maus Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 izdajalc :whistle: Izdajauci čez pedeset let ratajo heroji :whistle: sj bom z lubico kj gor pršu naslednji teden... bom vse policaje poklicu, da nj stojijo na vsakem ovinku, da bom ceu pršu do vrha in nazaj :whistle: ShadoW88 pa gor na svežmu zraku lupčka dam :004
ShadoW88 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Izdajauci čez pedeset let ratajo heroji :whistle: sj bom z lubico kj gor pršu naslednji teden... bom vse policaje poklicu, da nj stojijo na vsakem ovinku, da bom ceu pršu do vrha in nazaj :whistle: ShadoW88 pa gor na svežmu zraku lupčka dam :004 A boš? :hmm: Takrat boš ti že ride pogrešal :whistle: .. Pa ne klič kifeljcev k jih je že tako preveč :headbang: Pa še svobodno ti ne bodo več pustili vozt motorja :angry: :010 :winkiss: :whistle:
maus Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Ah ja... organ mora bit... pa še stat mora kje ob cesti.. in to pokončno :naughty:
ShadoW88 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Ah ja... organ mora bit... pa še stat mora kje ob cesti.. in to pokončno :naughty: Z organom se strinjam O:-) Samo to ob cesti zna bit pa že nevarno :whistle:
maus Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 (popravljeno) Z organom se strinjam O:-) Samo to ob cesti zna bit pa že nevarno :whistle: Če organ non-stop stoji ob cesti, me lahko še kap sune kje na MR :naughty: Popravljeno Avgust 30, 2007. Popravil maus
ShadoW88 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Če organ non-stop stoji ob cesti, me lahko še kap sune kje na MR :naughty: Ni nujno, da ob cesti. Tudi Marička ma stranske poti :whistle: :evilgrin:
maus Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Ni nujno, da ob cesti. Tudi Marička ma stranske poti :whistle: :evilgrin: :o .. na Marički bi me skoristla :naughty:
ShadoW88 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 :o .. na Marički bi me skoristla :naughty: :lol1: S kje si pa to razbral? :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Aja? :hmm: Ampak te vseeno ne bo :whistle: :closedeyes:
simonsi Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 A bi nehala smetit? :nono: To niso ride in naj tako tudi ostane. :trance_33_sleep:
ShadoW88 Objavljeno Avgust 30, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2007 Sj ne smetimo, se samo dogovarjamo.. Kolk smo takoj občutljivi :closedeyes: Bedarije 2 strani nazaj te pa ne motijo? :unsure: Zakaj se še tu ne bi dogovarjali, če kdo od MS-ovecev hodi gor, da se kdaj srečamo? Sj bom nehala :closedeyes: V soboto popoldne cca ob 17h kampiram pri križu :unsure:
Highlander Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Malo bolj preberi moj post, če ga ne razumeš, pa prosi koga, da ti ga razloži, kjub temu, da te je razveselil. Govora je bilo o branju foruma in ne o čem drugem. "Pametnemu mausu" ne rešuje življenje policija, ampak nabiranje izkušenj v 28- letnem preživljanju prostega časa na motorju. Ne ocenjuj moje osebnosti, ker me ne poznaš in bi ti bilo veliko lažje, če rešiš svoje probleme in dileme. Res se bom vozil in to povsod, kjer je dovoljeno in me BOLI KURAC kaj ti misliš. :naughty: No, pa te bom res zaprosil, da mi razložiš nerazumevanje tvojega posta, ko si ti sam napisal: "boli me kurac kdo to bere.... plačujem davke in cestnino in se lahko po javnih cestah vozim kolikor čm... " . Se ti je zataknilo, a ne? Ali pa ne veš, kaj pišeš? Preden odpišeš premisli ..., da se ne boš še bolj zaštrikal. Da pa se ti ne bi znova zalomilo, predlagam, da ti pomaga pri razlagi in posledično razumevanju postov kakšen sosedov osnovnošolček... Glede tega, kdo vse ti rešuje življenje med vožnjo, pa bodi malo bolj samokritičen. Ne glede na tvojo moto-antikvitetnost ( o tvojih izkušnjah in zdravi pameti naj ocenjujejo drugi, jaz nimam nobenega razloga za to do trenutka, ko bi za to imel razlog ali pa, ko se srečava osebno) med motoristi, nisi imun. S samim načinom izražanja ali enostavno bolikurčenjem pa se izpostavljaš ti, ne jaz. Jaz sem te le komentiral in ponavljam, da boš razumel, da se imamo VSI pravico voziti po, za promet dovoljenih površinah le toliko časa, dokler je v mejah zakona, pa naj si bo ta prometni zakon ali katerikoli drug. Frips, a res misliš, da sem friški na tem forumu? Po čem sklepaš? Po objavah? Pa če bi tudi bil, a misliš, da je število objav merilo za poučevanje? Veš, eni pač nimamo vrtnarije, da bi se ponašali s flancanjem neužitne solate...in tako šteli kvaliteto postov (niti slučajno ne ocenjujem svojih!). Zaradi vehementnosti v postanju je marsikateri forum moral usahniti, na žalost mnogih. Jaz sem se le odzval na nesrečo s tragičnimi posledicami, istočasno pa na bolikurčno izjavo "izkušenega" bikerja. In, tudi v bodoče bo tako... Kdo, kje in kakšne izkušnje imate ali imamo v prometu vemo ali veste sami, ocenjujejo pa vas drugi, pa naj si bodo te ocene dobra ali slabe in vas iz njih ljudje cenijo ali pa tudi ne. :whistle: Pa lep pozdravček!
