoliko nepregleden, ker je besedilo citiranega, pa tvoje besedilo v istem okenčku, za razliko od prejšnjega, kjer je bilo vse lepo ločeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 (popravljeno) PS: una lo-fi varjanta je prov fletna za nas dial-upe O:-) pa fajn je, ko se pod profilom vidi, kdo je on-line :OK: Popravljeno Oktober 5, 2004. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se