Pervy Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Kot vam je že Manu povedala,............. za vse povzročene bolečine se koristnicam storitev že v naprej oproščam :lol1: :devil: :naughty: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Dej ga ven Pervy, nek se vidi razkoš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Dej ga ven Pervy, nek se vidi razkoš.... Lina... pliiiiissssss, pervy-ju ni treba rečt dvakrat. :o Včasih niti enkrat ne ( NFSpress) .... :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Kaj pa slika?---pa ne mi rečt, da ni imel noben širokokotnega objektiva :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Lina... pliiiiissssss, pervy-ju ni treba rečt dvakrat. :o Včasih niti enkrat ne ( NFSpress) .... :kva2: :kva2: :kva2: cccccc manu, a malo spomin nagaja? :devil: moj nikoli ni bil na nfs zunaj (no razen ko sem lulal na wc), je pa res da bi ti ga pokazal če bi si res želela in če bi mi prijela pijačo in cigaret, potrebne so namreč obe roki. :devil: :lol1: lina vidim, da obvladaš fotografiranje ker si takoj pomislila na širokokotni objektiv brez katerega pač pri takšnem fotografiranju ne gre. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Pol bi blo tole neki zate. BTW delajo tudi xxl velikosti in iz različnih materijalov (titan, karbon...tako, da ni varjante, da se ograjca razmakne, razleti). :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Odvisno od dolžine materničnenega vratu, ki je povprečno dolg od 13-15 cm. 8-12cm ... B) :kva2: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 ... je pa res da bi ti ga pokazal če bi si res želela in če bi mi prijela pijačo in cigaret, potrebne so namreč obe roki. :devil: :lol1: Bi mi se lahko gdo trdil, da ma prevlkega. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 pa dobro, zdaj pa moje stališče!!! mora bir DEBU velik pa sorazmerno z debelostjo!!! tič mislim!!! med drugim je pa tud tehnika važna ne sam tič!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 pa dobro, zdaj pa moje stališče!!! mora bir DEBU velik pa sorazmerno z debelostjo!!! tič mislim!!! med drugim je pa tud tehnika važna ne sam tič!!! amen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muc Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 a un ste že čul ko ženska pred sexom reče moškemu: a tak majhen klarinet imaš? pa reče un: nisem vedu da bom v tak velki dvorani igral :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 (popravljeno) AMEN!!! :angry: Popravljeno April 8, 2004. Popravil Shargo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 8, 2004 Deli Objavljeno April 8, 2004 Bi mi se lahko gdo trdil, da ma prevlkega. :naughty: kdo pa misliš, da je zadevo tako raztegnil :devil: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 pa dobro, zdaj pa moje stališče!!! mora bir DEBU velik pa sorazmerno z debelostjo!!! tič mislim!!! med drugim je pa tud tehnika važna ne sam tič!!! Nina, teoretično si dobro podkovana - kaj pa v praksi??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 pa dobro, zdaj pa moje stališče!!! mora bir DEBU velik pa sorazmerno z debelostjo!!! tič mislim!!! med drugim je pa tud tehnika važna ne sam tič!!! :hmm: :hmm: come and get some!!!! :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 ,,Brez alata ni zanata,,. Seveda je važna tehnika sam brez primernega orodja si lohk david coperfild pa ni efekta.... Seveda govorimo o izključni uporabi dotičnega organa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cegi Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Statistično gledano: Povprečna vagina lahko sprejme do 25 cm dolgega tiča. Povprečje za belce je pa od 14 - 16 cm. Iz tega sledi da je samo v Ljubljani 2km neizkoriščenih pizd!!! Samo statistično gledano..... Dolžina je res pomembna :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 ,,Brez alata ni zanata,,. Seveda je važna tehnika sam brez primernega orodja si lohk david coperfild pa ni efekta.... Seveda govorimo o izključni uporabi dotičnega organa. Zanimiva trditev...... :hmm: Morda bi na tem mestu dodal še majhen nasvet,tako zanj,kot za njo.......v trgovinicah širom Slovenije,se dobijo raznorazni dodatki za popestritev,dopolnitev.....itd. Govori se,da delujejo(sicer na baterije) zelo stimulativno. Da o dimenzijah ne izgubljam besed........vsakomur pač to,kar si želi :yea2: :yea2: :yea2: :OK: oziroma mu primanjkuje O:-) :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 cccccc manu, a malo spomin nagaja? :devil: moj nikoli ni bil na nfs zunaj (no razen ko sem lulal na wc)... ....sej takrat sva ga z Vale videli :kva2: :kva2: :kva2: ...... Skos luknco na vratih sva špegali in ostali tako :blink: :blink: :blink: p.s. Itak bo Vale rekla, da se tega ne spomne.... :doze: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 ....sej takrat sva ga z Vale videli :kva2: :kva2: :kva2: ...... Skos luknco na vratih sva špegali in ostali tako :blink: :blink: :blink: p.s. Itak bo Vale rekla, da se tega ne spomne.... :doze: :D cccccc no, pa saj ni blo treba tak sramežljivo .) glavno da sta se nagledali :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Sej Pervy verjetno sploh nista mogli celega videti čez tako ozko špranjo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 9, 2004 Deli Objavljeno April 9, 2004 Sej Pervy verjetno sploh nista mogli celega videti čez tako ozko špranjo. :P hmmmmm, glede na prejsnje poste se mi poraja vprasanje... :hmm: ...Pervy, a ti mas na kolutu navitga?!? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 Je pa tut ena za tamajhne Leva-desna,pička tesna,kurac mali ,dobro pali :OK: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 hmmmmm, glede na prejsnje poste se mi poraja vprasanje... :hmm: ...Pervy, a ti mas na kolutu navitga?!? :P Ne nima.... :lol1: :devil: lp alena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno April 10, 2004 Deli Objavljeno April 10, 2004 grrrrrdo........ :devil: LP Gugo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se