KeC Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Vidiš kako lepo je brati poste in zraven niti ne pomislti da lahko ima kakšna beseda oz besedna zveza dva pomena. Mausov "kolikor čem ..." se nanaša na km in ne na km/h. Torej, da ne bo nejasnosti maus lahko po naših cestah naredi kilometrine kolikor želi...
Frips Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Frips, a res misliš, da sem friški na tem forumu? Po čem sklepaš? Po objavah? Pa če bi tudi bil, a misliš, da je število objav merilo za poučevanje? A res vse resno jemleš?
KeC Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Dost sranja, da ne bo tole postal podobno eni drugi temi. Če še koga kaj piči naj rešuje to po PM prosim. Tole pa dejmo obdržat na nivoju. :winkiss:
simonsi Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Sj ne smetimo, se samo dogovarjamo.. Kolk smo takoj občutljivi :closedeyes: Bedarije 2 strani nazaj te pa ne motijo? :unsure: Zakaj se še tu ne bi dogovarjali, če kdo od MS-ovecev hodi gor, da se kdaj srečamo? Sj bom nehala :closedeyes: V soboto popoldne cca ob 17h kampiram pri križu :unsure: Ne se sekirat, ampak ni treba preveč reklame za MR delat. :whistle: Mogoče bom še celo jaz kakšen krog jutri popoldne tam čez naredu.
Highlander Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 A res vse resno jemleš? Če si s tem mislil name, bi te rad vprašal. če moj "vstop" na forum ni zajemal prekleto resnega dogodka? Istočasno pa bolikurčnik z osemindvajsetletnim stažem (po njemu "mladim" voznikom vzornik) poučuje z besednjakom in načinom, ki nikakor ne kaže sliko vzornega voznika. KeC, lepo da pomagaš mausu iz zagate z razlago (!), kaj je antikvarni maus mislil s "kolikor čm", saj sam očitno tega ni zmogel. "Kolikor čm" pomeni oboje in me sploh ne zanima, kaj je nekdo mislil s tem, temveč kaj pomeni stavčna zveza nekomu, ki poste prebira, in "učitelj" si pač take napake ne more privoščit. Določene stavčne zveze se marsikomu namerno napišejo, da se potem dvomiselno berejo in razumejo, a maus ne kaže nivo, ki bi bil sposoben takih "vragolij", zato sem ga prebral, kot je napisal. Sploh pa, čisto mogoče je, da se jutri tudi vidimo. Mogoče tudi na terasi Lovskega doma v MR. :photo:
ShadoW88 Objavljeno Avgust 31, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2007 Če si s tem mislil name, bi te rad vprašal. če moj "vstop" na forum ni zajemal prekleto resnega dogodka? Istočasno pa bolikurčnik z osemindvajsetletnim stažem (po njemu "mladim" voznikom vzornik) poučuje z besednjakom in načinom, ki nikakor ne kaže sliko vzornega voznika. KeC, lepo da pomagaš mausu iz zagate z razlago (!), kaj je antikvarni maus mislil s "kolikor čm", saj sam očitno tega ni zmogel. "Kolikor čm" pomeni oboje in me sploh ne zanima, kaj je nekdo mislil s tem, temveč kaj pomeni stavčna zveza nekomu, ki poste prebira, in "učitelj" si pač take napake ne more privoščit. Določene stavčne zveze se marsikomu namerno napišejo, da se potem dvomiselno berejo in razumejo, a maus ne kaže nivo, ki bi bil sposoben takih "vragolij", zato sem ga prebral, kot je napisal. Sploh pa, čisto mogoče je, da se jutri tudi vidimo. Mogoče tudi na terasi Lovskega doma v MR. :photo: Vsak si lahko bilo kateri stavek predstavlja po svoje pa še nikjer ne pomeni, da si ga bo kdo