_OKI_ Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 Res da tema že obstaj pod moto dogodki, vendar sem tam že 3x vprašal če kdo ve kdaj bodo potekale dirke minimoto, supermoto, skuter ..... ter druge zanimivosti vendar verjetno nas skuteriste bolj malo upoštevajo :unsure: No, a bo kdo šel na ta sejem? Mogoče se srečamo
Jerry_exc Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 mene zlo mika :? sam rabm kšnga k bi šu zravn... sam ne grem :huh: s fotram pa ne morm k še nima tablc :wacko:
[rain] Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 in ta sejem je kje ? in kdaj ?
Thundercat Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 ' date='29 Feb 2004 @ 20:28'] in ta sejem je kje ? in kdaj ? že vrabci čivkajo v Celju 11-14 marec...pa desno zgoraj maš reklamo.... ;)
poggy Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 ammm, če ste zaineresirani se lohk dobimo nek u ce, u soboto, 13., pa gremo skupi tja zaenkrat je kandidat roba za nadalne info pm
Jebediah Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 to je.....prireditev? a je kje kaka stran? :hmm:
MaraudeR Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 Res da tema že obstaj pod moto dogodki, vendar sem tam že 3x vprašal če kdo ve kdaj bodo potekale dirke minimoto, supermoto, skuter ..... ter druge zanimivosti vendar verjetno nas skuteriste bolj malo upoštevajo :unsure: No, a bo kdo šel na ta sejem? Mogoče se srečamo ...in sedaj ko si odprl novo temo, si takoj dobil vse informacije :? ...poglej malo na spletne strani AMD ORJAKI, ki na MOTOBOOMU organizirajo te vožnje...
MaraudeR Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 (popravljeno) to je.....prireditev? a je kje kaka stran? :hmm: to je sejem, o katerem je že kar nekaj napisanega v temi 6.MOTO BOOM, kdo vse gre?, med drugim pa ga reklamiraju tudi na MS... Popravljeno Februar 29, 2004. Popravil MaraudeR
Jerry_exc Objavljeno Februar 29, 2004 Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 evo če bo vreme jest pridem :D
_OKI_ Objavljeno Februar 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 29, 2004 ...in sedaj ko si odprl novo temo, si takoj dobil vse informacije :? ...poglej malo na spletne strani AMD ORJAKI, ki na MOTOBOOMU organizirajo te vožnje... lanski urnik Mogoče je letos enak, upajmo. Zgleda da se jim ne da novega delat.
Jerry_exc Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 sej lan ni blo motobooma sploh .) sej ti piš 2002 lansklet je blo slovenia moto show....
_OKI_ Objavljeno Marec 1, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Urnik Končno tud letošnji. Glede na urnik se najbolj splača v soboto it <_<
denZ Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 mene ne bo........edin če bo fajn vreme se lohk zgodi da kej pridem v soboto
zazy Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 Hmmmm ja itak tisti ko so iz Celja morjo it!
jrk0 Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 jaz bi mogoce sel z avtom v soboto. gre kdo zraven?:) ker v petek pridem s tabora domov lepo...
_Roba_ Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 (popravljeno) Jaz grem v soboto&mislim da poggy tudi takrat in mogoce se gre grega zraven....V glavnem ce se bo kateri zainteresirani naj poslje poggy-u ali meni PM Popravljeno Marec 1, 2004. Popravil _Roba_
_Roba_ Objavljeno Marec 1, 2004 Opozori Objavljeno Marec 1, 2004 jaz bi mogoce sel z avtom v soboto. gre kdo zraven?:) ker v petek pridem s tabora domov lepo... Jaz&Pero grema z tabo :) B)
Grilzz Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Jaz grem v soboto. Najbrž bom imel še kakšen zic frej če rabi kdo iz Lj še prevoz.
denZ Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 jst bom probal fotra napizdit, da me z avtom dol zapela k z rs-ko ne grem k me itaq neb mayka pustla
mjemec Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 A mogoče kdo ve a bo aprilia kj razstavljala?
denZ Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 mislim da ne, k piše v članku, ki je objavlen na motosvetu, pa aprilie nism nikjer zasledu Citiram: Razstavljene bodo motocikli in skuterji Yamaha, Honda, Kawasaki, BMW, Ducati, KTM, Harley Davidson, Buell, Moto Guzzi, Jawa, Gilera, Piaggio, Peugeot, Vespa, Malaguti, Sym, Kymco, Rieju, Husaberg, električni skuter EVT, štirikolesniki Bombardier, E-ton in Linhai, navtični program Yamaha, Bombardier...
Jerry_exc Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 jest pa mislm da bo aprilia tud če so skor use ostale firme :hmm: e je možno da so se pr temu zmot pa aprilio spustil? :?
denZ Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 jest pa mislm da bo aprilia tud če so skor use ostale firme :hmm: e je možno da so se pr temu zmot pa aprilio spustil? :? možno
mjemec Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 jest pa mislm da bo aprilia tud če so skor use ostale firme :hmm: e je možno da so se pr temu zmot pa aprilio spustil? :? Upam zato k bi rad tanovo RSV u živo vidu :yea2: :yea2: :notworthy: :wub: !!!!
JAN49 Objavljeno Marec 2, 2004 Opozori Objavljeno Marec 2, 2004 Jst bom v soboto tam. Sam naj probajo kej tazga narest da Aprilije ne bo tm, jim vrat zavijem :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se