stuhec Objavljeno Julij 10, 2013 Opozori Objavljeno Julij 10, 2013 Rab kdo orig prednje bremz ploscice ? Bi rekel, da jih je se vec kot polovica Menjava za pir
Jure Berce Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 je že kdo montiral savine gume gor?
MarkoB650 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Zanima me priblizna poraba pri fazer-ki 600 letnik 04- 06, umirjene voznje ene in dveh oseb? Hvala za odgovore.
Jure Berce Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 jst mam z lepo vožno okol 5 mogoče še kj mn
rookiee Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 Zanima me priblizna poraba pri fazer-ki 600 letnik 04- 06, umirjene voznje ene in dveh oseb? Hvala za odgovore. http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=14751 Tud ce ga mal bolj navijas bos tezko sel cez 5,5. Zame je to sparovcek.
Gušter Objavljeno Avgust 21, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2013 Živjo Ali mi lahko kdo pove kam je najbolje, da na gorenjskem peljem motor FZS 600 letnik 2003 na servis. Vem da ste o tem že pisal ampak 60 strani foruma bom prebral glih do novega leta Kupil sem ga letos in je pred kratkim obrnil 41000km. Kaj vse se ob takih km menja, kakšne so kaj okvirno cene? lp
ninjaxx Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 Prodaja kdo kakšno yamaho?? tja do 30kkm, 3000€??
vonAxl Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Zanima me priblizna poraba pri fazer-ki 600 letnik 04- 06, umirjene voznje ene in dveh oseb? Hvala za odgovore. Povprečje 4,8L / 100km Odkar so notri Iridium svečke, pa številka vseskozi pada... vonAxl 1
Bremzer Objavljeno Avgust 26, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2013 Povprečje 4,8L / 100km Odkar so notri Iridium svečke, pa številka vseskozi pada... Svečke njihova kvaliteta(iridijum) pa res nikakor nemorejo vplivat na porabo goriva res,da so dražje mogoče motor boljše vžiga(malo močnejša iskra) in bodo dlje zdržale,na manjšo porabo ti kvečemu vpliva letošnje nadpovprečno vroče poletje,kajii določeno energijo porabi že sama mašina, da se segreje na delovno temperaturo in ni vseno če je,ko štartaš npr. +10 ali pa +35 in se mora mašina segreti na + 90 sto.To razliko v porabi še posebno opaziš,če voziš na krajše razdalje! dore 1
rosse20 Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Eno vprašanje za lastnike S modelov (2004). Spredaj sta v žarometih 2 žarnici. Ena je kratka. Druga je H4. A bi morali obe kratki žarnici goret ali je ena kratka, druga dolga?
poggy Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 Eno vprašanje za lastnike S modelov (2004). Spredaj sta v žarometih 2 žarnici. Ena je kratka. Druga je H4. A bi morali obe kratki žarnici goret ali je ena kratka, druga dolga? Ena kratka, druga dolga. S pravilno prevezavo se doseže, da gorita obe kratki, ko prižgeš dolgo, mora ena kratka ugasniti
rosse20 Objavljeno September 9, 2013 Opozori Objavljeno September 9, 2013 (popravljeno) Ok. Hvala! Samo zanima me, ker je notri H4 žarnica (če se ne motim, je to kratko-dolga). Imamo pa to v avtošoli, tako da prevezava odpade Popravljeno September 9, 2013. Popravil rosse20
D3NIS Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 pozdravljeni. imam par vprašanj, kajti , sem frišen v tej stroki lani proti koncu sezone nabavu fzs 600, letnik 2003, pa me zanima kaj vse bi dali vi gor, oz. priporoćate.naj še povem da se bom vozil umirjeno, brez kakih divjanj, ker sem začetnik v moto stroki in se ga morem prvo navadit. potreno bo: -naredit servis. katero olje in oljni filter? -katere gume dat gor (obe dve, katero znamko)? -menjat morem še hladilno tekočino pa me zanima kaj dat notri, antifriz do -30 ali samo vodo? zavorne ploščice sem pa že nabavu, spredaj bom dal sintrane, zadaj pa organske.zračni filter sem zamenjal... lp, denis
motozajebant Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Mene pa zanima, če ima kdo za prodat rabljene stranske kufre za fazerco 600 2004 letnik?
NX650 Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Mene pa zanima, če ima kdo za prodat rabljene stranske kufre za fazerco 600 2004 letnik? kakšne želiš? imam od kappe 40l pašejo na givi ali kapa stranske nosilce.
kamionar Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 kakšne želiš? imam od kappe 40l pašejo na givi ali kapa stranske nosilce. Interesent. Nimam pa še stranskih nosilcev. Ponudba z slikcam na zasebca.PLS.
