xr800 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 Uspelo mi je pridit :D Mater Kec, če mi že nisi ceste pomedu, bi lahko vsaj ta plave odpeljal :P .. To jih je ziher maus naroču :closedeyes: Nazaj grede me je pa nazebl k cucka, zmočil pa za dva.. Skratka, ni bil moj dan :unsure: Drugače pa hvala za pozdrave, mi jih je gospod predal :) Bil je ja en gospod zgoraj.... :whistle: In res je, tudi gospodov dan ni bil.... :evilgrin: :rolleyes:
Highlander Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 ...zakaj se še ti zapletaš s tem svojim bolikuRčenjem... Da še malo "zaštrikam": Saj se ne zapletam nenamerno. Nalašč poudarjam omenjano besedo saj "rada pade na plodna tla", se prime in jo lahko na isti način in enako pomensko uporabljamo vsi. Kako bi bilo, ko bi prehiteval-a nekaj vozil preko polne črte (kar delamo vsi, a je proti predpisom) , pa bi se nekdo "pameten" v koloni "močnejših" , ki bi bi ga tudi bolel k* in bi tudi on ravno pred teboj zapeljal preko polne črte v prehitevanje? Reši te lahko le, če v stotinki sekunde ozdraviš in pozabiš svoj bmk moto in popustiš, ali pa se kako drugače "izvlečeš" iz zagate. O takem načinu razmišljanja sem diskutiral že na mnogih mestih in v različnih družbah in zatrdim ti lahko, da so nekateri dojeli, da s takim načinom razmišljanja ne pridejo daleč ne s številom kilometrov, ne s kilometri na uro. Aj, aj pa ne misli, da sem angelček in verjemi da ne poskušam pametovati! Res pa je, da z leti razmišljam drugače, drugače tudi doživljam promet in brezglavost voznikov. Tudi sam sem v dosedajni karieri doživel in preživel marsikatero neprijetno situacijo s padci vred in ravno to je tudi razlog, da lahko tudi iz svojih izkušenj svetujem. Pa ne z bmk za ostale! Načeloma kletvic nikdar nisem maral, uporabniki pa z njimi kažejo svoj značaj z vsemi drugimi mentalnimi pomanjkljivostmi, ki pa jih ni smiselno naštevati. Uporabljena je pač zveza "Boli me kurac" ( bmk )? Kaj pomeni in na katerem zlogu od boli je naglas? Če koga boli razplojevalno užitkarski organ, naj gre k zdravniku. Da ga pa boli, ga je verjetno tišal kamor ne paše, ali pa ima možakar kakšen problem druge vrste... :rolleyes: Za posledice bmkanja pa itak odgovarja sam! Kjerkoli in kadarkoli! ...nihče pri zdravi pameti ne bo peljal čez naselje npr. 80 km/h. z biciklom res ne, vsi drugi pa... eni tudi z dvakratno hitrostjo in več! Pa se imajo za zelo zdravopametne! Zanimivo je motorirati v družbi takih, ki jih bk po avstrijskih ali francoskih cestah. Ne boš verjela, a taisti bolikurčniki kameleonizirajo v absolutne pleničkarje. Pa še sram jih ni! Zakaj so tam taki, pri nas pa jih bk, nima smisla razlagati, saj razloge poznaš tudi sama ( a jih?)... Seveda so odseki, ravnine, kjer lahko malo bolj »potegneš« po gasu in greš preko 90 km/h in mislim, da tudi ti to kdaj storiš. In ne vem, zakaj ne bi? Seveda na MR je to malo drugače, ampak tveganje je vseeno tvoje. Ja MR je res posebnica! Če ne bi bilo prometa, bi bila vožnja samo v tvoje tveganje, ker pa je promet ves čas in tudi ne veš, kaj te za ovinkom čaka, tvegaš s svojim tveganjem tudi življenja drugih. In tu se zalomi, ker do tega nimaš pravice! To pravico si pridobiš na uradnem dirkališču, kar pa MR niti slučajno ni in tudi ne bo. Pa za dano gozdno okolje sploh še nisem omenil onesnaževanja s hrupom, ki ga proizvajajo vsemogoče predelave izpušnih sistemov. Če bi preveč premišljevala, se nikdar ne bi usedla na motor, tako pa – če mi je usojeno, mi je usojeno. Se strinjam! Kljub temu pa poskušaj med vožnjo občasno simulirati dogodke in kako bi se iz njih izvlekla. To izvajaj kadar imaš možnost in dokler sama ne boš čutila, da v določenih nevarnih situacijah reagiraš rutinsko in ne nagonsko... Sem zatežil, a ne? Ne bom več, grem nazaj v "ilegalo"... Pozdravček!