pravilno predstavljal tako, kot je bilo mišljeno. Tudi jaz se strinjam s Kecom, kako je razumel mausov stavek, ti si si ga pač drugače in si pač ustvariš svoje mišljenje.. Ne moreš pa nekaj sodit po enem mogoče dveh postih o določeni osebi, če je niti osebno ne poznaš, ne pa da jo še nekaj obsojaš. Tudi če bi mislil s tistim stavkom »kolikor čm« na hitrost, je njegova stvar in gre za njegovo tveganje in ne tvoje. Drugače pa, če dobro razbereš iz mausovega odgovora bi lahko zasledil, da se je šlo za kje in kam se bo peljal in ne koliko bo kazal števec. Sprašujem se, kakšno je kaj tvoje življenje, če se še za druge toliko obremenjuješ :doze: Lahko pa da jutri kaj več rečemo, ko/če se srečamo .) @Simonsi: Saj se ne sekiram in tudi teme nočem naredit takšne, kot so nekatere. Samo mislim pa, da bi lahko tudi tu kdaj napisali, če gre kdo od »naših« gor in malo poklepetamo ob kavici :)
Frips Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Mene do daljnega ni na MR...gre ljubica od hiše :cry: Ampak pride nova :naughty:
motoristek Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Mene do daljnega ni na MR...gre ljubica od hiše :cry: Ampak pride nova :naughty: Mene tudi nea bo, ker mausija ne bo... :closedeyes:
Highlander Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 'ShadoW88' date='1 Sep 2007 @ 00:21' : Ne moreš pa nekaj sodit po enem mogoče dveh postih o določeni osebi, če je niti osebno ne poznaš, ne pa da jo še nekaj obsojaš. Highlander odgovarja: Saj ne sodim jaz, sodil si je maus sam, ko je bolikurčil s "koker čm", pa še s stažem se ponaša... ti si ga pač brala kot znanka, jaz pa sem bral tekst popolnoma indiferentno do točke, ki sem jo navedel. Bistvo je in to moram ponoviti tudi tebi, da berejo poste tudi taki, ki se med sabo ne poznajo, a iz napisanega sklepajo in si ustvarjajo mnenja. 'ShadoW88' date='1 Sep 2007 @ 00:21' : Tudi če bi mislil s tistim stavkom »kolikor čm« na hitrost, je njegova stvar in gre za njegovo tveganje in ne tvoje. Highlander odgovarja: Res ne vem, kakšni ljudje stojijo za takim načinom razmišljanja! Jaz sam sem se, če si opazila, odzval s postom na hude posledice prometne nesreče. Tvoj način razmišljanja glede tveganja pa je zelo enostranski in popolnoma nesprejemljiv. Tveganje v prometu niti slučajno ni njegova, tvoja ali moja stvar, saj z nepotrebnim ali namernim tveganjem na površinah, ki so namenjene tudi drugim uporabnikom izzivaš dogodek, ki je lahko tragičen tudi za drugega (in v večini primerov je tako!), ne le za izzivalca. Se strinjaš? Močno upam, da se! Ne nazadnje bi tudi zavarovalnice morale sankcionirati posledice tveganj, pa naj si bo to pri zdravstvenem zavarovanju in pri odškodninskih zahtevkih. V bistvu enako, kot obravnavajo zavarovalnice posledice alkoholiziranih oseb. 'ShadoW88' date='1 Sep 2007 @ 00:21' : Sprašujem se, kakšno je kaj tvoje življenje, če se še za druge toliko obremenjuješ :doze: Highlander odgovarja: Sem pač tak, kot sem...glede obremenjevanja za druge sva si pa kar podobna,a ne? Jaz sem se odzval na post, ti tudi, pa še kdo se bo...a je to tebi obremenjevanje? Res pa je, da eni obremenjujejo druge z bedastimi, nepremišljenimi ali prenapetimi izjavami, predvsem pa dejanji S tem ne mislim nate! 'ShadoW88' date='1 Sep 2007 @ 00:21' : Lahko pa da jutri kaj več rečemo, ko/če se srečamo .) Highlander odgovarja: Me bo veselilo :)