D3NIS Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 pozdravljeni. imam par vprašanj, kajti , sem frišen v tej stroki lani proti koncu sezone nabavu fzs 600, letnik 2003, pa me zanima kaj vse bi dali vi gor, oz. priporoćate.naj še povem da se bom vozil umirjeno, brez kakih divjanj, ker sem začetnik v moto stroki in se ga morem prvo navadit. potreno bo: -naredit servis. katero olje in oljni filter? -katere gume dat gor (obe dve, katero znamko)? -menjat morem še hladilno tekočino pa me zanima kaj dat notri, antifriz do -30 ali samo vodo? zavorne ploščice sem pa že nabavu, spredaj bom dal sintrane, zadaj pa organske.zračni filter sem zamenjal... lp, denis
vonAxl Objavljeno April 19, 2014 Opozori Objavljeno April 19, 2014 Svečke njihova kvaliteta(iridijum) pa res nikakor nemorejo vplivat na porabo goriva res,da so dražje mogoče motor boljše vžiga(malo močnejša iskra) in bodo dlje zdržale,na manjšo porabo ti kvečemu vpliva letošnje nadpovprečno vroče poletje,kajii določeno energijo porabi že sama mašina, da se segreje na delovno temperaturo in ni vseno če je,ko štartaš npr. +10 ali pa +35 in se mora mašina segreti na + 90 sto.To razliko v porabi še posebno opaziš,če voziš na krajše razdalje! Mal pozno sem tole ujel... Tule je vse povzeto zakaj in kako: http://www.ngk-sparkplugs.jp/english/techinfo/qa/q10/index.html Tule pa še mnenja motoristov: http://www.louis.at/_30f924f4f45a86da5f707aa24418cb887d/index.php?topic=artbewert&artbewert=liste&artnr_gr=10035100 Pri meni bodo naslednje spet iridium, samo se bom zgleda še precej načakal, preden jih bo treba zamenjat
Bremzer Objavljeno April 19, 2014 Opozori Objavljeno April 19, 2014 Mal pozno sem tole ujel... Tule je vse povzeto zakaj in kako: http://www.ngk-sparkplugs.jp/english/techinfo/qa/q10/index.html Tule pa še mnenja motoristov: http://www.louis.at/_30f924f4f45a86da5f707aa24418cb887d/index.php?topic=artbewert&artbewert=liste&artnr_gr=10035100 Pri meni bodo naslednje spet iridium, samo se bom zgleda še precej načakal, preden jih bo treba zamenjat Meni nepotrebuješ pošiljati Angleških postov,govorim in pišen v treh jezikih na žalost Angleščine ni med temi tremi ! Ps. svečke tudi Iridijum menjaj po predpisu proizvajalca svečk in ne koliko so še lepe,Kajti Iridujum svečke tudi,ko so stare ne izgledajo slabe menja se jih zaradi ostarelosti izolacije (porcelana) ker njegov rok je omejen vsled velikih temperaturnih nihanj !
vonAxl Objavljeno April 21, 2014 Opozori Objavljeno April 21, 2014 Meni nepotrebuješ pošiljati Angleških postov,govorim in pišen v treh jezikih na žalost Angleščine ni med temi tremi ! Ps. svečke tudi Iridijum menjaj po predpisu proizvajalca svečk in ne koliko so še lepe,Kajti Iridujum svečke tudi,ko so stare ne izgledajo slabe menja se jih zaradi ostarelosti izolacije (porcelana) ker njegov rok je omejen vsled velikih temperaturnih nihanj ! Je dosti slikc, ki povedo bistvo NGK guglov prevod strani pravi: "NGK Iridium IX svečke so podani pričakovana življenjska doba 40-50k kilometrov, medtem ko je njihova OEM Laser Iridium svečke običajno zadnjih 80-100k kilometrov" Drugače pa kot je rekel pokojni Joža: Učiti se, učiti in še enkrat učiti... Tole stran sem po novem še jaz posvojil in se učim 2 nova jezika. Mogoče bo v pomoč: https://www.duolingo.com/ lp @
Gušter Objavljeno Junij 30, 2014 Opozori Objavljeno Junij 30, 2014 Živjo Kje priporočate da kupim zavorne ploščice za mojo fazerco letnik 2003? In katere ploščice priporočate? lp
ukica Objavljeno Julij 1, 2014 Opozori Objavljeno Julij 1, 2014 Živjo, isto mene zanima, katere zadnje ploščice naj kupim(čeprav zadnje bremze skoraj ne uporabljam..redko, redko, redko kdaj). -kje lahko kupim nove stopalke za voznika? Hvala
tazzy Objavljeno Julij 1, 2014 Opozori Objavljeno Julij 1, 2014 Živjo Kje priporočate da kupim zavorne ploščice za mojo fazerco letnik 2003? In katere ploščice priporočate? lp ploščice naj bodo mehkejše ker je ceneje menjati ploščice kot pa diske. Če si iz lj je primc na viču, potem imaš tudi kmc na rudniku in bs moto center. Na moji imajo ze 30 pa jih je se polovica res pa je da vozom dokaj normalno.
Gušter Objavljeno Julij 1, 2014 Opozori Objavljeno Julij 1, 2014 Hvala za info, bom kar vse poklical da vidim kdo je cenejši Tudi jaz se vozim normalno. Res je da jo imam šele 1 leto, ampak pri 46000km bi bil že cas za menjavo. lp
Bremzer Objavljeno Julij 1, 2014 Opozori Objavljeno Julij 1, 2014 Hvala za info, bom kar vse poklical da vidim kdo je cenejši Tudi jaz se vozim normalno. Res je da jo imam šele 1 leto, ampak pri 46000km bi bil že cas za menjavo. lp Jaz bi ti svetoval kupi originalne na servisu cene pa bodo enake neglede na katerem Yamahinem servisu kupiš !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se