Pravokotar Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 :? hm...samo, meni izgledajo bolj lutke, ki ne bi znale niti motorja prijet v roke, kaj šele ga vozit :hmm: Boli te qrac, glavno da so potrošabl. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Boli te qrac, glavno da so potrošabl. B) koker kerga :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 tema je bila prvotno namenjena objavi fotk deklic ki so jih forumaši posneli sami. ker se piščanci pač ne znajo držat pravil (ali pa so preveč komplicirana da bi jih dojeli) so pač limali vsevprak..samo da je žensko. Kdo pa pravi, da jih nisem sam posnel?????????????? boli? :rtfm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Kdo pa pravi, da jih nisem sam posnel?????????????? boli? :rtfm: je kdo tebi kaj govoril? si posnel tole , tole , tole in tole? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 je kdo tebi kaj govoril? si posnel tole , tole , tole in tole? Torej me ne šteješ za piščanca?? Thanks! Dobiš coffe! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 :zzz: Mene bi pa bolj zanimalo kolk od teh motosvetovk v realnosti sploh ima izpit A kategorije in katera se je realno že kdaj sama peljala z motorjem … drugače pa predlagam da nardite izbor za miss prikolica al sopotnica … :zzz: Ajoj, a zdaj se je pa treba še dokazovat??? :headbang: Prava motoristka je seveda z izpitom A kategorije in s svojim motorjem (to je moje mnenje... sorry tistim, ki se pač samo rade vozite zraven... ampak jaz se tudi rada vozim (v bistvu letim) z letali, pa še nisem zato pilotka) :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) joj tri leta star odgovor si na dan povlekla... :rolleyes: ne tega delat.. :alien1: Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 joj tri leta star odgovor si na dan povlekla... :rolleyes: ne tega delat.. :alien1: No ja... mnenje je mnenje... pa ni važno kolk je staro :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 ampak jaz se tudi rada vozim (v bistvu letim) z letali, pa še nisem zato pilotka) :krneki: si pa zato "letalka". to je enakovredno "motoristki"... sicer bi bila pa "voznica motorja", a ne? jebemomater preveč pametne pičke, ki mislijo, da so boga za jajca prijele, ko so se usedle na prednji del sedeža na motorju .... mimogrede - v angleščini pojem "motorist" pomeni tudi "navaden človek, ki se pelje z motorno gnanim sredstvom (avtom, motorjem, čimerkoli....)". Motoring je tam pojem za "avtomobilizem"... ps: pa še drzno vprašanje - koliko je tistih, ki na motor lezejo brez kakih estetskih kompleksov in želje po dokazovanju pred drugimi pičkami in pred tipi ... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 sim ima slab dan :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 pa je kljub temu zadel bistvo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 And here we go again... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 Zic v prvi vrsti pa pir pa kokice :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 eto..zato se ne vleče na dan tri leta starih postov... :headbang: spet vse jovo na novo o tem kera je prava in kera ni, in zakaj in kam bi kdo poslal vse tistie ki vozijo motor zato, da lovijo to in ono in tretje in zakaj je tako in kdo ima bolj prav... :headbang: :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 (popravljeno) jebemomater preveč pametne pičke, ki mislijo, da so boga za jajca prijele, ko so se usedle na prednji del sedeža na motorju .... ps: pa še drzno vprašanje - koliko je tistih, ki na motor lezejo brez kakih estetskih kompleksov in želje po dokazovanju pred drugimi pičkami in pred tipi ... ;) glede prvega o božjih jajcah se raje vzdržim komentarja...ker ni vredno tu pisat o tem... lahko pa se dobiva na cesti, pa bomo videli kdo je koga za jajca... odgovor na drzno vprašanje: estetski kompleks in želja po dokazovanju? manj kot bi si jih želela in več kot sploh želim vedeti.. :evilgrin: Popravljeno Junij 1, 2007. Popravil motogirl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 odgovor na drzno vprašanje: estetski kompleks in želja po dokazovanju? manj kot bi si jih želela in več kot sploh želim vedeti.. :evilgrin: da da..motosvet premore točno tri. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 lahko pa se dobiva na cesti, pa bomo videli kdo je koga za jajca... moraš kaj dokazati? Jaz ne rabim ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 moraš kaj dokazati? Jaz ne rabim ... Jaz ne. Ti imaš probleme s tem, drugače tega ne bi napisal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 Jaz ne. Ti imaš probleme s tem, drugače tega ne bi napisal. ti si mela najprej neki problem z lutkami, ki motorjev ne znajo niti v roko prjet ... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 ti si mela najprej neki problem z lutkami, ki motorjev ne znajo niti v roko prjet ... :P :worship: no, cool... sam da ni kake slabe volje. Saj veva kaj sem hotla s tem povedat :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 1, 2007 Deli Objavljeno Junij 1, 2007 :worship: no, cool... sam da ni kake slabe volje. Saj veva kaj sem hotla s tem povedat :OK: da one niso prave motopičke, ti pa si? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 da one niso prave motopičke, ti pa si? ne glih s temi besedami kar se njih tiče... sebe pa ne komentiram; vem za kaj mam svoj motor in to mi je dost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 3, 2007 Deli Objavljeno Junij 3, 2007 ne glih s temi besedami kar se njih tiče... sebe pa ne komentiram; vem za kaj mam svoj motor in to mi je dost. a te tok moti pr njih, da se z motorji slikajo? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 4, 2007 Deli Objavljeno Junij 4, 2007 a te tok moti pr njih, da se z motorji slikajo? ;) oh kje pa... naj se slikajo kolikor hočejo. It's a free country :rolleyes: p.s. zdaj me pa že nehaj gnjavit glede tega ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Junij 5, 2007 Deli Objavljeno Junij 5, 2007 (popravljeno) najs! :photo: Popravljeno Junij 5, 2007. Popravil Marjanček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se