Brdaus Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 tisto glede 166 in premajhna za motor je pa tudi brezveze.... Odvisno, kolk maš dolge noge.... al pa še bolj: odvisno, kolk lahko daš noge narazen :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 poglobljeno blu ... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) Deep to drown.. :closedeyes: Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil greenninja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) prosim, da ne posplošuješ kar vse povprek kar se pozdravljanja tiče... jaz sem še vsakega pozdravila, celo v ovinku :yes: mene ni treba recimo - raje pazi, da boš zvozla, da ne bom še zato mel pizdarije, ker je neka prepoten(tn)a frača vame priletela, ko je z rokami krilila ... Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil SiR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 dej...pejt raje pogledat, če nisi pozabil kakega kosa perila obesit....prosim :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 dej...pejt raje pogledat, če nisi pozabil kakega kosa perila obesit....prosim :unsure: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 13, 2007 Deli Objavljeno Junij 13, 2007 dej...pejt raje pogledat, če nisi pozabil kakega kosa perila obesit....prosim :unsure: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 mene ni treba recimo - raje pazi, da boš zvozla, da ne bom še zato mel pizdarije, ker je neka prepoten(tn)a frača vame priletela, ko je z rokami krilila ... evil, just evil....but I like it :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Misli si kar hočeš.. jz ne zdj ne vozim motorja ker imam še dost časa če ga bom hotla trenutno se mi pa ne da dajati še s tem ker je drugih stvari dost.. glede velikosti se MENI zdi da sem premajhna ker sem ga izredno težko držala pokonci..ampak ti že veš!! od pozdravljana sem mogoče res mal preveč posplošila ampak ti že veš!! zakaj pa nič od sopotnic? in o tem da mi nismo motoristke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Kos Permila sprašuje če jo je kdo iskal ?! :P kak obešenjak mogoče ? :naughty: že off-am ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Misli si kar hočeš.. jz ne zdj ne vozim motorja ker imam še dost časa če ga bom hotla trenutno se mi pa ne da dajati še s tem ker je drugih stvari dost.. glede velikosti se MENI zdi da sem premajhna ker sem ga izredno težko držala pokonci..ampak ti že veš!! od pozdravljana sem mogoče res mal preveč posplošila ampak ti že veš!! zakaj pa nič od sopotnic? in o tem da mi nismo motoristke? na bivši sredni je mela neka punca iz paralelke (manjša od tebe) Husquarno SM125, pa ni mela problemou. višina sedeže je 870mm!!! res se je pa na semaforju rajš (ne vedno) ustavla na desni stran ceste da je z nogo stopla na pločnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 na bivši sredni je mela neka punca iz paralelke (manjša od tebe) Husquarno SM125, pa ni mela problemou. višina sedeže je 870mm!!! res se je pa na semaforju rajš (ne vedno) ustavla na desni stran ceste da je z nogo stopla na pločnik sej sm jz tudi vozila 250 ccm kroslco.. pa mi je ratal gor zlest mal so sicer pomagal motor držat ampak je šlo.. pa tudi zdj bi šlo če bi se jz mal boljš polotila te zadeve..pa nimam ne časa ne volje še..ker je en motor in en voznik zaenkrat dost.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 sej sm jz tudi vozila 250 ccm kroslco.. pa mi je ratal gor zlest mal so sicer pomagal motor držat ampak je šlo.. pa tudi zdj bi šlo če bi se jz mal boljš polotila te zadeve..pa nimam ne časa ne volje še..ker je en motor in en voznik zaenkrat dost.. tud dva voznika en motor gre...use se da zment da se pa tud zic na motorji znižat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 sej sm jz tudi vozila 250 ccm kroslco.. pa mi je ratal gor zlest mal so sicer pomagal motor držat ampak je šlo.. pa tudi zdj bi šlo če bi se jz mal boljš polotila te zadeve..pa nimam ne časa ne volje še..ker je en motor in en voznik zaenkrat dost.. ko in če bo pa enkrat trikolesnik pa bom šla jz tudi delat izpit pol.. ampak to je še čas.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 ko in če bo pa enkrat trikolesnik pa bom šla jz tudi delat izpit pol.. ampak to je še čas.. izpit narjed prej, pa se kej domov prpele se lhka že odpeleš, drgač so skušnave... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
črnolaska Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 tud dva voznika en motor gre...use se da zment da se pa tud zic na motorji znižat... ja da se zment samo men se zdi brezveze..zato da me bo mela ena frača za motoristko?? :rolleyes: :unsure: :kva2: tudi zic se da znižat in tud to sva z mojim že gledala pa tudi ker motor bi bil pa 100% ok. in verjemi da bi tudi ninjo lahko peljala brez znižanga zica samo z malo volje. samo poznam mojga in vem da vozi najrajš sam da pa bi šla delat izpit zato da se ne bom pol nč vozila mi je pa brez veze izpit narjed prej, pa se kej domov prpele se lhka že odpeleš, drgač so skušnave... sej bom.. samo ta motor bo potem ko bom jz že krepko pri srednih letih :naughty: zdj pa je ninjica pri hiši.. k sva boljš fit kt bova takrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Dajte tlele not slike kandidatk za miss motosveta lepit, ne pa razpravljat katera kaki moped vozi, a pozdravlja, a je prava motoristka in ostali bla bla bla...... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Kandidatke naj bojo članice motosveta, glede na to, da naj bi bila ta tema namenjena Miss MOTOSVETA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čuk Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 Dajte tlele not slike kandidatk za miss motosveta lepit, ne pa razpravljat katera kaki moped vozi, a pozdravlja, a je prava motoristka in ostali bla bla bla...... :wacko: tako zdej pa mate :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Deli Objavljeno Junij 14, 2007 (popravljeno) Dajte tlele not slike kandidatk za miss motosveta lepit, ne pa razpravljat katera kaki moped vozi, a pozdravlja, a je prava motoristka in ostali bla bla bla...... :wacko: to je ožji izbor, zunanja lepota ni vse Popravljeno Junij 14, 2007. Popravil fossil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomica66 Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 to je ožji izbor, zunanja lepota ni vse pomaga pa :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motogirl Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Misli si kar hočeš.. jz ne zdj ne vozim motorja ker imam še dost časa če ga bom hotla trenutno se mi pa ne da dajati še s tem ker je drugih stvari dost.. glede velikosti se MENI zdi da sem premajhna ker sem ga izredno težko držala pokonci..ampak ti že veš!!od pozdravljana sem mogoče res mal preveč posplošila ampak ti že veš!! zakaj pa nič od sopotnic? in o tem da mi nismo motoristke? Če se ti zdi, da si premajhna, pač ok, ampak toliko da veš, da to ni ovira... zato sem dala ta primer. Saj ste motoristke sopotnice, saj niste izvzete... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 15, 2007 Deli Objavljeno Junij 15, 2007 Kako, da so sopotnice tudi motoristke? A ko sem v času študentarije štopal pa je sutavil kakšen tovornjak sem sedaj jaz kamiondžija? Pa če se recimo na kakšnem odprtem dnevu na pisti vsedem kot sovoznik v avto, ki ga vozi profesionalni voznik sem tudi jaz kar naenkrat as formule 1? Samo vprašam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se