Thundercat Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Prodaja se en lep fazer, več na PM. :rolleyes:
er5 Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Pozdrav. Vozim fazerko letnik 2007. Imam problem da pri polaganju ovinkov stalno drsim s stopalko po tleh in mam že čisto izbrušene. Ali obstaja kakšna športna vrjanta teh stopalk ali enostavno čisti cestaš? hvala lp
Frips Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Praš v temi FZ6 :P Drugače pa...dok so sam stopalke po tleh je ok....pol pride še srednji štender, pa bremz ročka za zadnjo bremzo itd :) Ko zaruži,dvign....ni treba še bl dol tiščat :evilgrin: BTW...NA FZS600 je tudi bugspoiler po tleh šel......na Karlobagu pa celo akrapo :krneki: Zaključek....menjaj motor :whistle:
NX650 Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Praš v temi FZ6 :P Drugače pa...dok so sam stopalke po tleh je ok....pol pride še srednji štender, pa bremz ročka za zadnjo bremzo itd :) Ko zaruži,dvign....ni treba še bl dol tiščat :evilgrin: BTW...NA FZS600 je tudi bugspoiler po tleh šel......na Karlobagu pa celo akrapo :krneki: Zaključek....menjaj motor :whistle: podpis.. :smoke:
Aless Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 eno prosnjo bi mel...kolega je prisel pogledat na nasga fazerja "e" oznako, ker enga niso spustili skozi homologacijo/tehnicnega,....je pa na nasem tudi tisti okvircek prazen,....pise samo "e" potem pa vec nic...pa me zanima, ce je na vseh tako?...ce je kdo tak dober, da se mu da it pogledat-nalepka je na desni strani pod balanco na okvirju
johnny21 Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 e, potem pa prazno, ne piše nič - spljoh.
Aless Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 e, potem pa prazno, ne piše nič - spljoh. hvala....me pa se nekaj zanima...mas vlko al se malo homologacijo...ce imas vlko bi te prosil ce bi se lahko pogledal kaj pise pod "homologacijska oznaka" in pa v prometni....
johnny21 Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 tamalo imam in je nimam trenutno pri sebi
Aless Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 tamalo imam in je nimam trenutno pri sebi v mali ne pise...hvala
Frips Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 FZS600 so vi imeli tamale. Razen, če je bil uvoz ali predelava, potem si dobil veliko.
Žiži Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Meni piše sledeče: e13*92/61*0060 Lp, Marko
Aless Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 FZS600 so vi imeli tamale. Razen, če je bil uvoz ali predelava, potem si dobil veliko. vem...gre se ker je en uvozil fazerja pa ga na homologaciji/tehnicnem(ne vem tocno) zajebavajo ker nic ne pise...pa me je prosil ce se lahko pozanimal, ce pise komu kaj
kok Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 zivjo! pred kratkim sem kupil yamaho fazer 600 letnik 01.imam pa sledec problem:na levem kraku vilice spodaj pri vijaku mi pusca olje.pa me zanima kj naj naredim?
johnny21 Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 na levem kraku vilice spodaj pri vijaku mi pusca olje Prve vilice ali zadnje? Če so zadnje: :hmm: Si mogoče ugotovil od kje je to olje, da ni slučajno ob teh vročih dneh kakšna kapljica ketnspreja prikapljala na dan. :hmm:
kok Objavljeno Julij 13, 2008 Opozori Objavljeno Julij 13, 2008 ja pokazal se mi je na sprednih vilcah.tko da nevem.pusa pa tm k pride pru kolo prsraufan.
johnny21 Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Potem gre tole verjetno za zavorno olje. Preglej cevko za zavoro in imej malo na očesu nivo zavornega olja za prvo zavoro (okenček na desni strani krmila). LP
simonsi Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 ja pokazal se mi je na sprednih vilcah.tko da nevem.pusa pa tm k pride pru kolo prsraufan. Pušča ti olje iz vilic, ker imaš zanič semering.
johnny21 Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Pušča ti olje iz vilic, ker imaš zanič semering. :yes: Sej to moraš pa videt, ker ti potem itak po celi vilici dol teče.
simonsi Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 :yes: Sej to moraš pa videt, ker ti potem itak po celi vilici dol teče. Ni nujno, običajno se sploh ne opazi na vilici, dokler ne potipaš s prstom spodaj na vilici kjer se kapljice začnejo nabirat. Pa bremz olje ne moreš zgrešit, če daš prst na jezik fajn zapeče. Pa če bi bremz olje puščalo, bi se možakar prej nekal zrušil, preden bi na vilici opazil puščanje olja.
kok Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 se mi je kr zdel da je semering.kasn je pa to kj strosek?
kok Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 pa za odoje lohka poves.kok je pa kj dela ce bi sam to delov?
Ice Objavljeno Julij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 15, 2008 semeringa (ce ze menjas, menjaj oba) ne bi smela stati veliko vec kot € 20-25.-, dela pa je, odvisno koliko si vesc, 1,5-4 (da ne bo kdo komentiral: pavze so vstete :P ) ure. in ce ze, menjaj se olje v vilicah. liter ca. € 7.-; odvisno koliko ga potrebujes, samo bo 1 liter kar ok.
andrejz Objavljeno Oktober 18, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2008 Zdravo motosvetovci. Iščem originalno ročko za Yamaho FZS 600 Fazer 1998-2003, tisto ki pride montirana za sedežem za držanje sopotnika. Ko sem kupil motor je imel ta že gor nosilec za kovček, sedaj pa sem vse skupaj vzel dol, in mi zijajo luknje, motorja pa še prijet ga ne morem dobro. Če ima kdo viška naj se javi na mail andrej.tem@gmail.com, kupim.
andrejz Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 (popravljeno) Sem pozabil dodati, da je motor rdeče barve, se pravi iščem ročko v rdeči ali črni barvi. mogoče tudi v srebrni. Popravljeno Oktober 19, 2008. Popravil andrejz
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se