ShadoW88 Objavljeno September 1, 2007 Opozori Objavljeno September 1, 2007 (popravljeno) Da še malo "zaštrikam": Saj se ne zapletam nenamerno. Nalašč poudarjam omenjano besedo saj "rada pade na plodna tla", se prime in jo lahko na isti način in enako pomensko uporabljamo vsi. Kako bi bilo, ko bi prehiteval-a nekaj vozil preko polne črte (kar delamo vsi, a je proti predpisom) , pa bi se nekdo "pameten" v koloni "močnejših" , ki bi bi ga tudi bolel k* in bi tudi on ravno pred teboj zapeljal preko polne črte v prehitevanje? Reši te lahko le, če v stotinki sekunde ozdraviš in pozabiš svoj bmk moto in popustiš, ali pa se kako drugače "izvlečeš" iz zagate.O takem načinu razmišljanja sem diskutiral že na mnogih mestih in v različnih družbah in zatrdim ti lahko, da so nekateri dojeli, da s takim načinom razmišljanja ne pridejo daleč ne s številom kilometrov, ne s kilometri na uro. Aj, aj pa ne misli, da sem angelček in verjemi da ne poskušam pametovati! Res pa je, da z leti razmišljam drugače, drugače tudi doživljam promet in brezglavost voznikov. Tudi sam sem v dosedajni karieri doživel in preživel marsikatero neprijetno situacijo s padci vred in ravno to je tudi razlog, da lahko tudi iz svojih izkušenj svetujem. Pa ne z bmk za ostale! Načeloma kletvic nikdar nisem maral, uporabniki pa z njimi kažejo svoj značaj z vsemi drugimi mentalnimi pomanjkljivostmi, ki pa jih ni smiselno naštevati. Uporabljena je pač zveza "Boli me kurac" ( bmk )? Kaj pomeni in na katerem zlogu od boli je naglas? Če koga boli razplojevalno užitkarski organ, naj gre k zdravniku. Da ga pa boli, ga je verjetno tišal kamor ne paše, ali pa ima možakar kakšen problem druge vrste... :rolleyes: Za posledice bmkanja pa itak odgovarja sam! Kjerkoli in kadarkoli! Tudi sama nisem ne vem kaj za kletvice, ampak napisala sem zato, ker me je iskreno povedano tvoje ponavljanje te besede sprovociralo. Kaj bi rad s tem dokazal? Ja, res je, vsak si lahko vzame kot za svoj pomen besede, vendar se mi zdi, da vsi vemo za kaj se gre in da to vsekakor niso zdravstvene težave, ker ne vem kako je potem z ženskami kadar jih boli ku*ac :? Kdo ga kam tiši pa raje ne bom komentiralo. Vem, da je bilo to zgolj za šalo, ampak vseeno. Malo si zašel od prej, če pa si že omenil prehitevanje preko polne črte pa dvomim, da bi kateri od motoristov, ki je vsaj malo pri »pameti« na polno prehiteval celotno kolono. Pa ne bom več o tem, da ne bo zopet kakšnega obsojanja. Samo s tistim »z ne bmk za ostale« lahko premišljuješ tudi na veliko načinov. Pa pustimo stat o tem. z biciklom res ne, vsi drugi pa... eni tudi z dvakratno hitrostjo in več! Pa se imajo za zelo zdravopametne!Zanimivo je motorirati v družbi takih, ki jih bk po avstrijskih ali francoskih cestah. Ne boš verjela, a taisti bolikurčniki kameleonizirajo v absolutne pleničkarje. Pa še sram jih ni! Zakaj so tam taki, pri nas pa jih bk, nima smisla razlagati, saj razloge poznaš tudi sama ( a jih?)