metuljcica46 Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 OK, gremo še enkrat......so tele pupe, ki jih sem lepite, motosvetovke?Se mi zdi, da je naslov teme "Miss Motosvet"?! točno se strinjam..... :worship: ....vidmo pa vsaj kakšne so njihove želje za prohodnje ženske članice da se včlanijo.... :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 točno se strinjam..... :worship: ....vidmo pa vsaj kakšne so njihove želje za prohodnje ženske članice da se včlanijo.... :D .) :? hm...samo, meni izgledajo bolj lutke, ki ne bi znale niti motorja prijet v roke, kaj šele ga vozit :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 :? hm...samo, meni izgledajo bolj lutke, ki ne bi znale niti motorja prijet v roke, kaj šele ga vozit :hmm: tema je bila prvotno namenjena objavi fotk deklic ki so jih forumaši posneli sami. ker se piščanci pač ne znajo držat pravil (ali pa so preveč komplicirana da bi jih dojeli) so pač limali vsevprak..samo da je žensko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 tema je bila prvotno namenjena objavi fotk deklic ki so jih forumaši posneli sami. ker se piščanci pač ne znajo držat pravil (ali pa so preveč komplicirana da bi jih dojeli) so pač limali vsevprak..samo da je žensko. ok, ok... čeprav Miss Motosvet se mi (in verjetno tudi drugim motoristkam) sliši kot "najlepša (ter oh in sploh) članica motosveta" :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Motosvetovke so zakon, vsaj nekatere! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 ok, ok... čeprav Miss Motosvet se mi (in verjetno tudi drugim motoristkam) sliši kot "najlepša (ter oh in sploh) članica motosveta" :blush: zakaj pa ne..kje piše da motorje vozijo samo grde babe? Motosvetovke so zakon, vsaj nekatere! :worship: deep stari..deep.. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 ok, ok... čeprav Miss Motosvet se mi (in verjetno tudi drugim motoristkam) sliši kot "najlepša (ter oh in sploh) članica motosveta" :blush: najbolj dajalno razpoložena :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 zakaj pa ne..kje piše da motorje vozijo samo grde babe? točno tko... se izpod čelade lahko pokaže čist lušna punca :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 točno tko... se izpod čelade lahko pokaže čist lušna punca :krneki: Pa še res je! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Samo eno dolgo lajno berem kje so favoritke, izbranke, missice :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Samo eno dolgo lajno berem kje so favoritke, izbranke, missice :naughty: hja... nobeden jih ni nominiral :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 AKCIJA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 hja... nobeden jih ni nominiral :evilgrin: Kaj je potrebno kar začeti (?), jaz kar tebe nominiram, ti pa samo še fotko priložiš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) Kaj je potrebno kar začeti (?), jaz kar tebe nominiram, ti pa samo še fotko priložiš :whistle: hm... bo treba fotosashion naredit... ker tuki se ne vidjo moji dolg blond laski, modre učke in.... :whistle: Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil motogirl bajkr88, special749 in anja38 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 hm... bo treba fotosashion naredit... ker tuki se ne vidjo moji dolg blond laski, modre učke in.... :whistle: .... veliki joški? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 .... veliki joški? :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 wow, a joške ima? pol je pa zrela za miss :whistle: edin če lahko še prosim izjavi "Pa da bi bil bencin zastojn, pa da bi nam bli ovinki naklonjeni ... " s solzami v očeh seveda ... lahko pa tudi s kekčevimi "kapljicami ":P " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Pa to naj bo tko kot na miss nastopih, najprej v oblekci šele pol v bikinkah :naughty: Kje je konkurenca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Pa to naj bo tko kot na miss nastopih, najprej v oblekci šele pol v bikinkah :naughty: a dej, dej... kje si že vidu pravo motoristko skor golo na motorju...pa po možnosti u štiklih ... :hmm: ene črne škornje z 10cm peto pa res mam :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 a dej, dej... kje si že vidu pravo motoristko skor golo na motorju...pa po možnosti u štiklih ... :hmm: ene črne škornje z 10cm peto pa res mam :kva2: Zdej ni več poti zate nazaj, zdej nastopaš in pravico do govora imaš, ko bodo sledila vprašanja "kaj bi naredila, da bo svet boljši ?" Štikle odpadejo, lahko si v škornjih, gola pa ne boš ti dam dve zakrpi od mojega kobinezona za velikost drsnikov, da pokriješ svoje bogastvo :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Kje je konkurenca? razporejena na vseh slabih 30 straneh tele teme... galerija kandidatk za miss je bila med prenovo (prenjšnjo) odstranjena..žalite se adminom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 (popravljeno) razporejena na vseh slabih 30 straneh tele teme...galerija kandidatk za miss je bila med prenovo (prenjšnjo) odstranjena..žalite se adminom. Pa sej zato je potrebno začeti na novo, pa itak so se kandidatke v tem času že tako spremenile in nekatere pač ne sodijo več sem (so prezrele za te zajebancije), ker je tudi dejansko nastop za miss vsako leto bi bilo pametno tudi to oštevilčiti po letnicah, ker pač motosvet ni ŠALA :whistle: Popravljeno Maj 30, 2007. Popravil nofrus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Zanimivo, da se glavonje še niso odločili, da bi naredili uradni izbor Miss Motosveta. Recimo tako, kot so naredili naši sosedi...Miss Motori.hr :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 eh... svet se je začel s prihomod Fripsa?...pred njim je bil samo kaos. miss motosvet je bila izbrana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 če bo res Miss... bo rabla še enga Mistra zase :naughty: bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se