lina Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Normalno...kriva je prevelika vagina in jo je treba zožat :doze: .... Leon, kaj ko bi ti svojega v pravi ožemalnik vtaknil...tisti za pripravo obroka za dojenčke ne bi smeli biti preveliki. :doze: ... Ženska naj si raje poišče tipa z ustrezno ,,kapaciteto,,, kot da mora poslušati filozofiranje o ,,treniranju vaginalnih mišic,, če hoče, kdaj imeti kaj od sexa z blebetačem, ki ima majhnega. :doze:
Leon Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 lina hvala. Sicer sem pisal splošno, ampak ti že veš, da je treniranje vaginalne mišice LE ZARADI REŠEVANJA PROBLEMA premajhnega tiča/preohlapne vulve. :hmm: P.S.: in ne pozabi v nedeljo k maši.
lina Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Jada jada jada.....Leon ima tako velik srce (najbrž je šla vsa velikost le v ta organ), da odgovarja, sprašuje, svetuje, bluzi, ugiba, se izpostavlja...samo, le, izrecno, zgolj, zaradi VAS/NAS :yawn:
vapotek Objavljeno Maj 12, 2006 Opozori Objavljeno Maj 12, 2006 Penis je druga beseda za mali qrac, tako da ne more bit prevelik.
Miha Z. Objavljeno Junij 1, 2006 Opozori Objavljeno Junij 1, 2006 (popravljeno) BABE NIKOL VAM NI PROW!! :angry: :angry: Popravljeno Junij 1, 2006. Popravil Miha Z.
primozh Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Penis je druga beseda za mali qrac, tako da ne more bit prevelik. Točn tko lahko je samo vagina premajhna, kar je pa res pizdarija :grim
Leon Objavljeno Junij 2, 2006 Opozori Objavljeno Junij 2, 2006 Just pick another hole on the same person. There are two options more left.
Tanatos Objavljeno Junij 3, 2006 Opozori Objavljeno Junij 3, 2006 (popravljeno) dear penis Popravljeno Junij 3, 2006. Popravil Tanatos
Avatar Objavljeno Junij 4, 2006 Opozori Objavljeno Junij 4, 2006 Just pick another hole on the same person. There are two options more left. Ust jim ne zamaši niti od konja k. :devil:
GREY WOLF Objavljeno Avgust 14, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2006 Ust jim ne zamaši niti od konja k. :devil: :OK: :kva2: drži,kopito si mislil a ne.
SEOI-NAGE Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Moja je zadovoljna na vse smeri, čeprau dekleta pravijo da naj ne bi bila pomembna dolžina ampak tehnika fanta, kako uporablja
šokac Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Moja je zadovoljna na vse smeri, čeprau dekleta pravijo da naj ne bi bila pomembna dolžina ampak tehnika fanta, kako uporablja Ti se kar tolaži. :lol1: :lol1: :lol1:
sviri kurcu Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 Moja je zadovoljna na vse smeri, čeprau dekleta pravijo da naj ne bi bila pomembna dolžina ampak tehnika fanta, kako uporablja S tehniko se tolažijo tisti ki majo male! Z mojo velikostjo tehnika nobene sploh ne zanima :blush:
gizmOkak Objavljeno September 5, 2006 Opozori Objavljeno September 5, 2006 sami tehničarji.... pr fusbalu če ne daš gola je prou useen drek če znaš dribljat :lol1: :lol1: :lol1:
Lobo Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Kaj v tej temi pišete sami pedri ali kaj? Kako drugače veste ali so preveliki ali premajhni? Ženske so že zdavnaj obupale nad vami. Za njih nimate ne prevelike ne premajhne ampak preredke. Malo več prakse in manj teorije.
šokac Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Kaj v tej temi pišete sami pedri ali kaj? Kako drugače veste ali so preveliki ali premajhni? Ženske so že zdavnaj obupale nad vami. Za njih nimate ne prevelike ne premajhne ampak preredke. Malo več prakse in manj teorije. :hmm: Zakaj pa ti brskaš po tej temi? :whistle: :whistle:
Lowrenc Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 zgornja slika je bojda posledica mešanja steroidou in viagre... :blink:
moto rider Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 :hmm: Zakaj pa ti brskaš po tej temi? :whistle: :whistle: :? :D :D :kva2: :kva2: :lol1: :lol1:
Lobo Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 :hmm: Zakaj pa ti brskaš po tej temi? :whistle: :whistle: Delam seminarsko nalogo iz te teme. Fičo, ti pa se ne reži. In ne brskaj po ljubezenskih temah, ker te bom tvoji dragi zatožil. Pol te bo pa veselje do smeha minilo.
SEOI-NAGE Objavljeno September 10, 2006 Opozori Objavljeno September 10, 2006 Tudi mene mantra vprašanje katero je topic teme, vendar sem te dodal da je tudi tehnika važna.. Lahko imaš literski športni motor, vendar te bo profesionalni dirkač z 10 x manjšo kubaturo/konji prehitel. Premisli zakaj :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se