Jerry_exc Objavljeno Marec 14, 2004 Opozori Objavljeno Marec 14, 2004 evo a bo za enkt.... če pa hočš še druge mi pa cd prnes...
_Roba_ Objavljeno Marec 14, 2004 Opozori Objavljeno Marec 14, 2004 (popravljeno) jao jao...tok vas je blo gor, pa tko mal slik :) Slik+par filmov je dovol :naughty: Samo komu se da na neta devat :) Popravljeno Marec 14, 2004. Popravil _Roba_
_Roba_ Objavljeno Marec 14, 2004 Opozori Objavljeno Marec 14, 2004 Nekdo je spraseval kateri so ini filmcki k so jih vrteli. Pjd na kazzo al pa imesh pa napisi las vegas extreme in dobis. so 4 deli. Hudi filmcki :blink: :) :naughty: :notworthy:
Vojč Objavljeno Marec 14, 2004 Opozori Objavljeno Marec 14, 2004 MOGOČE kdo ve IME srečnega izžrebanca na Moto boomu, tista skrinjica, kjer smo glasovali za naj ( predelani ) motocikel? :D Nagrada Skuter :D
MaraudeR Objavljeno Marec 14, 2004 Opozori Objavljeno Marec 14, 2004 Sejemski četverček na celjskem sejmišču se je končal z nagradnim žrebanjem skuterja Piaggio NRG družbe PVG d.o.o., ki ga je podarila družba Celjski sejem d.d.. Srečni dobitnik skuterja je postal Luka Gržina s Tabora, ki je pravilno odgovoril na nagradno vprašanje, kateri po vrsti je bil letos sejem Moto boom. Pravilni odgovor se je glasil šesti. Celjski sejem je podaril še dve praktični nagradi. Majico in nahrbtnik sta prejela Anton Gržina iz Tabora in Vanja Kumer iz Celja. vir: CELJSKI SEJEM d.d.
Jebediah Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 mene je razočaralo to, da ni blo aprilie :doze:
Noise Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 Sejemski četverček na celjskem sejmišču se je končal z nagradnim žrebanjem skuterja Piaggio NRG družbe PVG d.o.o., ki ga je podarila družba Celjski sejem d.d.. Srečni dobitnik skuterja je postal Luka Gržina s Tabora, ki je pravilno odgovoril na nagradno vprašanje, kateri po vrsti je bil letos sejem Moto boom. Pravilni odgovor se je glasil šesti. Celjski sejem je podaril še dve praktični nagradi. Majico in nahrbtnik sta prejela Anton Gržina iz Tabora in Vanja Kumer iz Celja. vir: CELJSKI SEJEM d.d. Eto ga...
Tomozuki Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Ali je kdo kaj slikal razstavljene skuterje (prevsem nad 50ccm)? Jaz sem sicer imel fotoaparat s seboj, pa nisem nič slikal. Se mi ni dalo, zdaj mi je pa žal. Bom pogledal pa te obvestim :)
poggy Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 a kdo ve kaj glede letošnjega moto booma?kdaj bo če sploh bo
nitro freek Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Ja to tut mene zanima kr letoš še ni blo nič govora o tem. Al pa da bi mi kdo to povedu.
MaraudeR Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 motoboom je vsako drugo leto...pričakujemo ga lahko torej spomladi 2006 sicer pa je o tem že govora v temi: Motoboom 2005 ??, Zakaj ne??
nitro freek Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 (popravljeno) motoboom je vsako drugo leto...pričakujemo ga lahko torej spomladi 2006 sicer pa je o tem že govora v temi: Motoboom 2005 ??, Zakaj ne?? ← Pol pa tak brezveze najbolši sejem bo šele drugo leto. Ka bom pa zdej delov pa še motorjev nebo vidu. :cry: :cry: :cry: Popravljeno Marec 12, 2005. Popravil nitro freek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se