ShadoW88 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Highlander odgovarja: Saj ne sodim jaz, sodil si je maus sam, ko je bolikurčil s "koker čm", pa še s stažem se ponaša... ti si ga pač brala kot znanka, jaz pa sem bral tekst popolnoma indiferentno do točke, ki sem jo navedel. Bistvo je in to moram ponoviti tudi tebi, da berejo poste tudi taki, ki se med sabo ne poznajo, a iz napisanega sklepajo in si ustvarjajo mnenja. Highlander odgovarja: Res ne vem, kakšni ljudje stojijo za takim načinom razmišljanja! Jaz sam sem se, če si opazila, odzval s postom na hude posledice prometne nesreče. Tvoj način razmišljanja glede tveganja pa je zelo enostranski in popolnoma nesprejemljiv. Tveganje v prometu niti slučajno ni njegova, tvoja ali moja stvar, saj z nepotrebnim ali namernim tveganjem na površinah, ki so namenjene tudi drugim uporabnikom izzivaš dogodek, ki je lahko tragičen tudi za drugega (in v večini primerov je tako!), ne le za izzivalca. Se strinjaš? Močno upam, da se! Ne nazadnje bi tudi zavarovalnice morale sankcionirati posledice tveganj, pa naj si bo to pri zdravstvenem zavarovanju in pri odškodninskih zahtevkih. V bistvu enako, kot obravnavajo zavarovalnice posledice alkoholiziranih oseb. Highlander odgovarja: Sem pač tak, kot sem...glede obremenjevanja za druge sva si pa kar podobna,a ne? Jaz sem se odzval na post, ti tudi, pa še kdo se bo...a je to tebi obremenjevanje? Res pa je, da eni obremenjujejo druge z bedastimi, nepremišljenimi ali prenapetimi izjavami, predvsem pa dejanji S tem ne mislim nate! Highlander odgovarja: Me bo veselilo :) Če si je sodil sam, potem ne vem zakaj se še ti zapletaš s tem svojim bolikučenjem. Vsekakor se zavedam, da se vsi ljudje iz foruma ne poznajo med sabo, ampak še vedno lahko samo sklepaš kot si napisal ne pa obsojaš saj je stavek še vseeno lahko pomenil kaj drugega. O mnenjih se ponavadi prepričaš, ali pa si ves čas v zmoti? (Dejstva tu niso upoštevana). Strinjam se s stavkom glede nesreč, ampak rečeno mišljeno nihče pri zdravi pameti ne bo peljal čez naselje npr. 80 km/h. Seveda so odseki, ravnine, kjer lahko malo bolj »potegneš« po gasu in greš preko 90 km/h in mislim, da tudi ti to kdaj storiš. In ne vem, zakaj ne bi? Seveda na MR je to malo drugače, ampak tveganje je vseeno tvoje. Se boš raje enkrat lepo peljal po ovinkih in preveril kakšna je cesta ali boš šel po svojih zmožnostih naprej in naletel na pesek? – To je bilo mišljeno z mojim stavkom iz prejšnjega posta in ne seveda tveganja, da preko križišča pelješ 70 km/h. Nisem človek, da bi se obremenjevala, ker bi s tem imela samo pretežko življenje. Vsaj glede takšnih in podobnih stvari. Če bi preveč premišljevala, se nikdar ne bi usedla na motor, tako pa – če mi je usojeno, mi je usojeno.
ShadoW88 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 (popravljeno) Uspelo mi je pridit :D Mater Kec, če mi že nisi ceste pomedu, bi lahko vsaj ta plave odpeljal :P .. To jih je ziher maus naroču :closedeyes: Nazaj grede me je pa nazebl k cucka, zmočil pa za dva.. Skratka, ni bil moj dan :unsure: Drugače pa hvala za pozdrave, mi jih je gospod predal :) Popravljeno September 1, 2007. Popravil ShadoW88
Priporočene objave