... Seveda se najdejo kakšni takšni, ki si lepo privoščijo skozi mesto-lepo po gasu in mašina zatuli, da se le vsi obrnejo za tabo. Pa o tem bi se dalo še razglabljat a je škoda izgubljat besed. Razlogov poznam kar nekaj, najbolj pa sami vedo zakaj. Ja MR je res posebnica! Če ne bi bilo prometa, bi bila vožnja samo v tvoje tveganje, ker pa je promet ves čas in tudi ne veš, kaj te za ovinkom čaka, tvegaš s svojim tveganjem tudi življenja drugih. In tu se zalomi, ker do tega nimaš pravice!To pravico si pridobiš na uradnem dirkališču, kar pa MR niti slučajno ni in tudi ne bo. Pa za dano gozdno okolje sploh še nisem omenil onesnaževanja s hrupom, ki ga proizvajajo vsemogoče predelave izpušnih sistemov. Mislim, da so motoristi na MR dokaj previdni glede avtomobilov (če odštejem prehitevanje). Priznam, da nisem bila ne vem kolikokrat tam, pravijo pa tudi drugi; večji »frajerji« so avtomobilisti, ki se hočejo nekaj dokazovat v ovinkih in peljejo čisto po nasprotnem pasu.. In ko si ti nasproti, pa tudi če imaš takrat 10 km/h ti to ne bo kaj dosti pomagalo. Pa saj si verjetno že sam kdaj videl, kako vozijo nekateri. Seveda ne bo dirkališče, tudi ne more bit in niti ni primerna, da bi bila. Boge vejverce, ko morajo poslušat naš hrup, kadar se vozimo gor in dol :whistle: (nč jst, Tanjuška me je okužila s tem :lol: ) Se strinjam! Kljub temu pa poskušaj med vožnjo občasno simulirati dogodke in kako bi se iz njih izvlekla. To izvajaj kadar imaš možnost in dokler sama ne boš čutila, da v določenih nevarnih situacijah reagiraš rutinsko in ne nagonsko... Seveda spremljam dogajanje na cesti, vendar vseeno kljub veliki pozornosti lahko še vedno napačno reagiraš, čeprav si dokaj pravilno, ampak je bilo prehitro. Sem zatežil, a ne? Ne bom več, grem nazaj v "ilegalo"... Pozdravček! Nisi zatežil, nekje pa moraš nabrat poste :P .. Šala .) LP Popravljeno September 1, 2007. Popravil ShadoW88
KeC Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Shadow88 sej uni strici v plavem so bili čist prijazni :D Sva še malo pri križu počakala potem, ko smo se srečali, pa upala da prideš nazaj, no potem pa obupala in se odpeljala naprej (proti nalivu). :whistle: xr800, hvala za predajo pozdravov :D
maus Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 "Pametni Highlander" še enkrat ti napišem BOLI ME KURAC (vseeno mi je) kdo bere te poste o tem kje, kdaj in zakaj se jaz vozim in kje se mi dobimo . Vozim se lahko kjer hočem in koliko hočem in mi ti tega ne moreš preprečiti. Za svoja dejanja odgovarjam sam. Upam. da ti je to jasno. Pa naj bo to na MR, Ride, Črni Kal ali kjerkol drugod. Svoja moraliziranja raje sam upoštevaj in ne "pametuj preveč"! Polemiko s teboj sem končal !!! Žal mi je, ker ta vikend nisem mogel na MR. Upam, da je kufetek že odprt. Če bo vreme, naslednji vikend sigurno skočim gor :naughty:
ShadoW88 Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Shadow88 sej uni strici v plavem so bili čist prijazni :DSva še malo pri križu počakala potem, ko smo se srečali, pa upala da prideš nazaj, no potem pa obupala in se odpeljala naprej (proti nalivu). :whistle: xr800, hvala za predajo pozdravov :D So bili ja, ko so me pustili na miru pa še obupali so prej od mene :P Če bi vedla, da sta se ustavila, bi prišla nazaj dol, tako sm šla pa neki spit. Drugače jih pa včeraj sploh ni bilo kaj dosti.. Je bla danes večja gužva tam pri križu :D
ShadoW88 Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 Žal mi je, ker ta vikend nisem mogel na MR. Upam, da je kufetek že odprt. Če bo vreme, naslednji vikend sigurno skočim gor :naughty: Ne pa ti ni :closedeyes: :P :whistle: .. JE odprt :naughty: ... Kaj stranska cesta zdaj odpade? :unsure:
motoristek Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 So bili ja, ko so me pustili na miru pa še obupali so prej od mene :P So te kaj pretipal, če nimaš smrtonosnega orožja... :naughty:
ShadoW88 Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 So te kaj pretipal, če nimaš smrtonosnega orožja... :naughty: Nisem dovolila ker vem, da bi bil potem uporabljen samo pendrik :whistle:
Highlander Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 ? nimam kaj citirat... a sploh veš Franček, ka' je polemika, da bi lahko ka' končal...? Lepo od tebe, ("pa ravno tebe sem našel"), ki te tako boli kurac, da te kar boli in ti "je vseeno" ... :D , :D ... Te pa le poj v dudlcote, pa...si ftakni cucl kamorkoli..., kjerkoli..in kadarkoli... :worship: Zaradi mene se lahko voziš kjerkoli in kakorkoli, dokler ne boš ogrožal ali motil mene, mojo družino in sokrajane ..., ali pa, dokler ne boš naletel na koga, ki ga bo tudi ravno tako b*k* zate ... to bo še hec... :whistle: A se bomo kaj videli in rekli kakšno, al' boš še naprej z :headbang: , Lblančan? Highlander ma te rad... :friend1: LP
simonsi Objavljeno September 2, 2007 Opozori Objavljeno September 2, 2007 A bi kdo želel zakleniti to temo? Lepo prosim... :whistle:
Frips Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 Simonsi....ne dovolim diskriminacije ;)
maus Objavljeno September 3, 2007 Opozori Objavljeno September 3, 2007 ? nimam kaj citirat... a sploh veš Franček, ka' je polemika, da bi lahko ka' končal...? Lepo od tebe, ("pa ravno tebe sem našel"), ki te tako boli kurac, da te kar boli in ti "je vseeno" ... :D , :D ... Te pa le poj v dudlcote, pa...si ftakni cucl kamorkoli..., kjerkoli..in kadarkoli... :worship: Zaradi mene se lahko voziš kjerkoli in kakorkoli, dokler ne boš ogrožal ali motil mene, mojo družino in sokrajane ..., ali pa, dokler ne boš naletel na koga, ki ga bo tudi ravno tako b*k* zate ... to bo še hec... :whistle: A se bomo kaj videli in rekli kakšno, al' boš še naprej z :headbang: , Lblančan? Highlander ma te rad... :friend1: LP Jožek.. vem kaj je polemika, če si pa ti zopet drugače razlagaš to besedo, si pa poglej v SSKJ. Vozim se zaradi sebe in ne zaradi tebe, kjerkoli in kadarkoli. Omenjaš mene da ogrožam lahko kogarkoli.. res se to lahko zgodi, še prehitro se zgodi nesreča ampak vedi, da se to ne dogaja samo drugim, tudi TEBI se lahko nesreča zgodi, pa čeprav je, zaradi tvoje previdnosti, znanja in podučevanja drugih, kako morajo ravnati, zelo zelo majhna verjetnost. TODA TA VERJETNOST OBSTAJA (tega ne privoščim nobenemu). In takrat bo hec :naughty: Tvoja nestrpnost do Lblančana je očitna in taka nestrpnost se prenaša tudi na vožnjo. Ti nimaš jajc napisat ničesar o sebi, zato te tudi ne mora ničesar boleti :whistle: Za pijačo in kakšno rečt pa ni noben problem, saj jaz nimam predodkov do drugače mislečih, niti do regionalno-lokalnih omejencev :winkiss: Marička ta teden sigurno pade do nedelje :worship:
Highlander Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Jožek.. vem kaj je polemika, če si pa ti zopet drugače razlagaš to besedo, si pa poglej v SSKJ. :worship: ... sem SSKJ z omare potegnu, pa rašraufu z enmu starmu šraufncigram, pol pa s kladvam naštimu v gliho, de sm naša študijo pod "polemika"... fajn, tak je milo definirano fse skup, da mi še zdaj solze kaplejo... :lol1: ... Ka pa te ? A si prepričan, da je potrebno "brskati" po slovarju, da bi našel-li in uporabljal-i na forumu ob vseh dialektizmih še leporečje. Mislim, da to ni potrebno, bolj gre za kulturo obnašanja ! Kaj praviš? Poglej maus, ne poznam te (mogoče te, a tega ne vem... ) in to tudi ni bilo pomembno, ko sem se oglasil s svojim postom, katerega del se je nanašal tudi ravno nate. EDINI razlog je bila besedna zveza, ki si jo tako goreče uporabil in ki ni primerna za javno komunikacijo. Ko pa si se izpostavil še z izkušnjami, si "zablestel" v popolni dvoličnosti (ni nujno, da to si in si tudi ne prizadevam tega dokazati). Nerad ponavljam da, če tebe, izkušenega voznika "boli" določen organ, "mlajši" začnejo izkušnjo "sočutno" povzemati in ... Prometnega kaosa pa imamo že brez takih variacij dovolj. Vozim se zaradi sebe in ne zaradi tebe, kjerkoli in kadarkoli. Temu nisem oporekal! Če pa kršiš predpise in zakon z vsem tveganjem vred, pa ogrožaš varnost drugih, ne da bi taisti v to privolili in to enostavno ni dopustno! Saj se ne delam nekaj, kar nisem! A ravno to bi ti moralo prižgati lučko alarma. Dejstvo je, da je lastnost vseh živih bitij, da se začnejo braniti, ko so ogrožena. Jaz sem se postavil na stran tistih, ki se ne morejo ali ne znajo ubraniti. Pa ti? Zase nisem rekel, da sem "angelček"! Nasprotno! Tudi mene "zanese", ko se odpre kakšen primeren odsek in tudi vsakemu izmed nas se lahko zgodi karkoli le da, če so posledice le materialne, ni velike tragedije, ko pa ..., takrat bi vsi radi zavrteli čas nazaj, a se, na žalost, tega ne da! Vehementno si poudarjal svoj vozniški b*me k* slog, zdaj pa, da nesreče ne privoščiš nobenemu. Če se voznik v prometu z načinom vožnje in tveganjem zavestno ali nezavestno obnaša proti CPP, s tem nesrečo izziva. Z izzivanjem pa je verjetnost za nesrečo dosti večja! Grdo bi bilo, če bi rekel, da jo s tem drugemu tudi privoščiš, a v bistvu je kar blizu tega...) Tvoja nestrpnost do Lblančana je očitna in taka nestrpnost se prenaša tudi na vožnjo. Lblančana, kakršnega si se poskušal prikazati, nisem nikdar maral, ne cenil ! Da bi pa bil nestrpen do Ljubljančanov... :hmm: ... od kje ti to? Ti nimaš jajc napisat ničesar o sebi, zato te tudi ne mora ničesar boleti :whistle: Za pijačo in kakšno rečt pa ni noben problem, saj jaz nimam predodkov do drugače mislečih, niti do regionalno-lokalnih omejencev :winkiss: So ajčkeki, so! Neje brini...bubajo tudi ! Samo, saj nismo govorili o jajcih, al' smo? Zdaj pa je res že komično, ko zgleda da ne poznaš al' nočeš poznati(?) razlike med deli in funkcionalnostmi genitalno procesnih predelov. A je problem mogoče kje drugje? V evoluciji ?..., pa pri teh letih...in izkušnjah... :lol1: Malo šale, pa brez zamere... Ja, tudi jaz nimam predsodkov do drugače mislečih in tudi ne do r-l omejencev!! Prisegam, da ne! Proti komu pa imam predsodke, ni težko razbrati iz postov... pa naj si bodo ti osebki globalno, regionalno ali lokalno omejeni, posebej pa, če to svojo omejenost kotalijo na kolesih vseh vrst vozil in jo trosijo vsevprek... .) Torej se vidimo...lahko tudi na terasi Lovskega doma In, da ne bova Joško in Franček, bom v nadaljevanju jaz Zlato, ti pa?
