Skoči na vsebino

Miss Motosvet

Špilferderber

Priporočene objave

No in ko tole sliko pogledas te skor kap........a smo motoristi res taki !!!!

Poglej tipe v ozadju ki jih ti dve pume sploh ne zanimata, važn da oni motor gledajo pa po njim skačejo :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja smo taki :blush:

Bikez all the way :naughty:

Plus motorja nikoli ne boli glava :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja smo taki :blush:

Bikez all the way :naughty:

žalosten ampak resničen

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

....

Mislim da tudi pri motorjih ne velja (vsaj za vse ne), DeX a si že pozabil kolikokrat si ostal na hladnem ?? :xx:

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim da tudi pri motorjih ne velja (vsaj za vse ne), DeX a si že pozabil kolikokrat si ostal na hladnem ?? :xx:

lp

tud mene je že pustu motor na cedilu, sam če to pretvorm v % so ti neprimerljivo manjši

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No in ko tole sliko pogledas te skor kap........a smo motoristi res taki !!!!

Poglej tipe v ozadju ki jih ti dve pume sploh ne zanimata, važn da oni motor gledajo pa po njim skačejo :headbang:

res žalostno, če te take kuzle zanimajo...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

res žalostno, če te take kuzle zanimajo...

to že presega žalost in se nagiba h nacionalni katastrofi :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdej si bom pa vzel trenutek za premislek in poizkušal ugotoviti kaj je narobe s puncam na tistem BMW-ju..hmmmmm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdej si bom pa vzel trenutek za premislek in poizkušal ugotoviti kaj je narobe s puncam na tistem BMW-ju..hmmmmm

.... ja cheap so...too much cheap... :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

.... ja cheap so...too much cheap... :evilgrin:

ja raj mamo une k se nosjo kokr da so edine na svetu :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne glih s temi besedami kar se njih tiče... sebe pa ne komentiram; vem za kaj mam svoj motor in to mi je dost.

njih? s kerga sveta pa smo?

lej tvoje mnenje je tvoje mnenje.. zato se na cesti še prevečkrat dogaja da kake "motoristke" ne odzdravite če pozdravimo sopotnice če voznik nima časa. nikol se nism štela 100% za motoristko kljub temu da sem motor vozila in občasno trenirala motokros. ampak kaj pa potem smo? rada se vozim, rada preberem kako revijo o motorjih, rada ga pomagam pucat, rada ga olepšavam z raznimi akrapoviči in podobno.. vsaka čast motoristkam ki imajo motor in ki vozijo.. jz ga nimam in ga ne bom mogla imet ker sem premejhna saj s svojimi 166 cm komej dosežem do tal da pa bi vso tisto težo lovila na kakih križiščih pa ni šans.. pa še en motor pri hiši bo za enkrat dost.. (ko bo trokolesnik bo druga debata).

res se strinjam s SiR-am..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...jz ga nimam in ga ne bom mogla imet ker sem premejhna saj s svojimi 166 cm komej dosežem do tal da pa bi vso tisto težo lovila na kakih križiščih pa ni šans.. pa še en motor pri hiši bo za enkrat dost.. (ko bo trokolesnik bo druga debata).

res se strinjam s SiR-am..

..

with all do respect...

..in s strinjanjem o mnenjeu glede sopotnic...

amapk telih 166 je bullshit...

lahko pa poveš, da se ti s tem ne da bockat...pa ne bo nič narobe.

Popravljeno . Popravil Nagaya
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

with all do respect...

..in s strinjanjem o mnenjeu glede sopotnic...

amapk telih 166 je bullshit...

lahko pa poveš, da se ti s tem ne da bockat...pa ne bo nič narobe.

po pravici? mela bi ninjo.. za ninjo sem premejhna in premal močna (to sm probala in spelala bi vozila tudi samo lovim ga mal težje).. kej druzga pa nebi mela.. in ja.. prou maš ne da se mi sploh zdj bockat s tem ker sem zadj in mi kar paše.. če bi imela izpit ne vem kako bi še šlo da bi sedela zadj.. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čikn-fajt :evilgrin:

No no brdaus ti pa kar tiho.. veš da se men ne da spljoh kregat..sam tko mal mešam štrene k pa zaelektri pa grem.. :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja... sej si re spridna punčara.... NOT :kva1:

sem ane? :naughty: :rolleyes: :blush: O:-) drugač pa jz to vem.. :OK: :yes: :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

po pravici? mela bi ninjo.. za ninjo sem premejhna in premal močna (to sm probala in spelala bi vozila tudi samo lovim ga mal težje)..

emm...imela sem ninjo in imam 166 cm..pa je nisem niti enkrat nisem vrgla po tleh zato, ker imam prekratke noge.

ergo problem tiči samo v tem, da se ti pač ne da bockat s tem.

nek zelo moder stirc mi je povedal, da se vedno najde tisoč "problemov", zato da zamaskiraš pravega. :alien1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

emm...imela sem ninjo in imam 166 cm..pa je nisem niti enkrat nisem vrgla po tleh zato, ker imam prekratke noge.

ergo problem tiči samo v tem, da se ti pač ne da bockat s tem.

nek zelo moder stirc mi je povedal, da se vedno najde tisoč "problemov", zato da zamaskiraš pravega. :alien1:

Ja sej maš prou.. :grim mogoče bom kdaj bolj resno probala... zdj pa se mi res ne da... samo moti pa me ker smo potem iz strani enih motorist tako zelo izolirane.. ampak tud to bomo prebolel :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zelenka nehaj brat, pa kaj napiši :fredy:

sem zelenka. imam mali moped. sem premala. imam 163 cm. :alien1: Pa jeb*mu lih pri branju tega topica sem mogla za eno uro od compa.. :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

na wc? :naughty:

Jou. Pa veš zaka? :naughty: Ker me je zvilo dejstvo, da sem pred par leti sama nekaj kokodakala v tej temi.. :slap: Al pa eni slični. Jaaaooo bili smo mladiii i ludiii.. Rebellizm without reaZZZon..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

njih? s kerga sveta pa smo?

lej tvoje mnenje je tvoje mnenje.. zato se na cesti še prevečkrat dogaja da kake "motoristke" ne odzdravite če pozdravimo sopotnice če voznik nima časa. ...

prosim, da ne posplošuješ kar vse povprek kar se pozdravljanja tiče... jaz sem še vsakega pozdravila, celo v ovinku :yes:

tisto glede 166 in premajhna za motor je pa tudi brezveze, ker moj motor je imela ena, ki je še manjša od tebe in si je zdaj kupila zverino z imenom Suzuki Bandit 1200 :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!