maus Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Highlander, res je smešno, ker TI nočeš ali ne zmoreš razumeti pogosto pogovorno vulgarne uporabljene besedne zveze ("boli me kurac kdo to bere.... plačujem davke in cestnino in se lahko po javnih cestah vozim kolikor čm"). Nikjer in nikoli nisem napisal, da naj se divja po cesti in se ne upošteva ZVCP. Iz tvojih nebuloz izhaja, da »pametni maus« spodbuja mladino divjati, kolenčkati ter oh in sploh kršiti predpise, drugače se sploh ne bi odzval na tvojo repliko. Če bi hotel ali zmogel razbrati (kar je razbralo 99% uporabnikov foruma), da je šlo iz zgoraj citiranega stavka, le o BRANJU foruma in ta besedna zveza nima NOBENE VEZE Z VOŽNJO, ZNANJEM, IZKUŠNJAMI, OBNAŠANJEM ALI UPOŠTEVANJEM PREPISOV. Če to vezo najdeš, si res zmagovalec. Ali se lahko vozim po javnih cestah kolikor čm, če plačujem davke in cestnino in izpolnjujem vsem zakonskim predpisom? Ti boš zopet napisal, da lahko, če upoštevam predpise. HVALA KER MI DOVOLIŠ. To mi zakon dovoljuje, ne TI. Tokrat, na prošnjo nekaterih o BMK-ju odgovarjam zadnjič in resnično zaključujem najino polemiko, na Mariji Reki pa nadaljujeva z debato. Vsem ostalim bralcem te teme, se resnično oproščam in obljubim, da ne bom nadaljeval z replikami o zadevi BMK. Za kazn me na MR pocukite za k..... (kravatlc), saj sem dolžen pijačo, zaradi grdih besed :beer2: :winkiss:
Highlander Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Vsem ostalim bralcem te teme, se resnično oproščam in obljubim, da ne bom nadaljeval z replikami o zadevi BMK. Za kazn me na MR pocukite za k..... (kravatlc), saj sem dolžen pijačo, zaradi grdih besed :beer2: :winkiss: Vsem ostalim bralcem te teme se tudi jaz resnično oproščam in obljubim, da ne bom nadaljeval z replikami o zadevi BMK. Za kazen naju na MR pocukite za k..... (kravatlc), saj sva dolžna pijačo, zaradi grde zatežitve :beer2: :worship:
KeC Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 No to sedaj je pa že osladno. Ampak piva se pa ne bom branil :whistle:
2384nsdf83 Objavljeno September 4, 2007 Opozori Objavljeno September 4, 2007 Za kazn me na MR pocukite za k..... (kravatlc), saj sem dolžen pijačo, zaradi grdih besed :beer2: a se ti ga ne da več samemu žvrklat? :P
motoristek Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 jaz sem pa danes čisto pozabil na maričko... :rolleyes:
tati Objavljeno September 15, 2007 Opozori Objavljeno September 15, 2007 danes drugič, prvič z Štamprli ene 2 leti nazaj :worship: :worship:
KeC Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ah ja, tudi vlažna ima svoj čar. :whistle:
motoristek Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ah ja, tudi vlažna ima svoj čar. :whistle: Si jo moral takoj, ko si prišel nazaj... :yea1:
KeC Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ni dal mira, je kr ok, samo je treba bit previden tudi popoldan še ostane malce jutranje vlage. Počasi se nabira tudi listje, tako da več kot turistično za letos ni več. Ampak kljub temu paše se lepo gor zapeljat pa popit kakšno kavico na soncu. Ahhhhhh romantika :whistle:
Frips Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Romantika? Ka te pere romantika? 2 metra od mene prosim :whistle:
Priporočene objave